Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Zeljo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 14, 2019 2:24 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned apr 14, 2019 2:14 pm
kvalitet je napisao/la:
ned apr 14, 2019 2:05 pm
kokoška je napisao/la:
ned apr 14, 2019 2:01 pm
Zamisli da je "lazni" bio u uzem izboru da bude selektor....e kad bi on Pjanicu poceo lupetati e to bi tek bio cirkus...
De ti fino za zadaću ponovi odgovor na pitanje koje je sve trofeje osvojio Amar Osim, pa uporedi s drugim bh. trenerima.
Ma stipu indijance..
Navijači Željezničara od 2015.
Ili amneziju imaju..
Ma ne znam ni sto mu odgovarate vise. Pustite ga nek pise...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 14, 2019 2:24 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 1:48 pm
storm_raider je napisao/la:
ned apr 14, 2019 11:46 am
teatrale36 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 11:00 am

Nisi trebao vratiti člansku, to se ne radi bez obzira na sve, sve se može u životu promijeniti osim kluba za koji navijaš.
Vjerujem da si još uvijek mlad pa ces s godinama shvatiti.
Slazem se. Ogromno je razocarenje medju navijacima, kod mene prvog. Pisao sam, molio, kumio, upozoravao, milion emailova napisao tamo gdje je trebalo, nije imalo efekta. Sve mogu shvatiti, ali vracanje clanske nikako. Clanska se nikada ne vraca, Zeljo ce iz ovoga izaci jaci, sta god da bude. Budimo uz naseg Zelju, zajedno!
Nisam ja izgubio ljubav prema klubu,nego vise nemam ni strpljenje a ni povjerenje u one koji ga vode,pa taman mi moji najmiliji bili. Oni ne razumiju nista osim drasticnih poteza, sve se radi onako usput i ja ovdje vizije nemam. Kad god sam u Sar posjecivao sam Fan Shop i ostavljao zadnje novce iz novcanika, danas ni to vise ne mogu a zelim, jer znam da ne ide mom Zelji vec u ruke ljudi koji su mi zgadili ideju evropskog Zeljeznicara i od njega napravili mahalski futbol klab. Ne volim prepucavanja, ko je kriv a ko nije...kriv je nas tipicni balkanski mentalitet gdje brat brata proda za kutiju malbora a da mog Zelju ne bi politika grupe ljudi. Jednostavno ne poklapam se sa idejama i nacinom na koji klub ide , po meni u dubiozu od finansijskog segmenta pa do sportskog, sve mi nesto brrr hladno cak dotle da ne osjecam ni bol, ljutnju i bilo kakvu reakciju na sramotne poraze.

Do juce nam nije valjalo stosta, htjeli smo sve i odma, kao mala djeca kad od roditelja ne dobiju sve pa dignu nos i placu, a danas nam je odjednom sasvim normalna stvar da gubimo bodove, nemamo nijednu uigranu akciju za 90 min a o kvalitetnom udarcu na gol da ne govorimo, sponzore, omladinski pogon , projekte za buducnost, transparentnost koja se ogleda u optuzbama prethodnika a pri tome nisi za skoro 5 mjeseci uradio nista sto bi ti dalo za pravo da ides okolo rusiti renome kluba a mislim da su jako svjesni sta rade. Puno je stvarno razloga zasto ne vidim smisao podrske ovim ljudima, klubu uvijek podrska kroz jasne projekte kao sto je bio projekat europske Grbavice. Nisam bas ni mlad a ni star, mislim da imam dovoljno godina da ovih 5 mjeseci + onih par prije dok nisu usli u klub mi budu sasvim relevantan dokaz da im nemam na cemu svoje povjerenje kao navijaca ukazati. Necu nikog tjerati, jucerasnju igru i rezultat kao navijac, forumas i osoba nisam komentarisao a necu nijednu vise jer mi je ova skupina balerina ubila svaku zelju za time da im ni ime ne mogu spomenuti pojedinacno svakom od njih. Doci ce ljeto, bit ce Europa i kratkotrajna avantura i euforija a mi cemo imati novih cca 8 igraca koje cemo tokom nove sezone uigravati i eventualni svaki kiks pravdati "sklapanjem ekipe", strpljenjem,neiskustvom, losim sudjenjem, terenima i ostalim faktorima. To mene boli kao navijaca, dosao si Amare i umjesto da krenes u uigravanje ekipe, ispunjavanje onog sto si obecao a prethodnicima spocitavao kao glavni problem te neke minuse i brr brr, hrpe betona i sta vec...daj, pokazi i dovedi za sobom u klub to sto si u glavi zamislio a da to ne bude Stanic, Bogicevic, Klepac,Sipovic, sutra Bekric i Jamak, i povratak Blagog..nije to za mene rjesenje i vizija napretka, to je samo jedna losa sportska politika koja nam dugorocno ne donosi nista. Sa takvom ekipom mi mozemo napraviti odlazak u Europu, odigrati dva pretkola i vratiti se u okove ove cirkus lige gdje cemo biti prisiljeni snagom lobija,reisovih i papinih zapisa da se borimo a ne snagom i kvalitetom ekipe, jer mi smo u nastavak borbe za Europu usli sa jednim napadacem a ocekivao sam da ce sad na zimu doci klasicni spic , neko ko ce do ljeta da se uigra i usteli. Na spisku imamo Krpica i Zubanovica,ko je kriv to me ne zanima jer imali smo zimski prelazni rok i dovedi nekog jer si rekao da znas i mozes. Nemas nacin za to ili novac, pa niste trebali gospodo ni zauzimati se za pozicije ako ne znate nista osim ublehanja i spinovanja.

Nek ide plava mašina dok ide, masinovođe znamo a kad nestane uglja iskocit ce mnogi iz nje, samo ne vjerujem da ce biti dovoljno ludih da ponovno uskoce u nju i vracaju je na europski pravac.

Storma i jos par dobrih forumasa ovako citanjem jako postujem kao istinske ljudske velicine, neke poznajem, znam o cemu govoris Storme ali i sam kazes govorio si, pokusavao ali nema sluha ni danas ni prije. Govorio si prije godinu skoro daj ljudi zbijmo redove, ne tjerajmo vec nadograđujmo postojece snage u klubu, daj da popravimo gdje skripi i da izađemo jači...iiii kakav je sluh bio, mislim da ces se sloziti NIKAKAV. Radila je sujeta i ego na dvije strane, danas imamo rezultat jedne u vidu ovog svega, kako ce biti u buducnosti ja sa sigurnoscu ne mogu tvrditi ali osjetim da nam se ne pise dobro. Volio bih da sve ovo budem u krivu, da mom Zeljkanu bude bolje, da ozdrave bolesnici i zaluđenici u plavu boju ali trenutno ovo nisu vremena ni ljudi koja mi pruzaju ni nadu u to.
Dobro napisano, vecina se ovako osjeca.

Ja im nedam clansku, to je moje i to mi nikada nrce uzeti. Jebe.m im majke svima, al clansku nedam...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

PratimsamoPlave

ned apr 14, 2019 2:33 pm

Ta prica navijaci od 2015te je napravila najvece podjele.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

BrUDA
Kontakt:

ned apr 14, 2019 2:48 pm

Kaze meni juce stari sta je ovo Zeljo dobar, samo 1:0 izgubio. Sto je najgore nije se zajebavao (iako je pitar) vec ozbiljan :D

Istrpit nekako ovu sezonu za zaborav i nadat se boljoj buducnosti...
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

teteac8684
Kontakt:

ned apr 14, 2019 2:55 pm

Kako se samo pretjeruje u svemu, to je za nepovjerovati...Kritika stoji, a to je da se Amar preracunao u procjeni za ovu polusezonu misleci da moze sa ovim igracima to iznijeti...i to je on vidio, ali malo kasno...Strepit cemo i sljedece dvije na Grbavici, strepit cemo svaku do kraja i tu je on najvise kriv...isto tako govoriti da gore od prosle Uprave ne moze je u najmanju ruku smijesno (da neki grublji izraz ne upotrebljavam)...Prosla Uprava je itekako imala svoje rezultate, vidimo ih svaki put kada dodjemo pred stadion, na stadionu...ne pretjerujte, ne omalovazavajte, nije fer ni sekunde...isto tako pustite Amara da pokusa na ljeto sastaviti tim, ako ne bude dobro onda derite sa svih strana, i ja cu prvi...Pustite ljudi sa kojim se okruzio da nam sljedecu sezonu dokazu da moze bolje, da se osvoji titula...sve ispod toga nije dobro...Strpimo se barem malo, ako nista zbog Amara i svih trofeja sto nam je donio...VOLIM TE ZELJO!!!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 14, 2019 2:58 pm

Jednostavno...

Zelju volimu, upravu mu jeb.emo!!!

Samo kuknjava, gubimo spoznore, krediti se dizu, igra za *****... i umjesto da se kaze "radimo to i to", kuka se "oj stara uprava"... sto si dosao ako ne mozes preuzeti klub.

To je ono sto smo pisali prije 6 mjeseci. Moze smjena uprave, ali da dodju ljudi da kazu sta ce raditi, kako ce voditi i da imaju plan.

Ovi niti plana, niti rezultata ili sto kaze amar

NI FUUUTBOOOOL, NI KLAB!!!!

ILI RADITE ILI ODLAZITE!!!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.

kokoška
Kontakt:

ned apr 14, 2019 2:58 pm

Sto ne mogu ovih stream navijaca sa po 10K postova...hahah

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 14, 2019 3:00 pm

PS

Amar ima kredita da ostane godinu, dvije kolilo mu treba. Ali ovi debili koje je doveo sa sobom nek se nose u pizdu materinu....

struja
Kontakt:

ned apr 14, 2019 3:12 pm

Durgo je napisao/la:
PS

Amar ima kredita da ostane godinu, dvije kolilo mu treba. Ali ovi debili koje je doveo sa sobom nek se nose u pizdu materinu....
Potpisujem

dell21
Kontakt:

ned apr 14, 2019 3:13 pm

Durgo je napisao/la:
PS

Njemu je ovu polusezonu i njemu i njegovoj upravi.Ako ne bude Evrope ili se stadion ne pomjeri sa mjesta nek se nose svi u tri lijepe.

zeljeznicka21

ned apr 14, 2019 3:16 pm

dell21 je napisao/la:
Durgo je napisao/la:
PS

Njemu je ovu polusezonu i njemu i njegovoj upravi.Ako ne bude Evrope ili se stadion ne pomjeri sa mjesta nek se nose svi u tri lijepe.
Ma ja bi Amaru i oprostio ne izlazak u Evropu, al upravi ne bih
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 14, 2019 3:33 pm

zeljeznicka21 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 3:16 pm
dell21 je napisao/la:
Durgo je napisao/la:
PS

Ma ja bi Amaru i oprostio ne izlazak u Evropu, al upravi ne bih
Što se mene tiče, jučer pisah, ima kredit do zimske polusezone, bez obzira na ishod oko europe. Ali zato do zime očekujem bolji tim od ovih manekena za 200%, bolji fudbal, i usku trku za prvo mjesto.. Sve ostalo nije nikakav napredak..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kospa
Kontakt:

ned apr 14, 2019 3:40 pm

struja je napisao/la:
ned apr 14, 2019 3:12 pm
Durgo je napisao/la:
PS

Potpisujem
Otprilike i ja ovako kontam, ali cinjenica je da je ovu upravu Amar doveo, dzabe ga amnestiramo.
I ljudi su svi Zeljovci, osim predsjednika i ako nista zbog toga ih podrzavam i vjerujem da zele i trude se koliko misle da mogu, ali na zalost to nije dovoljno.

I ako oni ne mogu, pogresno misle i trude se ubijediti druge da niko ne moze.
... Godine života svoga tebi dao sam...

sahmat

Bilo bi lijepo da se Evropa izbori, ali mene više boli ova kurcobolja kod igrača, da srcem igraju niko im pola rijeci ne bi rekao, ali sto je najgore njih ku'ac zaboli, 10 poraza u sezoni to me boli!
Boli me to što nam uprava kuka po raznim portalima, kako se proziva bivša uprava, kako je klub bio pred gašenjem, boli me to što nemaju nikakv plan, što nas predsjednik misli da je ovo KK SPARS i prema trenutnom ne planira ništa da radi na stadionu..

Izaći ćemo iz ovog jači!
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

zeljeznicka21

ned apr 14, 2019 3:43 pm

sahmat je napisao/la:
Bilo bi lijepo da se Evropa izbori, ali mene više boli ova kurcobolja kod igrača, da srcem igraju niko im pola rijeci ne bi rekao, ali sto je najgore njih ku'ac zaboli, 10 poraza u sezoni to me boli!
Boli me to što nam uprava kuka po raznim portalima, kako se proziva bivša uprava, kako je klub bio pred gašenjem, boli me to što nemaju nikakv plan, što nas predsjednik misli da je ovo KK SPARS i prema trenutnom ne planira ništa da radi na stadionu..

Izaći ćemo iz ovog jači!
Ma druze vjeruj mi mozda ima i kurcobolje, ali oni jednostavno ne znaju, ko da i oni ne bi voljeli da bjezimo mi pitarima 20 bodova, djaba i borba kad ne znas
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

BHDragons
Kontakt:

ned apr 14, 2019 3:52 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 1:48 pm
storm_raider je napisao/la:
ned apr 14, 2019 11:46 am
teatrale36 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 11:00 am

Nisi trebao vratiti člansku, to se ne radi bez obzira na sve, sve se može u životu promijeniti osim kluba za koji navijaš.
Vjerujem da si još uvijek mlad pa ces s godinama shvatiti.
Slazem se. Ogromno je razocarenje medju navijacima, kod mene prvog. Pisao sam, molio, kumio, upozoravao, milion emailova napisao tamo gdje je trebalo, nije imalo efekta. Sve mogu shvatiti, ali vracanje clanske nikako. Clanska se nikada ne vraca, Zeljo ce iz ovoga izaci jaci, sta god da bude. Budimo uz naseg Zelju, zajedno!
Nisam ja izgubio ljubav prema klubu,nego vise nemam ni strpljenje a ni povjerenje u one koji ga vode,pa taman mi moji najmiliji bili. Oni ne razumiju nista osim drasticnih poteza, sve se radi onako usput i ja ovdje vizije nemam. Kad god sam u Sar posjecivao sam Fan Shop i ostavljao zadnje novce iz novcanika, danas ni to vise ne mogu a zelim, jer znam da ne ide mom Zelji vec u ruke ljudi koji su mi zgadili ideju evropskog Zeljeznicara i od njega napravili mahalski futbol klab. Ne volim prepucavanja, ko je kriv a ko nije...kriv je nas tipicni balkanski mentalitet gdje brat brata proda za kutiju malbora a da mog Zelju ne bi politika grupe ljudi. Jednostavno ne poklapam se sa idejama i nacinom na koji klub ide , po meni u dubiozu od finansijskog segmenta pa do sportskog, sve mi nesto brrr hladno cak dotle da ne osjecam ni bol, ljutnju i bilo kakvu reakciju na sramotne poraze.

Do juce nam nije valjalo stosta, htjeli smo sve i odma, kao mala djeca kad od roditelja ne dobiju sve pa dignu nos i placu, a danas nam je odjednom sasvim normalna stvar da gubimo bodove, nemamo nijednu uigranu akciju za 90 min a o kvalitetnom udarcu na gol da ne govorimo, sponzore, omladinski pogon , projekte za buducnost, transparentnost koja se ogleda u optuzbama prethodnika a pri tome nisi za skoro 5 mjeseci uradio nista sto bi ti dalo za pravo da ides okolo rusiti renome kluba a mislim da su jako svjesni sta rade. Puno je stvarno razloga zasto ne vidim smisao podrske ovim ljudima, klubu uvijek podrska kroz jasne projekte kao sto je bio projekat europske Grbavice. Nisam bas ni mlad a ni star, mislim da imam dovoljno godina da ovih 5 mjeseci + onih par prije dok nisu usli u klub mi budu sasvim relevantan dokaz da im nemam na cemu svoje povjerenje kao navijaca ukazati. Necu nikog tjerati, jucerasnju igru i rezultat kao navijac, forumas i osoba nisam komentarisao a necu nijednu vise jer mi je ova skupina balerina ubila svaku zelju za time da im ni ime ne mogu spomenuti pojedinacno svakom od njih. Doci ce ljeto, bit ce Europa i kratkotrajna avantura i euforija a mi cemo imati novih cca 8 igraca koje cemo tokom nove sezone uigravati i eventualni svaki kiks pravdati "sklapanjem ekipe", strpljenjem,neiskustvom, losim sudjenjem, terenima i ostalim faktorima. To mene boli kao navijaca, dosao si Amare i umjesto da krenes u uigravanje ekipe, ispunjavanje onog sto si obecao a prethodnicima spocitavao kao glavni problem te neke minuse i brr brr, hrpe betona i sta vec...daj, pokazi i dovedi za sobom u klub to sto si u glavi zamislio a da to ne bude Stanic, Bogicevic, Klepac,Sipovic, sutra Bekric i Jamak, i povratak Blagog..nije to za mene rjesenje i vizija napretka, to je samo jedna losa sportska politika koja nam dugorocno ne donosi nista. Sa takvom ekipom mi mozemo napraviti odlazak u Europu, odigrati dva pretkola i vratiti se u okove ove cirkus lige gdje cemo biti prisiljeni snagom lobija,reisovih i papinih zapisa da se borimo a ne snagom i kvalitetom ekipe, jer mi smo u nastavak borbe za Europu usli sa jednim napadacem a ocekivao sam da ce sad na zimu doci klasicni spic , neko ko ce do ljeta da se uigra i usteli. Na spisku imamo Krpica i Zubanovica,ko je kriv to me ne zanima jer imali smo zimski prelazni rok i dovedi nekog jer si rekao da znas i mozes. Nemas nacin za to ili novac, pa niste trebali gospodo ni zauzimati se za pozicije ako ne znate nista osim ublehanja i spinovanja.

Nek ide plava mašina dok ide, masinovođe znamo a kad nestane uglja iskocit ce mnogi iz nje, samo ne vjerujem da ce biti dovoljno ludih da ponovno uskoce u nju i vracaju je na europski pravac.

Storma i jos par dobrih forumasa ovako citanjem jako postujem kao istinske ljudske velicine, neke poznajem, znam o cemu govoris Storme ali i sam kazes govorio si, pokusavao ali nema sluha ni danas ni prije. Govorio si prije godinu skoro daj ljudi zbijmo redove, ne tjerajmo vec nadograđujmo postojece snage u klubu, daj da popravimo gdje skripi i da izađemo jači...iiii kakav je sluh bio, mislim da ces se sloziti NIKAKAV. Radila je sujeta i ego na dvije strane, danas imamo rezultat jedne u vidu ovog svega, kako ce biti u buducnosti ja sa sigurnoscu ne mogu tvrditi ali osjetim da nam se ne pise dobro. Volio bih da sve ovo budem u krivu, da mom Zeljkanu bude bolje, da ozdrave bolesnici i zaluđenici u plavu boju ali trenutno ovo nisu vremena ni ljudi koja mi pruzaju ni nadu u to.
U seharu iskreno
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

ned apr 14, 2019 3:58 pm

Blagojević :zid:

Pun ku*ac igrača, a mi njega da vraćamo.

PratimsamoPlave

ned apr 14, 2019 4:03 pm

Eldin Adilovic?
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

kokoška
Kontakt:

ned apr 14, 2019 4:05 pm

Radnik nam majstorijom dao go poslije nismo imali motiva da se vratimo, pitari nam penisom daju go, protiv solobode nismo htjeli da rizikujemo, protiv Goska nemamo snage za vise, Zrinjski nam ukrao pola sata....pa ima li jos, naravno da ima udjes na forum i procitas da je on racunao i na 4.mjesto...

bogi
Kontakt:

ned apr 14, 2019 4:21 pm

Izlija je napisao/la:
ned apr 14, 2019 12:00 pm
Nek zaposle Larssa da im nađe igrače :titula:
A LARS da zaposli mene preko veze da haos nastane na forumu :placeodsmijeha:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], Shooter1 i 50 gostiju.

Prijava