ISB87 je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 1:48 am
Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned apr 14, 2019 1:06 am
Sve danas mogu presutiti i trpim dati komentar na rezultat i igru danas..od Amara i svih nasih na terenu ..ali Brko tebi ne mogu, jesi ti bolan svjestan da smo mi prije dolaskom te prosle Uprave krenuli u proces vracanja dugova (MILIONSKIH koji i danas se trebaju vracati). Jesi ti bolan svjestan da su ti ljudi dosli na stanje kakvo su dosli Selimovic i ublehe da bi mi danas imali 10ak miliona na racunu minimalno jer bi prije dosli u mogucnost za napredovanje u finansijskom dijelu kod prostora, da bi stosta mogli opustenije raditi a ne dizati kredite i pozajmice kod Misimovica koji je jedini mogao iskesirati i biti budala koji mi niko nismo da svom Zelji iskesira 800 900 k i ne ide od medija do medija da se hvali time, kao sto ni danas ne rusi Zelju kroz medije..pozdrav za tebe i sve koji manipulatorski pisete izmedju redova ,budite svjesni ba da su stvari kristalne nama i da ovo ne prolazi tim pricama koje ti i slicni tebi pokusavate da he stanje prije i danas isto. Uprave su nebitne, rezultat je bitan,otisli su jedni zbog nedostatka rezultata a otici ce i ovi,a i Amar s njima jer ovo sto izjavljuje i prikazuje je cista smijurija.
Braci s juga svaka cast za danasnje gostovanje i transove, pun pogodak!
Hvala i 1921.tv ekipi sto su bili i danas uz naseg Zelju!
Almir Gredic
Kada su u pitanju finansije, naveo sam šta sam zatekao, a sada ću navesti šta sam ostavio:
- Odblokirali smo sve račune u poslovnim bankama (bili su blokirani na milionske iznose)
- Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM). Možda sam nešto dodao ili ispustio, ali nenamjerno, obzirom da govorim po sjećanju, naravno postoji dokumantacija za sve ovo o čemu govorim.
- Sve obaveze po tužbama (39) izmirene, posljedne koje smo platili odnose se na Željezničko-štednu zadrugu i Bekrićevog menadžera (obaveze prema njemu za transfer iz seoje 2010/11)
- Dobavljači i uposlenici izmirene sve obaveze
- Potpisali reprogram sa Poreskom za plaćanje glavnice na 10 godina uz ratu od 10.000 KM, a oslobođeni smo kamata u iznosu cca 1,4 miliona KM
dosta ljudi je davalo pare u zeljeznicar, ne samo misimovic. uporedi stanje tad i sad

desetak miliona hahaha
derac clanski, ohani malo. opra na ruke. vodi sebi kuci koga god hoces od njih.
nadam se zeljo da ces se rijesiti kvazi navijaca i kvazi fudbalera i vratit se na staze stare slave. volim te Zeljo!
Nisi ni svjestan koliko si navodeci ovo sve samo sam sebe demantovao. I mogu vam zaviditi oni sa politickih akademija kakve insuinacije pravite ti i tebi slicni.
I da te obavijestim,ja sam svoju clansku u cetvrtak poslao na adresu kluba jer zivim u Tuzli. Ako imas koga bliskog,mozes i provjeriti da li je sta stiglo na adresu kluba. (A svakako je nebitno,ali prozivas i pokusavas ismijati taj potez,a licno znam svoje razloge kao i mnogi od nas sto su ucinili ili ce uciniti).
Danasnju utakmicu a ni sve naredne necu komentarisati jer vise nemam osjecaja od ovog futbol klaba.
Ii da,Fejza danas nije krivac za gol,bio je pokriven Pavicem na prvoj stativi...ostalo sve na zadovoljavajucem nivou,svaka cast dobri!