Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MiroslavKruzik
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 14, 2019 1:49 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
ned apr 14, 2019 12:04 am
Leon_Professional je napisao/la:
sub apr 13, 2019 11:59 pm
Kud udjoh na forum, ubjedise me da je dobra situacija i da je neko drugi kriv.

Odoh.
Sve med i mlijeko hahaha ma nismo mi normalni da bog kaze.

Klub nam je postao sprdnja na svim frontovima...situacija u klubu losa kao i medju navijacima.

Bit ce interesantno vidjeti teren za jedno 2 mjeseca ma sta ce liciti, imam osjecaj da ce se teren zapostaviti pa ce biti vidite kako je lose uradjeno.

SELIMOVICU odlazi ako ne nabavite pare za extra pojacanja a ne neka tamo tzv. Pokusaja od igraca tipa Stanica, Sadikovic, Klepac itd.
Teren je vec pofino unisten, davno upozoravao na to a da se ide na taj fazon da se na kraju kaze nije ni uradjeno kako treba,uvjeren sam od kako su dosli samo kukaju i ublehaju a nista nisu napravili zbog cega su usli u klub..obecavali su njihovi mahaci da ce nam po terenu listati zlatna trava a ne ovo sto sad imamo...mi smo trenutno u situaciji u svemu "drzi vodu dok majstori ne odu"

sahmat

ned apr 14, 2019 1:50 am

Meni nije jasno kako da AMAR OSIM koji je prekucao ovu ligu da nema znanja ili volje da ovim tzv. igracima obajsni kako da dodaju dva tacna dodavanja, iskreno od pocetka proljeca jedna utakmica valja, sve je ostalo goli kuac
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

MiroslavKruzik

ned apr 14, 2019 1:58 am

ISB87 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 1:48 am
Bosanac1993 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 1:06 am

Sve danas mogu presutiti i trpim dati komentar na rezultat i igru danas..od Amara i svih nasih na terenu ..ali Brko tebi ne mogu, jesi ti bolan svjestan da smo mi prije dolaskom te prosle Uprave krenuli u proces vracanja dugova (MILIONSKIH koji i danas se trebaju vracati). Jesi ti bolan svjestan da su ti ljudi dosli na stanje kakvo su dosli Selimovic i ublehe da bi mi danas imali 10ak miliona na racunu minimalno jer bi prije dosli u mogucnost za napredovanje u finansijskom dijelu kod prostora, da bi stosta mogli opustenije raditi a ne dizati kredite i pozajmice kod Misimovica koji je jedini mogao iskesirati i biti budala koji mi niko nismo da svom Zelji iskesira 800 900 k i ne ide od medija do medija da se hvali time, kao sto ni danas ne rusi Zelju kroz medije..pozdrav za tebe i sve koji manipulatorski pisete izmedju redova ,budite svjesni ba da su stvari kristalne nama i da ovo ne prolazi tim pricama koje ti i slicni tebi pokusavate da he stanje prije i danas isto. Uprave su nebitne, rezultat je bitan,otisli su jedni zbog nedostatka rezultata a otici ce i ovi,a i Amar s njima jer ovo sto izjavljuje i prikazuje je cista smijurija.

Braci s juga svaka cast za danasnje gostovanje i transove, pun pogodak!

Hvala i 1921.tv ekipi sto su bili i danas uz naseg Zelju!
Almir Gredic
Kada su u pitanju finansije, naveo sam šta sam zatekao, a sada ću navesti šta sam ostavio:

- Odblokirali smo sve račune u poslovnim bankama (bili su blokirani na milionske iznose)

- Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM). Možda sam nešto dodao ili ispustio, ali nenamjerno, obzirom da govorim po sjećanju, naravno postoji dokumantacija za sve ovo o čemu govorim.

- Sve obaveze po tužbama (39) izmirene, posljedne koje smo platili odnose se na Željezničko-štednu zadrugu i Bekrićevog menadžera (obaveze prema njemu za transfer iz seoje 2010/11)

- Dobavljači i uposlenici izmirene sve obaveze

- Potpisali reprogram sa Poreskom za plaćanje glavnice na 10 godina uz ratu od 10.000 KM, a oslobođeni smo kamata u iznosu cca 1,4 miliona KM

dosta ljudi je davalo pare u zeljeznicar, ne samo misimovic. uporedi stanje tad i sad ;) desetak miliona hahaha
derac clanski, ohani malo. opra na ruke. vodi sebi kuci koga god hoces od njih.

nadam se zeljo da ces se rijesiti kvazi navijaca i kvazi fudbalera i vratit se na staze stare slave. volim te Zeljo!
Nisi ni svjestan koliko si navodeci ovo sve samo sam sebe demantovao. I mogu vam zaviditi oni sa politickih akademija kakve insuinacije pravite ti i tebi slicni.

I da te obavijestim,ja sam svoju clansku u cetvrtak poslao na adresu kluba jer zivim u Tuzli. Ako imas koga bliskog,mozes i provjeriti da li je sta stiglo na adresu kluba. (A svakako je nebitno,ali prozivas i pokusavas ismijati taj potez,a licno znam svoje razloge kao i mnogi od nas sto su ucinili ili ce uciniti).

Danasnju utakmicu a ni sve naredne necu komentarisati jer vise nemam osjecaja od ovog futbol klaba.

Ii da,Fejza danas nije krivac za gol,bio je pokriven Pavicem na prvoj stativi...ostalo sve na zadovoljavajucem nivou,svaka cast dobri!

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 14, 2019 8:11 am

Sabahajrula narode. :D

Kolko treba babuki vremena pa da vidimo jednu smislenu akciju njegovog tima, da ne bude previse trazimo u kratkom periodu.

blueboy
Kontakt:

ned apr 14, 2019 8:31 am

Pošto nemam snage da analiziram igre ovih duduka na terenu, reći ću samo jedno: Ako je Amar Osim smatrao kad je dolazio da ova ekipa ne može bolje onda nije trebao dolaziti na polusezoni. Lijepo dođeš kad završi sezona, praviš ekipu po svojim željama i mi te ocjenjujemo na osnovu toga. Ovako, ja očekujem da ekipa odmah izgleda bolje, jer je to sasvim logično kad promijeniš kompletnu strukturu ljudi u klubu.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

ned apr 14, 2019 9:20 am

slika
Gdje je nestao ovaj Amar Osim......
Ovaj sadasnji to ocigledno nije....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 14, 2019 9:53 am

Brkoo je napisao/la:
ned apr 14, 2019 12:35 am
@Durgo, Valjda svi ocekujemo da izborimo evropu. Ako se to ostvari onda smo ispunili cilj i spasili sezonu koliko toliko. O kakvom napredovanju pricati kad smo ispali iz kupa i oprostili se od titule davnih dana. Kako poslije toga mozemo napredovati? Dovodjenje Stanica, Bajica, Klepaca, Sipovica itd je Amarova greska..

1. A sto je to toliko strasno jer ne zeli da radi sa Misimovicem. Ne mogu se dogovoriti u vezi necega imaju razlicite poglede na neku stvar, mozda Amar ima nekog investitora u planu a Misimovic je protiv toga itd. Milion ljudi na svijetu ima koji su odlicni individualci u necemu ali ne mogu raditi zajedno i nije to nista cudno.

2. Ne znam razlog zbog cega nisu dosli na skupstinu samo je taj potez bas pickast i samar svima nama koji smo ih podrzavali.
Druze to i jeste problem. Hocemo savremwn klub a pricamo da trener dovodi investitore. A zalili smo se sto se Misimovic mjesa u fudbal. Ne ide ni jedno ni drugo.

Usput da je doveo te ljude, svaka cast. Ovako ni fudbala ni kluba. To je ono sto boli ljude.
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

RokElsner44
Kontakt:

ned apr 14, 2019 9:58 am

zeka_tm87 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 12:27 am
neroazzuro je napisao/la:
ned apr 14, 2019 12:01 am
Ne sikirajte se, investitor je sve bliže.
Jel to neka suplja ili

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 14, 2019 10:00 am

DANAN je napisao/la:
ned apr 14, 2019 9:20 am
slika
Gdje je nestao ovaj Amar Osim......
Ovaj sadasnji to ocigledno nije....
Ovo je Amar kojeg ja znam i pamtim !!!!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

dell21
Kontakt:

ned apr 14, 2019 10:10 am

Ako pitari danas dobiju bodovona razlika će biti sramotna. Iako bi nam to godilo zbog borbe za Evropu.

teteac8684
Kontakt:

ned apr 14, 2019 10:34 am

Samo cu jedno reci: Vi koji svaku kritiku na racun Amara Osima tako odlucno odbacujete, pravdate, gurate glavu u pijesak - niste nista bolji od ovih koji jedva cekaju poraz da bi opleli opet o Senadu, Nihadu, Gredi...al et, samo nastavite, nije da necemo to opet gledati jel'??

tribina21
Kontakt:

ned apr 14, 2019 10:43 am

boli nas ćuna imamo stadion

amar92
Kontakt:

Kaze Sinan da vracamo Jovana na ljeto. Ovi kao da znaju samo za bivse igrace, daj iskopaj neke nove. Nikad pameti sa povratnicima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

kvalitet
Kontakt:

ned apr 14, 2019 10:50 am

amar92 je napisao/la:
Kaze Sinan da vracamo Jovana na ljeto. Ovi kao da znaju samo za bivse igrace, daj iskopaj neke nove. Nikad pameti sa povratnicima.

Daj Bože da se vrati. Kakav god da je, on je prof. dr. za sve veznjake koji su prodefilovali kroz naš klub posljednjih 5 godina.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Dzezvar
Kontakt:
Status: Online

ned apr 14, 2019 10:52 am

amar92 je napisao/la:

Koji ce nam *****,frajer tamo.ni na klupi ne sjedi.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

teatrale36
Kontakt:

ned apr 14, 2019 11:00 am

ned apr 14, 2019 1:58 am
ISB87 je napisao/la:
ned apr 14, 2019 1:48 am
ned apr 14, 2019 1:06 am

Sve danas mogu presutiti i trpim dati komentar na rezultat i igru danas..od Amara i svih nasih na terenu ..ali Brko tebi ne mogu, jesi ti bolan svjestan da smo mi prije dolaskom te prosle Uprave krenuli u proces vracanja dugova (MILIONSKIH koji i danas se trebaju vracati). Jesi ti bolan svjestan da su ti ljudi dosli na stanje kakvo su dosli Selimovic i ublehe da bi mi danas imali 10ak miliona na racunu minimalno jer bi prije dosli u mogucnost za napredovanje u finansijskom dijelu kod prostora, da bi stosta mogli opustenije raditi a ne dizati kredite i pozajmice kod Misimovica koji je jedini mogao iskesirati i biti budala koji mi niko nismo da svom Zelji iskesira 800 900 k i ne ide od medija do medija da se hvali time, kao sto ni danas ne rusi Zelju kroz medije..pozdrav za tebe i sve koji manipulatorski pisete izmedju redova ,budite svjesni ba da su stvari kristalne nama i da ovo ne prolazi tim pricama koje ti i slicni tebi pokusavate da he stanje prije i danas isto. Uprave su nebitne, rezultat je bitan,otisli su jedni zbog nedostatka rezultata a otici ce i ovi,a i Amar s njima jer ovo sto izjavljuje i prikazuje je cista smijurija.

Braci s juga svaka cast za danasnje gostovanje i transove, pun pogodak!

Hvala i 1921.tv ekipi sto su bili i danas uz naseg Zelju!
Almir Gredic
Kada su u pitanju finansije, naveo sam šta sam zatekao, a sada ću navesti šta sam ostavio:

- Odblokirali smo sve račune u poslovnim bankama (bili su blokirani na milionske iznose)

- Na istim je nakon mog odlaska ostalo cca. 3 miliona KM (govorim o septembru 2015. god., do kraja godine očekivali smo još uplate za Bajića 500.000 KM., Džeku cca. 700.000 KM., Mersin cca 250.000 KM, mislim nešto sitno za Zukanovića, Gojaka. Nakon toga uslijedila je prodaja Amira za 1 milion KM). Možda sam nešto dodao ili ispustio, ali nenamjerno, obzirom da govorim po sjećanju, naravno postoji dokumantacija za sve ovo o čemu govorim.

- Sve obaveze po tužbama (39) izmirene, posljedne koje smo platili odnose se na Željezničko-štednu zadrugu i Bekrićevog menadžera (obaveze prema njemu za transfer iz seoje 2010/11)

- Dobavljači i uposlenici izmirene sve obaveze

- Potpisali reprogram sa Poreskom za plaćanje glavnice na 10 godina uz ratu od 10.000 KM, a oslobođeni smo kamata u iznosu cca 1,4 miliona KM

dosta ljudi je davalo pare u zeljeznicar, ne samo misimovic. uporedi stanje tad i sad ;) desetak miliona hahaha
derac clanski, ohani malo. opra na ruke. vodi sebi kuci koga god hoces od njih.

nadam se zeljo da ces se rijesiti kvazi navijaca i kvazi fudbalera i vratit se na staze stare slave. volim te Zeljo!
Nisi ni svjestan koliko si navodeci ovo sve samo sam sebe demantovao. I mogu vam zaviditi oni sa politickih akademija kakve insuinacije pravite ti i tebi slicni.

I da te obavijestim,ja sam svoju clansku u cetvrtak poslao na adresu kluba jer zivim u Tuzli. Ako imas koga bliskog,mozes i provjeriti da li je sta stiglo na adresu kluba. (A svakako je nebitno,ali prozivas i pokusavas ismijati taj potez,a licno znam svoje razloge kao i mnogi od nas sto su ucinili ili ce uciniti).

Danasnju utakmicu a ni sve naredne necu komentarisati jer vise nemam osjecaja od ovog futbol klaba.

Ii da,Fejza danas nije krivac za gol,bio je pokriven Pavicem na prvoj stativi...ostalo sve na zadovoljavajucem nivou,svaka cast dobri!
Nisi trebao vratiti člansku, to se ne radi bez obzira na sve, sve se može u životu promijeniti osim kluba za koji navijaš.
Vjerujem da si još uvijek mlad pa ces s godinama shvatiti.

sejo
Kontakt:

ned apr 14, 2019 11:01 am

Hajmo Jovo na novo, nikad nista od nas.

PlaviVlak
Kontakt:

ned apr 14, 2019 11:13 am

kvalitet je napisao/la:
ned apr 14, 2019 10:50 am
amar92 je napisao/la:

Daj Bože da se vrati. Kakav god da je, on je prof. dr. za sve veznjake koji su prodefilovali kroz naš klub posljednjih 5 godina.
Pa druže, ima li iko drugi na ovim prostorima da ga možemo dovesti, da je malo bolji od Jovana, da je mlađi i da se ne moramo sekirati hoćel ustat na desnu nogu ili ne..
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 14, 2019 11:16 am

Samo dokaz kakva je nasa liga. Igrac koji bi igrao u svakoj ekipi nase lige u Turskoj DRUGOJ ne moze biti ni na klupi.

I onda neko kaze, nije imao koga dovesti. Pa za nasu ligu sad ima igrac da se dovede ali hajde vicemo na ljeto.

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 14, 2019 11:33 am

Vala kad vidim sadašnji vezni red, na koljenima bih molio i Tomića i Blagojevića i Čurjurića da se vrate. Sa svim svojim mahanama.
Željo nikad gori vezni red nije imao. Kraj priče. Uvijek je tu bio bar neko ko zna igrati lopte, ovo sad su sve alibi pičkice.
Isto to važi i za krilne igrače. Pa nama bi Bučan i Kokot sad bili magistri za sve ove što imamo ne dočekali sabah sljedeći mayke im yebem.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bozidar Radosevic, NEZALAGANJE i 39 gostiju.

Prijava