Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Premier
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 08, 2018 6:45 pm

Dajte ljudi ako ko vidi pozitivu u ovoj tekmi nek se ubije.Irci su nas ubili u svim segmentima pa ljudi su izgledali kao Brazil.Driblizni, dupli pasevi, akcije ma cirkus sta su nam radili.Da je neka repka bila bolja 3-4 razlike bi bilo glat.Ja jedinu svijetlu tacku vidim u mladoj repki, Gojak, Demirovic, Amir, Memija, Todorovic...to su igraci od kojih imamo nesto ocekivati i treba ih sto prije prikljuciti repki.Jer nazad ne zna se koje vise supalj, a veza je na nivou balkanskih liga.Ovo danas cista sreca i kvalitet Edina i Harisa i nista drugo.

avlami97
Kontakt:

sub sep 08, 2018 6:48 pm

cikazubo je napisao/la:
sub sep 08, 2018 6:37 pm
Bez uvrede, smijesno je pomisljati da je tu bilo gram taktike, u svim segmentima smo apsolutno nadigrani, duel igra, trka, kombinatorika, pa ja dugo nisam vidio neku ekipu s otoka da s takvom lakocom kombinuje oko protivnickog sesnaesterca izuzev Engleske naravno.
Mi raspad sistema, lopte nismo uspjeli iznijeti 2 puta po poluvremenu, golovi su cisti pokloni protivnika, cista nemoc i sreca.
A to da je bio podjrdnak broj sansi je takodje smijesno, pa koliko je samo Sehic odbrana imao danas, vidjecemo kako ce to u utorak izgledati, ali sa alibi veznjacima iz Arabije i Koreje tesko da ce biti bolje.
Kod prvog gola, Džeko je napravio pritisak na njihovog golmana koji je izbacuje na centar. Lopta dolazi do Pjanića, koji sjajno pronalazi Džeku, a ovaj još bolje Duljevića. 90% zasluga za prvi gol pripada Džeki, te dobrim potezima Pjanića i na kraju Duljevića. Drugi gol je poklon.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

exbabilon
Kontakt:

sub sep 08, 2018 6:49 pm

Kad Prosonecki prica o posjedu lopte i kombinatorici, a mi dobijemo ovo od danas, nema tu gram taktike, plana, itd...

cikazubo
Kontakt:

sub sep 08, 2018 6:51 pm

avlami97 je napisao/la:
sub sep 08, 2018 6:48 pm
cikazubo je napisao/la:
sub sep 08, 2018 6:37 pm
Bez uvrede, smijesno je pomisljati da je tu bilo gram taktike, u svim segmentima smo apsolutno nadigrani, duel igra, trka, kombinatorika, pa ja dugo nisam vidio neku ekipu s otoka da s takvom lakocom kombinuje oko protivnickog sesnaesterca izuzev Engleske naravno.
Mi raspad sistema, lopte nismo uspjeli iznijeti 2 puta po poluvremenu, golovi su cisti pokloni protivnika, cista nemoc i sreca.
A to da je bio podjrdnak broj sansi je takodje smijesno, pa koliko je samo Sehic odbrana imao danas, vidjecemo kako ce to u utorak izgledati, ali sa alibi veznjacima iz Arabije i Koreje tesko da ce biti bolje.
Kod prvog gola, Džeko je napravio pritisak na njihovog golmana koji je izbacuje na centar. Lopta dolazi do Pjanića, koji sjajno pronalazi Džeku, a ovaj još bolje Duljevića. 90% zasluga za prvi gol pripada Džeki, te dobrim potezima Pjanića i na kraju Duljevića. Drugi gol je poklon.
Duljevic bez potrebe za bilo kakvim demarkiranjem sam u petercu je itekako poklon, naravno posao Dzeke, Pjanica i Dulje je odlicno odradjen.

kvalitet
Kontakt:

sub sep 08, 2018 6:54 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub sep 08, 2018 6:40 pm
Ovo ako je ok utakmica, onda smo mi pod Petrovicem igrali dva puta bolje od Barcelone. Ovo je cisti odron menadzerske prcije i manekena koji su dosli da se odmore od klupskih obaveza gdje moraju trenirati sa 100% snage, a u utakmicu ulaziti sa 150%. Zajebite te price dovoljna igra za pobjedu jer smo se branili 75 minuta protiv ekipa koja je losija od nas.
Najbitnije je da se progura neciji igrac, nabiju guzice pojedincima u savezu i svi sretni. Kad savez krene ulagati u klupski nogomet onda cu i ja poceti navijati za reprezentaciju, a do tad nek se svaku brukaju kao i danas. Skacemo na Zelju i nase igrace kad na guzove dobijemo, a ovo bi pravdali. Nema smisla
Samo mi daj argumente zašto su oni lošija EKIPA od nas, jer ja mislim da je potpuno obratno.

I ja nisam rekao da je bilo nešto super, već DOVOLJNO dobro za pobjedu. Kad pobijediš, to moraš reći. Ok, imali smo i sreće, ali pobijedili smo. Također, nisam rekao da je Prosinečki baš ovako zamislio, ali očito da jeste bio plan malo ih pustiti da igraju (to što su se oni baš razigrali je druga stvar).

Još nešto. Ružno je čitati komentare Željovaca o Žutom, samo jer su izabrali njega, a ne Amara. Veliko, ogromno je to fudbalsko ime. U našoj historiji, a globalno gledajući, samo je Ivica veći od njega.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

avlami97
Kontakt:

sub sep 08, 2018 6:57 pm

Njabitnija stvar je Džekin pritisak na golmana, koji je jedva izbacuje do centra. Da nije bilo tog pritiska, ne bi ništa bilo. Duljević se lijepo ubacio iza njihove zadnje linije, a i lopta je bila perfektna. Prvo Pjanićeva, pa Džekina.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub sep 08, 2018 6:58 pm

Radnik trenutno igra prijateljsku protiv Bačke. 1-1 na poluvremenu.

slika

Brkoo
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:05 pm

LARSSON je napisao/la:
sub sep 08, 2018 6:42 pm
Kraj utakmice! Kadeti Zeljeznicara preokrenuli rezultat i pobjedili 1:2 💪👍⚽️
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

MrkiMedo
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:08 pm

kvalitet je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:
Ovo ako je ok utakmica, onda smo mi pod Petrovicem igrali dva puta bolje od Barcelone. Ovo je cisti odron menadzerske prcije i manekena koji su dosli da se odmore od klupskih obaveza gdje moraju trenirati sa 100% snage, a u utakmicu ulaziti sa 150%. Zajebite te price dovoljna igra za pobjedu jer smo se branili 75 minuta protiv ekipa koja je losija od nas.
Najbitnije je da se progura neciji igrac, nabiju guzice pojedincima u savezu i svi sretni. Kad savez krene ulagati u klupski nogomet onda cu i ja poceti navijati za reprezentaciju, a do tad nek se svaku brukaju kao i danas. Skacemo na Zelju i nase igrace kad na guzove dobijemo, a ovo bi pravdali. Nema smisla
Samo mi daj argumente zašto su oni lošija EKIPA od nas, jer ja mislim da je potpuno obratno.

I ja nisam rekao da je bilo nešto super, već DOVOLJNO dobro za pobjedu. Kad pobijediš, to moraš reći. Ok, imali smo i sreće, ali pobijedili smo. Također, nisam rekao da je Prosinečki baš ovako zamislio, ali očito da jeste bio plan malo ih pustiti da igraju (to što su se oni baš razigrali je druga stvar).

Još nešto. Ružno je čitati komentare Željovaca o Žutom, samo jer su izabrali njega, a ne Amara. Veliko, ogromno je to fudbalsko ime. U našoj historiji, a globalno gledajući, samo je Ivica veći od njega.
Vecina njihovih igraca igra u skotskom premiershipu, imaju jos dvojicu ili trojicu koji su u Premier ligi, a ostalo su sve nize engleske lige. Mi imamo dvojicu igraca koji su svjetska klasa plus dosta igraca koji su puni potencijala i kojima se treba pruziti sansa, par dokazanih igraca tipa Visca i branimo se skoro citavu utakmicu. Ocekujemo da igramo na europskom ili svjetskom prvenstvu, al nas vile nosaju protiv Irske. Daj ti meni argumente sto smatras da su oni bolji od nas, eto meni je dovoljno da ja pogledam nas i njihov sastav i to je to.
Nigdje ni spomenuo nisam da si ti rekao da je igra super, vec sam rekao da ovo nije bilo dovoljno za pobjedu. Mi smo se 75 minuta branili protiv ekipe koja je losija od nas, htio to neko priznati sebi ili ne. Svi mi volimo Bosnu, svi smo patriote, al vala u savezu je sve truhlo i ja nemam nikakve potrebe niti me sikira hocemo li pobjediti ili ne. Samo mi je krivo kad se pravda nesto sto nije bilo ni igra ni taktika ni nista vec cista sreca. Ti napises mozda bi Sehic odbranio, sta bi bilo kad bi bilo. Sta bi bilo da Dzeko nije igrao ? Sta bi bilo da Duljevic nije zadnjih 5-6 utakmica strasno raspolozen za reprezentaciju i igra vrhunski ?
I nigdje nisam rekao nista za Prosineckog, ako si i mislio na mene, ali je cinjenica da je reprezentacija odavno mrtva, da se ne rade prave stvari, da je savez korumpiran od cistacice do predsjednika, a ovo iznajmljivanje LED reklama je samo potvrda za sve to.
Da ne duljimo i ne prljamo temu sa njima, ja cu ih pratiti sa nekim emocijama tek kad dodje do promjena u savezu.

LeBlue
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:13 pm

kvalitet je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:

I meni je totalno neukusno pisati lose o selektoru pa ko god da je. Ekipa koja dopusti 18 kornera ne moze biti plod neke uspjesne taktike. Isto ko da igramo protiv Spanije na Mestalli. Tad smo fakticki bolje i odigrali. Po kojim parametrima je Prosinecki odma ispod Ivice? To mi nije ni blizu. Za selektora smo ovaj put imali dvije dobre opcije, i sam sam bio za Prosineckog ali ovo danas nije bila taktika, nego sreca. Mislim da ce bolje izgledati kad budemo u punom sastavu.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:14 pm

slika

Najbolji strijelac Juniorske lige: Faris Zubanović
Najbolji strijelac Kadetske lige: Faruk Duraković
Drugi strijelac Kadetske lige: Tarik Pehilj

Krpića možemo računati kao prvog strijelca PL BiH, jer je Koljić otišao, valjda će dati bar dva gola do kraja. :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:20 pm

što nema tabele pionira na zvaničnoj?
Željezničar ante portas !

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:24 pm

AsharaK je napisao/la:
sub sep 08, 2018 7:20 pm
što nema tabele pionira na zvaničnoj?
slika

sajo10
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:25 pm

LARSSON je napisao/la:
sub sep 08, 2018 7:14 pm
slika

Najbolji strijelac Juniorske lige: Faris Zubanović
Najbolji strijelac Kadetske lige: Faruk Duraković
Drugi strijelac Kadetske lige: Tarik Pehilj

Krpića možemo računati kao prvog strijelca PL BiH, jer je Koljić otišao, valjda će dati bar dva gola do kraja. :D
Kakva dominacija u pm! Sa Farisom pod hitno potpisati ugovor!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

kvalitet
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:35 pm

MrkiMedo je napisao/la:
sub sep 08, 2018 7:08 pm
kvalitet je napisao/la:
MrkiMedo je napisao/la:

Vecina njihovih igraca igra u skotskom premiershipu, imaju jos dvojicu ili trojicu koji su u Premier ligi, a ostalo su sve nize engleske lige. Mi imamo dvojicu igraca koji su svjetska klasa plus dosta igraca koji su puni potencijala i kojima se treba pruziti sansa, par dokazanih igraca tipa Visca i branimo se skoro citavu utakmicu. Ocekujemo da igramo na europskom ili svjetskom prvenstvu, al nas vile nosaju protiv Irske. Daj ti meni argumente sto smatras da su oni bolji od nas, eto meni je dovoljno da ja pogledam nas i njihov sastav i to je to.
Nigdje ni spomenuo nisam da si ti rekao da je igra super, vec sam rekao da ovo nije bilo dovoljno za pobjedu. Mi smo se 75 minuta branili protiv ekipe koja je losija od nas, htio to neko priznati sebi ili ne. Svi mi volimo Bosnu, svi smo patriote, al vala u savezu je sve truhlo i ja nemam nikakve potrebe niti me sikira hocemo li pobjediti ili ne. Samo mi je krivo kad se pravda nesto sto nije bilo ni igra ni taktika ni nista vec cista sreca. Ti napises mozda bi Sehic odbranio, sta bi bilo kad bi bilo. Sta bi bilo da Dzeko nije igrao ? Sta bi bilo da Duljevic nije zadnjih 5-6 utakmica strasno raspolozen za reprezentaciju i igra vrhunski ?
I nigdje nisam rekao nista za Prosineckog, ako si i mislio na mene, ali je cinjenica da je reprezentacija odavno mrtva, da se ne rade prave stvari, da je savez korumpiran od cistacice do predsjednika, a ovo iznajmljivanje LED reklama je samo potvrda za sve to.
Da ne duljimo i ne prljamo temu sa njima, ja cu ih pratiti sa nekim emocijama tek kad dodje do promjena u savezu.
Opet gledaš prvo igrače, pa tim. Oni su kao tim kompaktniji. Više trče jedan za drugog, bolje pokrivaju prostor... Na kraju krajeva, rezultati dovoljno govore. Igrački jesmo jači, to sam već i sam napisao.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub sep 08, 2018 7:56 pm

Ljudi mene strah, ako Saric bude igrao na Grbavici, ovako ce ostat

slika

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub sep 08, 2018 8:00 pm

protivnik je takav kakav je.
problem je sto smo mi bili UZASNI! sramota je da jedna otocka ekipa napravi duplo vise pasova od nas, da imaju 30% veci posjed lopte.... o ostaloj statistici da ne govorimo, korneri, sutevi....

Zuti je trenerska ubleha koja ce nas skupo kostati u svakom smislu.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub sep 08, 2018 8:02 pm

(FOTO) Pioniri Plavih bez problema do pobjede protiv Zrinjskog

Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/foto ... kog/130164

(FOTO) Kadeti Plavih nakon preokreta savladali Zrinjski u Mostaru i preuzeli vrh tabele

Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/foto ... ele/130178

sajo10
Kontakt:

sub sep 08, 2018 8:04 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
sub sep 08, 2018 8:00 pm
protivnik je takav kakav je.
problem je sto smo mi bili UZASNI! sramota je da jedna otocka ekipa napravi duplo vise pasova od nas, da imaju 30% veci posjed lopte.... o ostaloj statistici da ne govorimo, korneri, sutevi....

Zuti je trenerska ubleha koja ce nas skupo kostati u svakom smislu.
Nije meni sramota sto otocka ekipa naravi duplo vise pasova. Izuzemo li Dzeku i Pjanica, pogledajte gdje njihovi igracu igraju i gdje nasi. Pa vecina igra u PL/Championship etc. Ono ste je meni sramota, je sto nam ovo uradi mozda i najlosija ekipa na otoku.. Eh u tome lezi problem..

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub sep 08, 2018 8:05 pm

eowjfsdwoqasdwqdas3qwdas3wqdase2qasde2wsdar32wsa

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Gagi tm 87 i 43 gosta.

Prijava