Znam da je ranije bio kk zeljznicar ali u sklopu SD. Ovo bi bio ogranak naseg fk koji ne bi imao veze sa SD. A postoji vec ozbiljan kk na grbavici, a to je spars koji nema navijace, a igra aba ligu. E.sad, fk zeljo kao svoj kapital u cijeli projekat ulaze navijacku podrsku a sparsi.sve ostalo, svoju skolu kosarke itd. A zamislite da u novoj dvorani na.grbavici na kosarkaskoj tekmi s zvezdom grmi Zeljoooooo...storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 9:32 pmPa nekada je bio kosarkaski klub. Ugasen da bi KK Bosna opstala. Bila je prica da ce se to ponovo aktivirati. Naravno da bih isao. Isto kao i na fudbalske utakmice. Ne bih propustao.Hare79 je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 9:28 pmNedavno mi pade jedna ideja na pamat pa da je podijelim sa forumskim pukom, bas me zanima vase misljenje.
Sta mislite da FK Zeljo, dakle ne SD Zeljeznicar, ima svoj kosarkaski ogranak kao sto imaju Barca, real, bajern, cuo sam uskoro i juventus itd. Kontam da dodje do nekog spajanja kk spars i fk zeljo, i da se taj kk zove, lupam, zeljo spars. Sparsi svakako igraju u dvorani pored stadiona, a ono sta oni nemaju a mi imamo su navijaci, i to bi bio nase ucesce u osnivanju novog kluba koji bi poslovao samostalno bez finansijskog opterecenja za fk. Nekako su horde vazda kk bosnu smatrali svojim klubom, na njihove tekme su nosali svoje salove itd. Sta mislite o tome, bi li isli na kosarkasku tekmu i navijali za kk zelju? Ja bih.
Inace, promjenili su na portalu onaj naslov. Greska, a nazalost desila se na takvoj vijesti.
...
Slazem se. Idiotska.
To je bilo aktuelno prije nekoliko godina.Hare79 je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 9:46 pmZnam da je ranije bio kk zeljznicar ali u sklopu SD. Ovo bi bio ogranak naseg fk koji ne bi imao veze sa SD. A postoji vec ozbiljan kk na grbavici, a to je spars koji nema navijace, a igra aba ligu. E.sad, fk zeljo kao svoj kapital u cijeli projekat ulaze navijacku podrsku a sparsi.sve ostalo, svoju skolu kosarke itd. A zamislite da u novoj dvorani na.grbavici na kosarkaskoj tekmi s zvezdom grmi Zeljoooooo...storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 9:32 pmPa nekada je bio kosarkaski klub. Ugasen da bi KK Bosna opstala. Bila je prica da ce se to ponovo aktivirati. Naravno da bih isao. Isto kao i na fudbalske utakmice. Ne bih propustao.Hare79 je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 9:28 pmNedavno mi pade jedna ideja na pamat pa da je podijelim sa forumskim pukom, bas me zanima vase misljenje.
Sta mislite da FK Zeljo, dakle ne SD Zeljeznicar, ima svoj kosarkaski ogranak kao sto imaju Barca, real, bajern, cuo sam uskoro i juventus itd. Kontam da dodje do nekog spajanja kk spars i fk zeljo, i da se taj kk zove, lupam, zeljo spars. Sparsi svakako igraju u dvorani pored stadiona, a ono sta oni nemaju a mi imamo su navijaci, i to bi bio nase ucesce u osnivanju novog kluba koji bi poslovao samostalno bez finansijskog opterecenja za fk. Nekako su horde vazda kk bosnu smatrali svojim klubom, na njihove tekme su nosali svoje salove itd. Sta mislite o tome, bi li isli na kosarkasku tekmu i navijali za kk zelju? Ja bih.
Inace, promjenili su na portalu onaj naslov. Greska, a nazalost desila se na takvoj vijesti.
...
Prije dvije godine je bilo nekih namjera da se upravo to i ostvari, Bosna se vratila a time i publika (u tom periodu), Spars nije imao nikakve podrske a pogotovu u tim "derbijima" je bilo jasno da sportski nece ukrasti kosarkasku publiku ovog grada, a Vukotic uz pomoc par prijatelja je vodio neke inicijalne pregovore sa Selimovicima iz Sparsa, zavrsavala se nova dvorana, i sve je bilo logicno, Spars se preimenuje u KK Zeljeznicar i igra na Grbavici, Vukotic je inace iz svijeta kosarke i poznaje dosta ljudi, i nakon par pregovora bilo je jasno da se tipovi poput brace Selimovica ne uklapaju ni 1% sa politikom FK Zeljeznicar kao ni sa nekim ljudima koje bi Vukotic postavio na kljucne pozicije, sve je brzo palo u vodu ali ko zna, mozda se opet nekad osnuje taj KK Zeljo i to preko FK kao sto si napisao, bilo bi pravo osvjezenje, a i mnogo je lakse napraviti rezultat nego u fudbalu tj puno je jeftinije.Hare79 je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 9:28 pmNedavno mi pade jedna ideja na pamat pa da je podijelim sa forumskim pukom, bas me zanima vase misljenje.
I ranije je bilo pokusaja doduse preko sportskog drustva, skola kosarke RIN je trebala postati KK Zeljeznicar uz sav postojeci strucni kadar, omladinski pogon trebala je da se osnuje seniorska ekipa kojq bi pocela takmicenje u A2 ligi, znam da se slavilo i da je bila neka svecanost povodom tog deala ali sta se na kraju desilo pa nije ispostovan taj dogovor stvarno ne znam.
Nije RIN nikada mogao biti ozbiljna opcija. Skola kosarke.cikazubo je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 10:25 pmI ranije je bilo pokusaja doduse preko sportskog drustva, skola kosarke RIN je trebala postati KK Zeljeznicar uz sav postojeci strucni kadar, omladinski pogon trebala je da se osnuje seniorska ekipa kojq bi pocela takmicenje u A2 ligi, znam da se slavilo i da je bila neka svecanost povodom tog deala ali sta se na kraju desilo pa nije ispostovan taj dogovor stvarno ne znam.
Bio je RIN opcija, ekipa iz sportskog drustva se dobro zapila sa Rusom te noci u prostorijama kluba povodom te fuzije, roster se vec poceo sklapati za novu sezonu, ali kao sto napisah gore ne znam sta se dalje desavalo..storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 10:29 pmNije RIN nikada mogao biti ozbiljna opcija. Skola kosarke.cikazubo je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 10:25 pmI ranije je bilo pokusaja doduse preko sportskog drustva, skola kosarke RIN je trebala postati KK Zeljeznicar uz sav postojeci strucni kadar, omladinski pogon trebala je da se osnuje seniorska ekipa kojq bi pocela takmicenje u A2 ligi, znam da se slavilo i da je bila neka svecanost povodom tog deala ali sta se na kraju desilo pa nije ispostovan taj dogovor stvarno ne znam.
Sparsi su najozbiljnija opcija do sada.
Ali, sto se tice foruma u sljedecih 7 dana hajcamo maksimalno za utakmicu!
Bio je opcija, ali ne ozbiljna. To ti kazem. Ostalo samo na ideji. Rusko nije za tih fuzija ni sposoban.cikazubo je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 10:36 pmBio je RIN opcija, ekipa iz sportskog drustva se dobro zapila sa Rusom te noci u prostorijama kluba povodom te fuzije, roster se vec poceo sklapati za novu sezonu, ali kao sto napisah gore ne znam sta se dalje desavalo..storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 10:29 pmNije RIN nikada mogao biti ozbiljna opcija. Skola kosarke.cikazubo je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 10:25 pm
I ranije je bilo pokusaja doduse preko sportskog drustva, skola kosarke RIN je trebala postati KK Zeljeznicar uz sav postojeci strucni kadar, omladinski pogon trebala je da se osnuje seniorska ekipa kojq bi pocela takmicenje u A2 ligi, znam da se slavilo i da je bila neka svecanost povodom tog deala ali sta se na kraju desilo pa nije ispostovan taj dogovor stvarno ne znam.
Sparsi su najozbiljnija opcija do sada.
Ali, sto se tice foruma u sljedecih 7 dana hajcamo maksimalno za utakmicu!
storm_raider je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 8:53 pmstorm_raider je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 8:13 pmPozdrav,
Na ovoj temi cemo izabrati izgled natpisa na reflektoru:
viewtopic.php?f=51&t=807&p=362007#p362007
Upadajte!
Lijepo to zvuci u teoriji. Ali sad za sad, ne znam sta mozemo ponuditi nasim mladim igracima da oni zadrze motiv nakon odbijene ponude. Ekipe iz regiona svoje talente ne mogu zadrzat, a plasiraju se u grupnu fazu, a tek bi trebali da imaju motiva. Ono sto za njih predstavljaju ponude Marseja, Lestera za nas predstavlja ponuda Konjaspora, nesto sto ne mozemo odbiti,eventualno se ugradit u transfer. Mi tek toliko sad za sad mozemo pruziti igracu da se afirmise i proba osvojiti individualni ili timski trofen i ako izleti slucajno do plej ofa, i to je sve luksuz jer ce vani imati sto puta bolje uslove za napredak, a o parama da se ne prica.CURVA je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 8:05 pmUopste se ne slazem mi kao klub moramo raditi da im damo sve uslove da napreduju i da mi budemo ti koji ce uzeti najvise a ne drugi klubovi .PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 7:30 pmBravo. U suprotnom bi mogli imati slucajeve tipa Sadikovic.sajo10 je napisao/la: ↑pet sep 07, 2018 7:15 pmJel sad shvatate zasto nasa djeca se ne smiju drzati vise od max dvije (tri) godine u nasoj ligi? Pogledajte Memiju.. Najbolji vam je primjer. Em ces uzeti najvise para jer naprave boom, em djeci moras dati sansu da jos vise napreduju u kvalitetnijim uslovima. Kerim je skroz drugi igrac nasprem onog sto je otisao.
Meni bi jedan od Anela/Harisa vec na ljeto morao ici. Sto zbog nas kao klub, sto zbog njih licno.
Hajmo ljudi glasati jos malo, pa da posaljemo finalnu odluku.storm_raider je napisao/la:Pozdrav,
Na ovoj temi cemo izabrati izgled natpisa na reflektoru:
viewtopic.php?f=51&t=807&p=362007#p362007
Upadajte!