Istina da u Hrvatskoj jedino Hajduk pravi golmane, ali kakvi god da su ovi iz Dinama, kompletniji su od ovih nasih. Ja ne vidim ni jednog u BiH koji bi mogao biti unaprijeđenje u odnosu na Vedrana. Piric, Muminovic, Markovic, svi oni imaju neki propuh u glavi. Karacic nije bio los ali ko zna kakvo je sad stanje i sa njim. Dvije godine skoro pa nikako nije branio, a povratak u nasu ligu bi mu mozda bio poguban za njegovu psihu.Simply Blue je napisao/la:Lars...ovi golmani iz Dinama što postavvljaš..i sam znaš da su mrtvi prosjek..Kelava, Jezina, Zelenika..pa oni su se dovodili u vezu sa reprezentacijom samo zato što su ii Dinama...u PL ovakvih ima više komada
Ja bih htio da uputim izvinjanje...malo je to bila gruba formulacija..ali Fićo je bolji od ovih svih kao golmana Dinama...ovaj dvojac je sad više nego dobar dobar, Livakovic i Šemper..a ovi ostali mi nikad nisu bili nešto...vjerovatno jesu školovoaniji i sve to..ali Kelava za svog vakta u Dinamu nije znao ispucati loptu da mi je daš sa daljinskim...tu je Veca doktor za njega..
Znači ti si iz bihoća, imal kakvih talenata tamoSimply Blue je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:00 pmJa bih htio da uputim izvinjanje...malo je to bila gruba formulacija..ali Fićo je bolji od ovih svih kao golmana Dinama...ovaj dvojac je sad više nego dobar dobar, Livakovic i Šemper..a ovi ostali mi nikad nisu bili nešto...vjerovatno jesu školovoaniji i sve to..ali Kelava za svog vakta u Dinamu nije znao ispucati loptu da mi je daš sa daljinskim...tu je Veca doktor za njega..
Trebamo se mi držati Murića, Brodića i ostalih odbjeglih Dinamovih sinova..ili djece drugog reda a la Stanic, Jurilj, Graovac![]()
![]()
I drugo izvinjenje, obećao sam gledati danas Zivkovica iz Orašja..ali nisam mogao sve stići, jutros od 4 na nogama..koliko god bio fizički, kondiciono pripremljen, nisam mogao sve stići
Ima neki Nuspahic. Kazu igracinaLARS1921 je napisao/la:Znači ti si iz bihoća, imal kakvih talenata tamoSimply Blue je napisao/la: ↑sub maj 05, 2018 9:00 pmJa bih htio da uputim izvinjanje...malo je to bila gruba formulacija..ali Fićo je bolji od ovih svih kao golmana Dinama...ovaj dvojac je sad više nego dobar dobar, Livakovic i Šemper..a ovi ostali mi nikad nisu bili nešto...vjerovatno jesu školovoaniji i sve to..ali Kelava za svog vakta u Dinamu nije znao ispucati loptu da mi je daš sa daljinskim...tu je Veca doktor za njega..
Trebamo se mi držati Murića, Brodića i ostalih odbjeglih Dinamovih sinova..ili djece drugog reda a la Stanic, Jurilj, Graovac![]()
![]()
I drugo izvinjenje, obećao sam gledati danas Zivkovica iz Orašja..ali nisam mogao sve stići, jutros od 4 na nogama..koliko god bio fizički, kondiciono pripremljen, nisam mogao sve stići
Bojim se da cu te morati blokirati