Dva gola Zivkovica protiv Zvijezde
https://streamable.com/hyxtb
Također. Dosta vise prizivanja izvikanih polovnjaka ili vec kompletnih igraca iz nase lige. Ako neces jednog Pecu ili Menala dovesti dok nije niciji, nemoj ga traziti ni sad. Istrpiti Sehica, pa na kraju sta bude...Omar500 je napisao/la:Eldar Sehic, pa nek gori sve.
To je to. A bice, jer mali je strasan.BlwD je napisao/la: ↑pet maj 04, 2018 1:06 pmTakođer. Dosta vise prizivanja izvikanih polovnjaka ili vec kompletnih igraca iz nase lige. Ako neces jednog Pecu ili Menala dovesti dok nije niciji, nemoj ga traziti ni sad. Istrpiti Sehica, pa na kraju sta bude...Omar500 je napisao/la:Eldar Sehic, pa nek gori sve.
Onda ne vjerujem da bi Peco zelio dijeliti minutazu. On je igrac koji vec sad moze gledati vani ali za njega je bolje da ostane jos jednu sezonu i da pokaze da moze biti nosioc igre, jer realno to je ono sto odvaja kvalitet u ovoj ligi. Zbog povreda to do sad nije uspio. U Zelji? Ne vjerujem. Tesko da moze biti nosioc igre. S podjelom minutaze situacija bi mu se samo pogorsala, osim u slucaju da Eldar dobija po 10-15 minuta po utakmici, sto onda njemu ne ide u prilog.ponosannavas je napisao/la:Peco i Eladar ko rezerva. Ne može Eldar odmah igati sve vrijeme. Nek i dijele minutažu, ali mora biti još jedno krilo kvalitetno, a Eldar je već naš. Tako da Peco
Brz je i Sisic.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet maj 04, 2018 6:51 pmJe li Knežević onaj iz Voše @larsse što je brz ko munja?
Eh ja bih takvog jednog doveo, dovoljno je da brzinom haos pravi..
Taj je. Mećao sam ovdje par isječaka, brz ko isus, al kažu rupa u glaviPlava Porodica je napisao/la: ↑pet maj 04, 2018 6:51 pmJe li Knežević onaj iz Voše @larsse što je brz ko munja?
Znaci neki fake Zec?LARS1921 je napisao/la:Taj je. Mećao sam ovdje par isječaka, brz ko isus, al kažu rupa u glaviPlava Porodica je napisao/la: ↑pet maj 04, 2018 6:51 pmJe li Knežević onaj iz Voše @larsse što je brz ko munja?
Na jednom drugom forumu ( a nije gg) kažu jedan dan došao u kafanu, i pitaju ga ljudi jel to ne igraš danas, a on kaže "a ja, utakmica danas", zaboravio čova da igra