Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

PratimsamoPlave
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 03, 2019 2:15 pm

Obucite Veci na primjer dres Radnika. Ovde bi se slomili prizivajuci ga. Znao je nas Veca izvaditi, samo izgleda nekome je oslabilo pamcenje.
Nije lako braniti za Zeljeznicar. Navijaci cete kritikovat cak i za izmisljen penal daj prodaj ga jer se meni ne svidja nesto..
Nadam se da ce se prodati zbog Zelje. Koji je to bolji a nama dostupan golman u ligi? Po Prosineckom je cetvrti izbor (Sehic, Begovic, Piric, Kjosevski)
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri apr 03, 2019 2:22 pm

Brkic, Fejzic, Eric, Kozic, Lucic, Bilobrk sve bolji od njega, a ima ih još.

Recimo dovedeš Karačića, mlad 22 godine, visina top, strašan golman

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sri apr 03, 2019 2:28 pm

Po meni je Lučić broj jedan što se naše lige tiče, poslije njega Bilobrk. Vedran nas jeste često spasio, ali on uopšte ne napreduje. Bolje je i za njega, a i za nas da ga prodamo.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

PlaviVlak
Kontakt:

sri apr 03, 2019 2:37 pm

Kenan Pirić je bio 50% odbrane Zrinjskog i imao je ogromne zasluge u njihovim titulama, jer odbrana je uvijek donosila titule.
Nama protivnik kad centrira, Vedran uhvati loptu samo ako ide u njega, a svaki drugi put na centaršut krene pa stane i time zbunjuje i ostatak ekipe. Njegov refleks je odličan, ali istrčavanja, ispucavanja, općenito loša igra nogom i velike greške u bitnim trenucima su pokazatelj da on nije dovoljno dobar golman za Želju.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri apr 03, 2019 2:52 pm

Naš naredni protivnik sarajevo danas igra u sljedećem sastavu: Kovačević, Pidro, Rahmanović, Velkoski, Kapić, Šišić, Mustafić, Đokanović, Kurdić, Handžić, Dupovac.

Na klupi: Dizdarević, Resić, Dervišagić, Bekić, Salčin, Sabljica, Hasanović

Ako bude prenos neka neko okači.

ublehas
Kontakt:

sri apr 03, 2019 2:54 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
Obucite Veci na primjer dres Radnika. Ovde bi se slomili prizivajuci ga. Znao je nas Veca izvaditi, samo izgleda nekome je oslabilo pamcenje.
Nije lako braniti za Zeljeznicar. Navijaci cete kritikovat cak i za izmisljen penal daj prodaj ga jer se meni ne svidja nesto..
Nadam se da ce se prodati zbog Zelje. Koji je to bolji a nama dostupan golman u ligi? Po Prosineckom je cetvrti izbor (Sehic, Begovic, Piric, Kjosevski)
Veci je vakat da ide i to je najbolje za njega, a i za nas, ali je činjenica da mi ne možemo dovesti boljeg golmana od njega. Bar ne iz naše lige.
Drugo je što nam je uvijek tuđe bolje.

bistrikboy
Kontakt:

sri apr 03, 2019 2:55 pm

Elegant je napisao/la:
sri apr 03, 2019 1:48 pm
Kad smo vec kod karijera, sta je sa Nerminom Zoloticem ?
https://www.google.com/
1921-1987-2007

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri apr 03, 2019 2:57 pm

ublehas je napisao/la:
sri apr 03, 2019 2:54 pm
Veci je vakat da ide i to je najbolje za njega, a i za nas, ali je činjenica da mi ne možemo dovesti boljeg golmana od njega. Bar ne iz naše lige.
Drugo je što nam je uvijek tuđe bolje.
Uvijek se može dovesti bolji od Vedrana pa i iz naše lige. A možeš i sa vana, ne znači ako nije iz BiH da je odmah skuplji.
Naravno da ne treba dovoditi ove kao što je došao Sadiković, Stanić ili ti golmana tipa Bukvić

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 03, 2019 3:00 pm

samo da ne zalimo za vecom za godinu dvije :D ja smatram da je on sasvim pristojan golman, u rangu sehica... ali mi imamo izrazito visoke krtierije... ocekujemo da svi nasi golmani budu kao ciko i cobo...
100/94/37/34 - i to je to!

Grbavica
Kontakt:

sri apr 03, 2019 3:09 pm

Meni je onaj Velic iz Mladosti fin golman. Visok, relativno siguran a mlad.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MiroslavKruzik

sri apr 03, 2019 3:17 pm

slika
Sta mislite o ovome da se uradi na Istoku i Sjeveru, za male novce se dodatno sredi tribina izolacijski a i usminka sjever i istok

Naime radi se o pomocnom stadionu TUZLA CITY SIMIN HAN
UGRADNJA TECNE IZOLACIJE NA TRIBINI
UGRADNJA EPOXIDNE SMOLE
UGRADNJA EPOXIDNE BOJE U DVA SLOJA
UGRADNJA EPOXIDNE BOJE U SVLACIONICI
Radila firma flexobit.doo

slika
slika

ublehas
Kontakt:

sri apr 03, 2019 3:21 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
samo da ne zalimo za vecom za godinu dvije :D ja smatram da je on sasvim pristojan golman, u rangu sehica... ali mi imamo izrazito visoke krtierije... ocekujemo da svi nasi golmani budu kao ciko i cobo...
Mislim da je Šeha ipak bolji golman, ali slažem se da bi mi mogli žaliti za Vecom. Kad pogledamo ostale golmane svi vidimo kakve su odbrane imali, a niko ne vidi kada prime pacerske golove. Garantujem da bi mi razapeli većinu golmana koji se ovdje prizivaju da ih gledamo svaku tekmu. Veca ima puno više dobrih stvari nego loših i kao takav je jedan od najboljih golmana naše lige.

Brkoo
Kontakt:

sri apr 03, 2019 3:42 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Jesi li mozda dozivio neku amneziju? Nije Sehic igrao za Zelju prije 100 godina pa da se zaboravi kakav je bio. Porediti Sehica (koji kad je igrao kod nas je bio najbolji golman u ligi) i Kjosevskog (koji nije ni medju najboljim golmanima u ligi) je vrijedjanje Sehica..

Kjosevski-nizak, truntav, nesiguran, unosi konstantno nervozu u odbranu, u igri nogom ocajan, centarsutevi ocajan, dalekometni sutevi ocajan, ispucavanja ocajan itd. Jedino sto mu je dobro je refleks ali to se valjda podrazumjeva da golman mora imati samo je to kod nas nesto vauu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Kospa
Kontakt:

sri apr 03, 2019 3:51 pm

E cuj zaliti za Vecom :zid:
... Godine života svoga tebi dao sam...

PratimsamoPlave

sri apr 03, 2019 4:32 pm

LARSSON je napisao/la:

Karacic je prica za sebe, ovde kad je bio Zrinski je osvajao,ali pogledas da mu Zeba zabi hladno gol sa centra i zapitas se. Ako dodje u situaciju da se vraca u pl BiH onda je napredovao..
Fejzic 27godina klubovi Travnik-Metalege-Tuzla ako je dobar samo zato sto je odbranio Lendricu penal, onda je dobar. U ovoj sezoni od nase ekipe je pet golova primio.
Eric golman Zvijezde 09, 24 godine klubovi Drina-Sloboda-Zvijezda.. Toliko o njemu.
Brkic 23 godine, da ne brani za Zrinski niko nikad ne bi cuo za njega. Prije toga bio golman Cibalije.
Dalibor Kozic 31 godina brani za Gosk. Star golman, sa najvecim uspjehom rezervni golmam u Zrinskom.
Mladen Lucic i Luka Bilobrk 33 godine..

Osim sto su navedeni stariji od njega dosadasnje karijere im nisu nista bolje od Vecine, cak sta vise Veca je treci golman u reprezentaciji nema svako Zubanovica.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri apr 03, 2019 4:36 pm

LARSSON je napisao/la:

Karacic je prica za sebe, ovde kad je bio Zrinski je osvajao,ali pogledas da mu Zeba zabi hladno gol sa centra i zapitas se. Ako dodje u situaciju da se vraca u pl BiH onda je napredovao..
Fejzic 27godina klubovi Travnik-Metalege-Tuzla ako je dobar samo zato sto je odbranio Lendricu penal, onda je dobar. U ovoj sezoni od nase ekipe je pet golova primio.
Eric golman Zvijezde 09, 24 godine klubovi Drina-Sloboda-Zvijezda.. Toliko o njemu.
Brkic 23 godine, da ne brani za Zrinski niko nikad ne bi cuo za njega. Prije toga bio golman Cibalije.
Dalibor Kozic 31 godina brani za Gosk. Star golman, sa najvecim uspjehom rezervni golmam u Zrinskom.

Osim sto su navedeni stariji od njega dosadasnje karijere im nisu nista bolje od Vecine, cak sta vise Veca je treci golman u reprezentaciji nema svako Zubanovica.
Kjosevski - 23 godine skoro 24 godine, kurčina od golmana, dovoljno

Svi nabrojani bolji od njega, to što ti pokušavaš da odbraniš neodbranjivo je tvoj problem.

PratimsamoPlave

sri apr 03, 2019 4:43 pm

LARSSON je napisao/la:
sri apr 03, 2019 4:36 pm
LARSSON je napisao/la:

Kjosevski - 23 godine skoro 24 godine, kurčina od golmana, dovoljno

Svi nabrojani bolji od njega, to što ti pokušavaš da odbraniš neodbranjivo je tvoj problem.
I zaboravio si golman FK Zeljeznicar i standardni relrezentativac BiH!! :bih:
Lijep pozdrav.

BrUDA
Kontakt:

sri apr 03, 2019 4:46 pm

Veci ne treba veci motiv za uspjehom od nas "navijaca"
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri apr 03, 2019 4:48 pm

I stanić je igrač FK Željezničara, i Bogičević je igrač FK Željezničara, i Klepač je igrač FK Željezničara, i Sadiković je igrač FK Željezničara, samo što nisu standardni mahači peškirom u reprezentaciji prosinečkog koji pola igrača poziva po nekoj liniji koju niko ne konta.

Gdje je Ramović igrao prije nas ? Gdje je Pavić igrao prije nas ? Gdje je Stevanović igrao prije nas ? Gdje je Krpić igrao prije nas ?

Neka nama našeg vece do kraja karijere kod nas i nek brani redovno, daće Bog. :titula:

Elegant
Kontakt:

sri apr 03, 2019 4:53 pm

Ova kurceva liga je samo prolazna stanica za igrace, nas klub je samo malo bolja marketinska tj. odskocna daska za dalje za razliku od ostalih u ligi.

Ali badava kad igrac nema u glavi, badava mu sto ima u nogama, tj. golman u rukama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.

Prijava