Cinjenica je da nas sudije zadnje tri sezone kolju kad im se ***** digne i sviraju sta god im je volja. Tu je najvise kriv savez jer nemaju zelju da obrazuju nase sudije i da ih salju na dodatne edukacije, seminare i slicne ostale stvari koje bi im pomogle da postanu bolji. Mislim da nigdje u regionu se ne sjecka igra i ne prekida igra svako malo kao kod nas. Onda kad dodju europske, mi se cudimo sto sudija neke stvari ne svira na koje smo mi navikli.AdmirA je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 6:56 pmKonačno da neko i video ovaj isječe.
https://www.facebook.com/22284997773888 ... /?sfnsn=mo
Ono sto je najbolnije i najtuznije je da mi u zadnje tri sezone, a usudio bih se reci i vise, nismo napravili vise od dvadeset smislenih akcija i sansi. Mi svake sezone idemo korak unazad. Od Krupe kojoj smo skandirali da su Barcelona pa evo do GOSK-a koji nam uzima bodove dva puta, a ovaj vikend su nas pojeli. Oni su igrali onako kako smo mi trebali. Cvrsto, agresivno i borbeno. U tri godine smo imali mozda deset igraca ukupno koji zasluzuju Zeljin dres i koji su svojim igrama zasluzili da ih se sjecamo. Ovo ostalo je trebalo s noge na nogu davno.
Niko nama nije kriv sto nam je jedan stoper Bogicevic, a sa njim u odbrani jos Stanic. Njihovo vrijeme je davno proslo, a mi bi se trebalo okrenuti nekome novom.
Fali nam sistem u igri, da se zna ko sta radi. Zrinjski je sa trecim sastavom uzeo kone jer se znalo cvih 90 minuta ko sta radi na terenu. Nama nek se sad desi izostanaka koliko i njima, necemo dva pasa sastaviti jer ako uleti Klepac umjesto nekog (nemam pojma sta igra), on nece znati nista drugo nego svoje linije kretanja, a i to je upitno kod vecine nasih igraca.