Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

EdiTM
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 01, 2019 12:04 pm

Ne znam bas najbolje oko dozvola, pa da pitam, da li su sve dozvole dobijene ili moramo cekati jos koju dozvolu pa da krenemo sa gradnjom krova?

Eisenbahner1921
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
pon apr 01, 2019 11:59 am
Eisenbahner1921 je napisao/la:
pon apr 01, 2019 11:16 am
pon apr 01, 2019 10:31 am
Stigla je gradjevinska za krov.
1. april? :D
Nije, stvarno je stigla. :)
Šalim se malo, neka pozitivnih vijesti. Sad moliti sva božanstva kojima se molimo da svi interesi, profiti, sujete ostanu što prije po strani da nam se sijede glave na centralnom dijelu istoka ne žale kako im kateter kisne svaki put.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Zeljeznicar1921

pon apr 01, 2019 12:06 pm

pon apr 01, 2019 11:59 am
pon apr 01, 2019 11:16 am

1. april? :D
Nije, stvarno je stigla. :)
Šalim se malo, neka pozitivnih vijesti. Sad moliti sva božanstva kojima se molimo da svi interesi, profiti, sujete ostanu što prije po strani da nam se sijede glave na centralnom dijelu istoka ne žale kako im kateter kisne svaki put.
Kao sto i rekoh u aprilu ide tender za krov :) a CURVA spremaj se da go trcis :)

kvalitet
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:09 pm

@MATORI
Problem je što ti sudiš, ocjenjuješ Amara prema komentarima pojedinaca s foruma. Iza svakog stoje njegove riječi i njegova djela. O Senadu, također, govore njegova djela i njegove riječi. Ne možemo ljude ocjenjivati prema tome šta su drugi rekli, pogotovo kad je riječ o forumašima (to može biti dijete od 15, a i ozbiljan čovjek od 30 godina, nikad ne znaš ko se krije iza nicka). Helem, Amar nije najavljivao nekakvo pišanje, pogotovo ne u ovoj polusezoni. Štaviše, najavio je jeftiniju, ali kompaktniju ekipu. Meni se čini da to imamo, sudeći prema ekipi i rezultatima. Neka nastavi ovako i neka izbori Evropu i sve što je obećao bit će ispunjeno. Ako ste očekivali nešto više, to je vaš problem, ali nemojte drugima nametati nešto što nije najavljivano i tako stvarati negativnu atmosferu.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

avlami97
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:14 pm

Taktika hrkljuš. Igra hrkljuš. Još se treba otjerati S. Stevanović, Pavić, Rodin, Ramović i Krpić i tada će sve biti OK. Nisu igrači vlasnika Kluba.

Mladi igrači se ne afirmišu, niti dobijaju šansu, iako je to "Amar zna" obećao. Da ne bude zablude Šaban i Hajdar su davno promovisani.

Infrastruktura je na nuli ili u minusu od dolaska novih. Aferim. Šarena laža, za djecu do 5 godina.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Zeljeznicar1921

pon apr 01, 2019 12:16 pm

Naravno da je infrastruktura u minusu treba poplacat ovo sto se radilo... krasno se radilo!!!

rodrigo87
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:26 pm

Zeljeznicar1921 je napisao/la:
Naravno da je infrastruktura u minusu treba poplacat ovo sto se radilo... krasno se radilo!!!
Dobro je ba idiote, sjasi. I ti i ostali sa tim trovanjem teme. Ono sto su bivsi uradili,ovi nece za duplo vise vremena i ti to znas ali se pravis glup!
Banujte ovog padobranca.

Svi na derbi! Gazi Vijetnam!!!

Racional87
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:31 pm

Ako ništa zahvaljujući novoj garnituri imamo sjajan vojnički grah u reprezentativnom objektu na stadionu.
Amar Osim danas je od Željezničara zatražio isplatu 128.000 KM na ime zateznih kamata, a klub tvrdi kako nekadašnjem strategu Plavih ne duguje ništa.

Amare Džukelo napolje !

Grbavica
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:37 pm

Racional87 je napisao/la:
Ako ništa zahvaljujući novoj garnituri imamo sjajan vojnički grah u reprezentativnom objektu na stadionu.
Jel makar sa mesom
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MATORI
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:41 pm

Melisa g....za mog mandata - građevinska za krov!
I vojnički grah!
:D
Melisa,
O građevini se "razumiješ" ko Mara u kriv ku.rac, šuti i ne lupetaj.
Bio sam nazočan sa kolegom koji je radio nadzor na toj tribini - i nemoj da lažeš ni o kakvim kućama klizanjima i sl.
Znači TI si taj koji je širio te laži - jer su te provalili da si obični šupljator i nogirali naravno.
Čuj ko' mahaluša, tone tribina...sjećam se toga....
A fekalna kanalizacija iz kuće onog frajke koja je iznad jugoistoka bila godinama spojena na drenažu stadiona - što je naravno sanirano.
E jadu jedan!
Zadnja izmjena: MATORI, dana/u pon apr 01, 2019 12:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.

barbarez
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:43 pm

Majkemi mi koje ja ne vjerujem sta citam. Jos malo pa ce nas ubijediti da je Amar dosao da unisti klub,ili u malo blazem obliku da nam je trener neki anonimus poput Kostica.
Od zvijezda do ocaja,u nasoj zemlji su te u 2 dana u stanju dovesti.
Vise razumijevanja i podrske su imali ,Kostic,Krcmarevic,Adzem,Mulalic,Odovic,nego najtrofejniji trener u istoriji kluba.
Ali najsmijesnija stvar u svemu ovome sto ovi sto pricaju ovako o Amaru,pravdaju to eto tako ,kao ovdije je bilo onih koji su pisali i najavljivali pisanje.
Gdje to ikad mjerilo i mjerodavno bilo sta neko po forumu ili utakmici baljezga.
Inace Bosna je puna " intelektualaca " i "filozofa" za izvozit . Multitalentovana nacija,jebes nebeski narod,sta mi sve znamo i u sta se sve razumijemo.
Slavki se pravdalo i cekalo da on selektira,Adzemu isto tako,ali Amaru se sere.
Tacno sve vise i vise smrdimo na pitarluk. Nemamo mi casti ni principa.
Nema ovdije Zelje ni na mapi. Kad su navijaci podijeljeni,strukture u klubu i oko kluba,svi neku svoju stranu ganjaju,i samo se nasladjuju jedni drugim.

Kospa
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:46 pm

Tesko da mozes gore od 5 poraza za redom, ali ako je ovo napredak sad sto gledamo, to je jadan izgovor za lose pripreme, losu taktiku, losu selekciju igraca i los menadzment.
Tj ako smo Zeljo i ako drzimo do nekih standarda, ako nismo onda nista...
... Godine života svoga tebi dao sam...

Budi Željo
Kontakt:

pon apr 01, 2019 12:51 pm

Cuj pisanje lige. Znaci covjek nije mogao biti skromniji i oprezniji kad je dosao i odrzao prvu pres konferenciju. Jasno mu je da tako nesto u ovakvoj situaciji samo lud moze. To sto se neko hvata na necija piskaranja na forumu je skroz druga prica. Nego hajmo mi na stadion i navijati, to je nas posao kao navijaca. Previse smo se mi nesto ufurali da se pitamo kroz ovo nase pisanje na forumu.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon apr 01, 2019 1:11 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 01, 2019 1:14 pm

Kakva ubleha hahah
Željezničar ante portas !

ublehas
Kontakt:

pon apr 01, 2019 1:33 pm

barbarez je napisao/la:
Majkemi mi koje ja ne vjerujem sta citam. Jos malo pa ce nas ubijediti da je Amar dosao da unisti klub,ili u malo blazem obliku da nam je trener neki anonimus poput Kostica.
Vise razumijevanja i podrske su imali ,Kostic,Krcmarevic,Adzem,Mulalic,Odovic,nego najtrofejniji trener u istoriji kluba.
Ali najsmijesnija stvar u svemu ovome sto ovi sto pricaju ovako o Amaru,pravdaju to eto tako ,kao ovdije je bilo onih koji su pisali i najavljivali pisanje.
Gdje to ikad mjerilo i mjerodavno bilo sta neko po forumu ili utakmici baljezga.
Inace Bosna je puna " intelektualaca " i "filozofa" za izvozit . Multitalentovana nacija,jebes nebeski narod,sta mi sve znamo i u sta se sve razumijemo.
Nema ovdije Zelje ni na mapi. Kad su navijaci podijeljeni,strukture u klubu i oko kluba,svi neku svoju stranu ganjaju,i samo se nasladjuju jedni drugim.
Da se ne lažemo, nisu.

Jadino je podršku imao Odović kada je došao i ta podrška je trajala dok je imao rezultate. Čim je spojio 2-3 loše tekme, krenuli su napadi i na njega. Donekle je podršku imao i Mulalić.
Ostalim se jebavalo od-do i prije nego što su došli. Da se razumijemo, ja smatram da Amar ima kredita kod nas, i da mu treba davati podršku dosta duže nego ostalima, ali to ne mijenja činjenicu da je ostali nisu imali. Da je rezultate iz ove polusezone napravio neki drugi trener, dosad bi već tražili njegovo spaljivanje ispred stadiona.
Pod dva, Amar je selektirao ovu ekipu. Otpustio je ono što smatra da je višak, a doveo ono što smatra da mu treba, tako da ti ni taj argument ne stoji.

Činjenica je da loše igramo i da loše izgledamo na terenu, ali mislim da su tu svi krivi, a ne samo trener. Evo ja ponovo pozivam da damo podršku Amaru bar ovu i sljedeću sezonu. Pozivam da se svi ujedinimo i da pomognemo Želji onako kako najbolje mi možemo, a to je navijanjem. Pozivam da se upadamo u zamke i da se ne prepucavamo između sebe. Ne treba negativno komentarisati svaki potez kluba. Sa druge strane fakat nema potrebe da se svaki pogrešan potez trnutne Uprave brani pljuvanjem po bivšoj. Hajmo pomoći ovim ograničenim igračima da dadnu svoj maksimum i da probamo izaći u evropu.

barbarez
Kontakt:

pon apr 01, 2019 1:42 pm

ublehas je napisao/la:
pon apr 01, 2019 1:33 pm
barbarez je napisao/la:
Da se ne lažemo, nisu.

Jadino je podršku imao Odović kada je došao i ta podrška je trajala dok je imao rezultate. Čim je spojio 2-3 loše tekme, krenuli su napadi i na njega. Donekle je podršku imao i Mulalić.
Ostalim se jebavalo od-do i prije nego što su došli. Da se razumijemo, ja smatram da Amar ima kredita kod nas, i da mu treba davati podršku dosta duže nego ostalima, ali to ne mijenja činjenicu da je ostali nisu imali. Da je rezultate iz ove polusezone napravio neki drugi trener, dosad bi već tražili njegovo spaljivanje ispred stadiona.
Pod dva, Amar je selektirao ovu ekipu. Otpustio je ono što smatra da je višak, a doveo ono što smatra da mu treba, tako da ti ni taj argument ne stoji.

Činjenica je da loše igramo i da loše izgledamo na terenu, ali mislim da su tu svi krivi, a ne samo trener. Evo ja ponovo pozivam da damo podršku Amaru bar ovu i sljedeću sezonu. Pozivam da se svi ujedinimo i da pomognemo Želji onako kako najbolje mi možemo, a to je navijanjem. Pozivam da se upadamo u zamke i da se ne prepucavamo između sebe. Ne treba negativno komentarisati svaki potez kluba. Sa druge strane fakat nema potrebe da se svaki pogrešan potez trnutne Uprave brani pljuvanjem po bivšoj. Hajmo pomoći ovim ograničenim igračima da dadnu svoj maksimum i da probamo izaći u evropu.
Brate 90 % ovih sto prozivaju Amara,su nalazili milion opravdanja i pozivali na sabur u periodu kada su ovi pobrojani bili treneri.A da ti ne pricam kako su slagali ironicne sale,poskocice i doskocice,svakom onom ko je bio huskacki nastrojen prema bilo kome od njih.
Slazem se ja da su i na njih kasnije krenule hajke ,ali na vagu stavljamo Amara sa jedne i ostale sa druge strane.
Slazes li se da niko od ovih pobrojanih nije nakon par kola dozivio ovake prozivke po forumu. Mozda Kostica da izuzmemo jer je on brzo docekan na noz.
Ali evo i da nije tako kako kazem. Jel Amar ima slican status kao ovi ostali.

kokoška
Kontakt:

pon apr 01, 2019 1:44 pm

Evropa je pod moranje, veci neuspjeh za nas je ne izaci u evropu nego prosle dvije godine gubljenje titula na amaterski nacin!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon apr 01, 2019 1:47 pm

I ta podrska Odovicu mi je bila maks isforsirana - od majica u fan shopu, do podrske juga gdje istovremeno jebu od-do igracima i otezavaju posao Odovicu gdje je pritisak svakako bio ogroman zbog previranja u i oko kluba. U sezonu se uslo sa odron atmosferom, uprava izgubila konce i ne zna sta ce tacno, Amar odbija saradnju sa upravom, a zbog toga sto se ne pojavljuje u medijima navlaci gnjev navijaca na upravu. Svi su oni redom krivi za stvaranje ovako lose atmosfere u klubu, i Amar i Miske i mi navijaci. Treneri su tu vecinom bili zrtveni jarci, od Adzema, Odovica pa i donekle Mulalica kojem se na pleca stavio ogroman pritisak. **** nas instant uspjeh da nas ****, sve redom. Stvoreni su oziljci i podjele u i oko kluba i na tribinama, za koje ce trebat dosta vremena da se zacijele. Ja stvarno ne pamtim manje interesovanje kod raje za utakmice i pricu o Zelji, cak ni prije drugog Amarovog mandata. Zadnjih godinu dana je stvarno mucno.

Ja samo znam da smo bili prvi ove sezone i da se igrao lijep fudbal i onda se pocelo nabijati. I protiv Zvijezde smo pobijedili jer Krpic donekle nije ispostovao fair play, ali ono, ko ce mu normalan to zamjeriti, ako sudija ne svira, igraj, nego samo hocu da docaram da smo bili losi i neubjedljivi u fazi napada
I zanimljivo je da se svake godine vratimo na pricu o rekonstrukciji ekipe. Nadam se da nece Bekric doci kao sto se prica, to bi stvarno bilo previse. Veliki ce biti izazov za stvaranje novog veznog reda i pronalaska dva normalna krila. I golmana. A mene najvise brine ova losa atmosfera, jer da mi je neko rekao prije godinu-dvije da ce ovako biti dolaskom Amara, ne bi mu vjerovao.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon apr 01, 2019 1:50 pm

Gdje je i šta radi ?

slika

Trenutno korisnika/ca: billybih, Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava