Šalim se malo, neka pozitivnih vijesti. Sad moliti sva božanstva kojima se molimo da svi interesi, profiti, sujete ostanu što prije po strani da nam se sijede glave na centralnom dijelu istoka ne žale kako im kateter kisne svaki put.storm_raider je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 11:59 amNije, stvarno je stigla.![]()
Kao sto i rekoh u aprilu ide tender za krovEisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:04 pmŠalim se malo, neka pozitivnih vijesti. Sad moliti sva božanstva kojima se molimo da svi interesi, profiti, sujete ostanu što prije po strani da nam se sijede glave na centralnom dijelu istoka ne žale kako im kateter kisne svaki put.
Dobro je ba idiote, sjasi. I ti i ostali sa tim trovanjem teme. Ono sto su bivsi uradili,ovi nece za duplo vise vremena i ti to znas ali se pravis glup!Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:16 pmNaravno da je infrastruktura u minusu treba poplacat ovo sto se radilo... krasno se radilo!!!
Ako ništa zahvaljujući novoj garnituri imamo sjajan vojnički grah u reprezentativnom objektu na stadionu.Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:16 pmNaravno da je infrastruktura u minusu treba poplacat ovo sto se radilo... krasno se radilo!!!
Jel makar sa mesomRacional87 je napisao/la:Ako ništa zahvaljujući novoj garnituri imamo sjajan vojnički grah u reprezentativnom objektu na stadionu.Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:16 pmNaravno da je infrastruktura u minusu treba poplacat ovo sto se radilo... krasno se radilo!!!
Melisa g....za mog mandata - građevinska za krov!Racional87 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:31 pmAko ništa zahvaljujući novoj garnituri imamo sjajan vojnički grah u reprezentativnom objektu na stadionu.Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:16 pmNaravno da je infrastruktura u minusu treba poplacat ovo sto se radilo... krasno se radilo!!!
Racional87 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:31 pmAko ništa zahvaljujući novoj garnituri imamo sjajan vojnički grah u reprezentativnom objektu na stadionu.Zeljeznicar1921 je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:16 pmNaravno da je infrastruktura u minusu treba poplacat ovo sto se radilo... krasno se radilo!!!
Da se ne lažemo, nisu.barbarez je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:43 pmMajkemi mi koje ja ne vjerujem sta citam. Jos malo pa ce nas ubijediti da je Amar dosao da unisti klub,ili u malo blazem obliku da nam je trener neki anonimus poput Kostica.
Od zvijezda do ocaja,u nasoj zemlji su te u 2 dana u stanju dovesti.
Vise razumijevanja i podrske su imali ,Kostic,Krcmarevic,Adzem,Mulalic,Odovic,nego najtrofejniji trener u istoriji kluba.
Ali najsmijesnija stvar u svemu ovome sto ovi sto pricaju ovako o Amaru,pravdaju to eto tako ,kao ovdije je bilo onih koji su pisali i najavljivali pisanje.
Gdje to ikad mjerilo i mjerodavno bilo sta neko po forumu ili utakmici baljezga.
Inace Bosna je puna " intelektualaca " i "filozofa" za izvozit . Multitalentovana nacija,jebes nebeski narod,sta mi sve znamo i u sta se sve razumijemo.
Slavki se pravdalo i cekalo da on selektira,Adzemu isto tako,ali Amaru se sere.
Tacno sve vise i vise smrdimo na pitarluk. Nemamo mi casti ni principa.
Nema ovdije Zelje ni na mapi. Kad su navijaci podijeljeni,strukture u klubu i oko kluba,svi neku svoju stranu ganjaju,i samo se nasladjuju jedni drugim.
Brate 90 % ovih sto prozivaju Amara,su nalazili milion opravdanja i pozivali na sabur u periodu kada su ovi pobrojani bili treneri.A da ti ne pricam kako su slagali ironicne sale,poskocice i doskocice,svakom onom ko je bio huskacki nastrojen prema bilo kome od njih.ublehas je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 1:33 pmDa se ne lažemo, nisu.barbarez je napisao/la: ↑pon apr 01, 2019 12:43 pmMajkemi mi koje ja ne vjerujem sta citam. Jos malo pa ce nas ubijediti da je Amar dosao da unisti klub,ili u malo blazem obliku da nam je trener neki anonimus poput Kostica.
Od zvijezda do ocaja,u nasoj zemlji su te u 2 dana u stanju dovesti.
Vise razumijevanja i podrske su imali ,Kostic,Krcmarevic,Adzem,Mulalic,Odovic,nego najtrofejniji trener u istoriji kluba.
Ali najsmijesnija stvar u svemu ovome sto ovi sto pricaju ovako o Amaru,pravdaju to eto tako ,kao ovdije je bilo onih koji su pisali i najavljivali pisanje.
Gdje to ikad mjerilo i mjerodavno bilo sta neko po forumu ili utakmici baljezga.
Inace Bosna je puna " intelektualaca " i "filozofa" za izvozit . Multitalentovana nacija,jebes nebeski narod,sta mi sve znamo i u sta se sve razumijemo.
Slavki se pravdalo i cekalo da on selektira,Adzemu isto tako,ali Amaru se sere.
Tacno sve vise i vise smrdimo na pitarluk. Nemamo mi casti ni principa.
Nema ovdije Zelje ni na mapi. Kad su navijaci podijeljeni,strukture u klubu i oko kluba,svi neku svoju stranu ganjaju,i samo se nasladjuju jedni drugim.
Jadino je podršku imao Odović kada je došao i ta podrška je trajala dok je imao rezultate. Čim je spojio 2-3 loše tekme, krenuli su napadi i na njega. Donekle je podršku imao i Mulalić.
Ostalim se jebavalo od-do i prije nego što su došli. Da se razumijemo, ja smatram da Amar ima kredita kod nas, i da mu treba davati podršku dosta duže nego ostalima, ali to ne mijenja činjenicu da je ostali nisu imali. Da je rezultate iz ove polusezone napravio neki drugi trener, dosad bi već tražili njegovo spaljivanje ispred stadiona.
Pod dva, Amar je selektirao ovu ekipu. Otpustio je ono što smatra da je višak, a doveo ono što smatra da mu treba, tako da ti ni taj argument ne stoji.
Činjenica je da loše igramo i da loše izgledamo na terenu, ali mislim da su tu svi krivi, a ne samo trener. Evo ja ponovo pozivam da damo podršku Amaru bar ovu i sljedeću sezonu. Pozivam da se svi ujedinimo i da pomognemo Želji onako kako najbolje mi možemo, a to je navijanjem. Pozivam da se upadamo u zamke i da se ne prepucavamo između sebe. Ne treba negativno komentarisati svaki potez kluba. Sa druge strane fakat nema potrebe da se svaki pogrešan potez trnutne Uprave brani pljuvanjem po bivšoj. Hajmo pomoći ovim ograničenim igračima da dadnu svoj maksimum i da probamo izaći u evropu.