Eh posto imam ucit onda sam malo istrazivao FM i TM i skupljao igrace sredine terena.
Mario Kvesic ( 26) 2. Njemacka liga. Doduse ugovor do 6. mjeseca 2019. Igra redovno, pa se ne moze nadati nekom raskidu. Uglavno po meni pravo dobar igrac, nerealan ali neka ga za svaki slucaj.
Aldin Cajic (25) 2. Turksa liga. Istice ugovor na kraju. Redovno igra i dobro igra. Za nas bi bio vjerovatno skuplji, ali za kvalitet nama trebaju ovakvi igraci. Vjerovatno neralan, al haj.
Semir Stilic (30) Dodje i najdrazi na red. Po partijama koje je imao ove godine, vjerovatno je pokazao da moze jos igrati u Poljskoj. Bio je i Vranjes donekle neralan pa dodje. Ljudsi se je nadati.
Jasmin Scuk (27) Mislim da se dovodio u kontakt s konama. Ne znam sta bi. 2. Turska liga, igra redovno.
Ognjen Gnjatic (26) Igrao solidno u Rodi. Vjerovatno tesko ostvariv, al haj idemo dalje s kapitalcima
Mirsad Mehanovic (25) Igra u Zlinu. Ne pise do kad ima ugovor. Pa eto neka i njeg na spisku.
Dario Saric (20) Nesto kao Modic. Prosao skolu Carpija, i sad je igrac Carpia ali je prije isao po posudbama. U Seriji B odigrao 20 meceva. Doduse vise u prvom dijelu, u ovom drugom odigrao vrlo malo meceva, vecinom bio na klupi.
Sad cemo malo realnije: ( kvalitet ne garantujem

)
Anel Dedic ( 26 ) - Igrao prosle godine u Vitezu. Ima nekih finih brojki u predzadnjoj ekipi Albanije.
Vladimir Grahovac ( 23) - Slobodin igrac. Onako meni se svidio par puta sto sam ih gledao. Nizak, ima dribling neki.
Adnan Dzafic ( 27 ) - Igra za Zlin.
To je to sto se tice nasih igraca kojima istice ugovor a koji su mi tu i tamo zanimljivi.
Svakako da ce i Cenan na manageru ove igrace pratiti u buducnosti.