Nemoj prestati pisati, bolje bi ti bilo da shvatis kako fudbalski tim funkcionise. Guardiola vodeci City u svojoj prvoj sezoni nije licio na sebe, a iza njega milioni, avioni, kamioni.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 7:41 pm
Mozda su krivi ono koji su nas mjesecima ubjedjivali u renesansu dolaskom babuke pa mi konstantnim ponavljanjem poceli vjerovati u to i sad ne vidimo to pa histerisemo? Ha?
Ako sam ja jedan od onih koji je kriv za ovo kako ti rece onda cu ja prestat pisati da nam bude bolje. Jel moze?
Kakvog mi Amara pamtimo i želimo? Onog što je poslije pobjede od 8:0 protiv Leotara bio nezadovoljan. Onog koji je često poslije utakmica nezadovoljan zalaganjem igrača organizovao nočni trening.Premier je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 6:48 pmAmarova izjava na kraju puno toga otkriva..ocekivano je nerijesno.Dosli smo po x ocito, on kalkulise i to vam je valjda svima jasno, ali koliko je njemu svejedno, nema emocija, ne moze se cuti na utakmicama nikad, apsolutno nista kao da ga boli k za sve.Nema sanse da cemo dobit derbi, jer ce on tu ici na x sigurno, futbol klab, jah.
Predavanja drzis pogresnoj osobi.nikad_izvini je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 7:48 pmNemoj prestati pisati, bolje bi ti bilo da shvatis kako fudbalski tim funkcionise. Guardiola vodeci City u svojoj prvoj sezoni nije licio na sebe, a iza njega milioni, avioni, kamioni.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 7:41 pm
Mozda su krivi ono koji su nas mjesecima ubjedjivali u renesansu dolaskom babuke pa mi konstantnim ponavljanjem poceli vjerovati u to i sad ne vidimo to pa histerisemo? Ha?
Ako sam ja jedan od onih koji je kriv za ovo kako ti rece onda cu ja prestat pisati da nam bude bolje. Jel moze?
Pa napravi masinu od Sitija i prekuca ligu sezonu poslije.
Ista prica je bila kod njanja kad se Husref vratio, a i bili su *****. Godinu poslije......u borbi za duplu.....
Ne pravi se tim za pet kola ili za jedan prelazni rok. Razmisli malo o tome. Nije kvantna fizika.
Tako je Omare. Cak je i Amar rekao da su u samo jednoj tekmi bili u podredjenom polozaju a to je protiv Slobode na Grbavici a da smo ove meceve koje smo kiksali bili i bolji ali izgubili.Omar500 je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 8:00 pmNe znam sto se nekad neke stvari namjerno izostave spomenuti. Ta ista ekipa koja je imala pet uzastopnih poraza je igrala lijep fudbal i bila na vrhu tabele. Previranja u i oko kluba su, uz kriminalno sudjenje i pickastu igru svih prvotimaca, dovela do te crne serije.
I onda opet nekoj novoj upravi sve po spisku jebati sto ga ne dovedu, sto se svi iz kluba ne skolne da on dođe, sto mu sve ne daju sto pozeli...itd.
Kakve bolan ja veze imam sa hajkom na tebe, jesil blesav, ti meni replicirao, a ne ja tebi. Nit sam te spomenuo, nit sam ti se direktno obratio.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 8:04 pmPredavanja drzis pogresnoj osobi.nikad_izvini je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 7:48 pmNemoj prestati pisati, bolje bi ti bilo da shvatis kako fudbalski tim funkcionise. Guardiola vodeci City u svojoj prvoj sezoni nije licio na sebe, a iza njega milioni, avioni, kamioni.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 7:41 pm
Ista prica je bila kod njanja kad se Husref vratio, a i bili su *****. Godinu poslije......u borbi za duplu.....
Ne pravi se tim za pet kola ili za jedan prelazni rok. Razmisli malo o tome. Nije kvantna fizika.
To uputi na adresu onih koji su mjesecima prizivali Amara i najavljivali rjesavanje meceva u 20. minuti, kako ce ljudi skidati gace i govoriti dosta je. I to sve da ce se desiti ODMAH.
Ja ne trazim masinu, tika taku. Ocekujem neki pas, ocekujem nesto smisljeno.
Mame su se jebavale onima koji su dovodili do sad igrace, a Amar je imao prelazni rok, nije dosao na ekipu i da se to moze uzeti kao izgovor.
Bar mali napredak, bar nesto. Kako pri dovodjenju igraca, tako i u igri na terenu.
Je li toga ima? Ako su ovo pojacanja, ako je ovo izbalansirana ekipa, ako je ovo napredak u igri na terenu, onda sam ja glup a ti profesor.
E je li ovo mnogo sto trazim? Jesu li ovo masinerija ili sta vec?
Pa zbog istog su se mjesecima tjerali, pa i otjerani i treneri i uprava i sportski direktori.
A sljedeci put takvu pricu pricaj onim kako rekoh sto su mjesecima prizivali i bajke pricali. Takve bajke nidje.
Tebi ocito smeta bilo kakva kritika. Kao i vecini onih koji gotive Amara i ne dozvoljavaju bilo kakvu kritiku prema njemu.
Ja to namjerno ne radim. A vi nastavite opravdavati, ali znajte da nece nista dobro donijeti to.
A i da namjerno radim, da pisem gluposti a da je igra odlicna mogli bi me zacepiti, mogli bi reci da imam namjeru i da laprdam gluposti.
Hajka je krenula, pocelo se lagati o meni da sam neki menadjer i slicno. Cilj je da se nema onih koji ce ici uz dlaku babuki.
Daleko ovo ide. **** te forum. Treba neki belaj da ispadne radi neke gluposti. Hajd da imaju koristi od tog pa imalo bi smisla, ali nema. Jedino ako kafa i pozdrav nisu korist, ali onda su izrazito jeftini.
Svako dobro!
Tako je Omare. Cak je i Amar rekao da su u samo jednoj tekmi bili u podredjenom polozaju a to je protiv Slobode na Grbavici a da smo ove meceve koje smo kiksali bili i bolji ali izgubili.Omar500 je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 8:00 pmNe znam sto se nekad neke stvari namjerno izostave spomenuti. Ta ista ekipa koja je imala pet uzastopnih poraza je igrala lijep fudbal i bila na vrhu tabele. Previranja u i oko kluba su, uz kriminalno sudjenje i pickastu igru svih prvotimaca, dovela do te crne serije.
@Starigrad. Ma eto nisam ni gledao neki redoslijed. Jest da sam instiktivno reagovao odmah nakon gola i psovao Srdjanu. Bitno je da bolji sjede i da ova dva ce nas jos karati ako budu igrali.
Ehetoga![]()
Sve sto si rekao stoji...Problem je sto malo-malo,pa mi pocinjemo iznova i to tako sto rastjeramo sve prethodno valjalo ili nevaljalo.E to je problem.nikad_izvini je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 7:48 pmNemoj prestati pisati, bolje bi ti bilo da shvatis kako fudbalski tim funkcionise. Guardiola vodeci City u svojoj prvoj sezoni nije licio na sebe, a iza njega milioni, avioni, kamioni.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 31, 2019 7:41 pm