Bebo Amar je sad sve u Zelji, tako da mislim direktno na njega a ovi jazavci su tu samo da klimaju glavom, jedino ako ti znas nesto drugo sto ja ne znam i da ima neko ko mase prstom a ostali ko kerovi masu repom ?teatrale36 je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 3:49 pmMisliš na Amara ili na upravu?kokoška je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 3:41 pmMa kod nas ti je u drzavi generalno tako dodju novi i svaki svoj neuspjeh svaljuju na prethodnike, od politike pa eto ti i do fudbala, samo tele moze prihvatiti cinjenicu i vjerovati da su neki prije krivi sto sad nesto fali, i gradjevinskoj firmi je bila noga jer nije imao sportski uspjeh i ovome futbol klab ce biti kako je krenuo a ovi sto ga brane mogu komotno sa njim takvi ne trebaju Zelji...svi su prolazni samo Zeljo ostaje....
Pa Zahirovic najveca prevara od igraca u historiji fudbala...Zaka je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 6:46 pmMa kad Lars ili neko drugi objavi oko omladinaca ili kad se pokrene neka priča oko igrača budu 3, 4 posta i nikom ništa. Svi se kače na priču oko uprava, a seru kako ne treba o tome i pritom jedva čekaju da nekom nešto prigovore.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 6:33 pmPricam o nivou manjem ali na isti fazon.
Naveo i igrace takve.
Nemoj pametovat i vazda ti kontrirat hljeba ti vise.
Pokreni ti temu. Ti si trazio najboljeg strijelca druge Svicarske lige.
Zahirović, Bakrač, Hervas i slični su ismijavani, tražili su se neki igrač koji imaju plate 20,30 hiljada eura, a sada su nam uredu Sadiković i Stanić. Nije bilo bajno, ali su se ljudi borili, ni sad nije bajno, daj borite se i ne kukajte i donesite nam ono zbog čega ste došli tu.
A kad je dolazio jel bila najveća moguća euforija? Ne kažem ja da je on bio dobar, ali ne može se reći da on u tom trenutku nije predstavljao ogromno pojačanje s obzirom na reputaciju.kokoška je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 8:51 pmPa Zahirovic najveca prevara od igraca u historiji fudbala...Zaka je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 6:46 pmMa kad Lars ili neko drugi objavi oko omladinaca ili kad se pokrene neka priča oko igrača budu 3, 4 posta i nikom ništa. Svi se kače na priču oko uprava, a seru kako ne treba o tome i pritom jedva čekaju da nekom nešto prigovore.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 6:33 pmPricam o nivou manjem ali na isti fazon.
Naveo i igrace takve.
Nemoj pametovat i vazda ti kontrirat hljeba ti vise.
Pokreni ti temu. Ti si trazio najboljeg strijelca druge Svicarske lige.
Zahirović, Bakrač, Hervas i slični su ismijavani, tražili su se neki igrač koji imaju plate 20,30 hiljada eura, a sada su nam uredu Sadiković i Stanić. Nije bilo bajno, ali su se ljudi borili, ni sad nije bajno, daj borite se i ne kukajte i donesite nam ono zbog čega ste došli tu.
Predlozio, trazio isti klinac. I tvoje ima smisla, moje nema je li.Brkoo je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 7:06 pm@Leon, Malo vise kulture dijaloga ti ne bi skodilo, umjesto sto glumis nekog tastatura huligana.
Nisam trazio nego sam predlozio tog igraca, (tad mu je ako se ne varam istekao ugovor sa tadasnjom ekipom)bolje dovesti jednog takvog igraca koji je kvalitet iznad ove lige nego dovoditi autobus pun polovnjaka, kao sto smo radili..
Evo da pokrenem temu, hajmo diskutovati o Zelji i narednoj utakmici koju igramo u Gabeli, koji sastav ocekujete, jesu li svi spremni za tekmu itd..
Ja bih volio da krenemo sa Sadikovicem na ofanzivnom veznom, i "legendom" na lijevom beku, samo jer me strah da ce Pavic i SInan dobit zuti, a realno i jedan i drugi uvijek naprave neku glupost. Pa ako ne bude islo u prvom poluvremenu, onda ubacit Sinana.Zaka je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 8:03 pmRamović, Pavić i E. Zec ne smiju dozvoliti sebi da dobiju žuti i ne igraju derbi, mada očekujem da će ili Rama ili Pavić napraviti neki nepotreban faul za žuti. Moguće je da će i sudija jedva dočekati da im da žuti. Volio bih da Hajdarević i Mujezinović budu iza Ramovića, jer bojim se da Anel na onom terenu i sa onakvom ekipom neće biti oe velike pomoći.
Treba moj @CURVA samo ove postove zapamtiti, pa da se kasnije smijemo k'o ljudi...
Nije mi jasno kako ne mozes da shvatis, umjesto 10 ovih tzv. igraca(Zahirovic, Hervas, Toskas, Crnov, Mailson, Kajkut, Nikolic, Vranjes, Husic, Secerovic), nazalost mogao sam ih jos mnogo nabrojati, mogli su se dovesti igraci poput onog Kamerunca, igraci koji su kvalitet iznad ove lige. Umjesto 10 polovnjaka, jedan odlican igrac, a pored toga mogli smo pokupiti i par potencijala iz lige, koji bi sad bili nosioci nase igre. Znaci, imali smo sansu, mogli smo ali nismo znali.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 9:09 pmPredlozio, trazio isti klinac. I tvoje ima smisla, moje nema je li.Brkoo je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 7:06 pm@Leon, Malo vise kulture dijaloga ti ne bi skodilo, umjesto sto glumis nekog tastatura huligana.
Nisam trazio nego sam predlozio tog igraca, (tad mu je ako se ne varam istekao ugovor sa tadasnjom ekipom)bolje dovesti jednog takvog igraca koji je kvalitet iznad ove lige nego dovoditi autobus pun polovnjaka, kao sto smo radili..
Evo da pokrenem temu, hajmo diskutovati o Zelji i narednoj utakmici koju igramo u Gabeli, koji sastav ocekujete, jesu li svi spremni za tekmu itd..
Neka citirat cu u vezi tog igraca:
"Hiljadu puta argumentovano da se ne mozemo porediti sa Dinamom, Zvezdom, Partizanom iz ovih ili onih razloga. Nama nije kao Dinamu drzava oprostila dugove. Iza sva tri ova kluba su njihove drzave i gradovi stali iza njih i upumpavali milione u te klubove.."
Ja pitao sinoc je li u fulu napadamo Gosk, niko ne napisa nista osim Jovana koji je rekao da provjerim statistiku.
Mislim stvarno
Neka za pocetak kamatu vratu nekom donacijom a zelim mu svu srecu da osvoji duplu i dane zavije opet Zelju u crno dugovima
Kako mu zelis srecu i trofeje a porucujes mu da ide napolje iz kluba. Odluci se prijatelju.
Pa necu mu zelit da ispadne iz lige bitniji je Zeljo valjda ali da on ode iz kluba zelim i ima nas vise koji tako razmisljamo.Budi Željo je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 10:29 pmKako mu zelis srecu i trofeje a porucujes mu da ide napolje iz kluba. Odluci se prijatelju.
Pa razmisljajte tako niko vam ne brani, nego samo pitam sta mu zelis prije srecu ili da ode posto mi nije bilo najjasnije.Guvo je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 10:32 pmPa necu mu zelit da ispadne iz lige bitniji je Zeljo valjda ali da on ode iz kluba zelim i ima nas vise koji tako razmisljamo.Budi Željo je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 10:29 pmKako mu zelis srecu i trofeje a porucujes mu da ide napolje iz kluba. Odluci se prijatelju.
Valjda ne smeta nekom ovo misljenje sam amar osim rece da je Zeljo klub ne istomisljenika i istomisljenika
Ja kao razlog za dolazak ovih ljudi na onakav nacin vidim i da se stopiraju i manipulisu izvjestaji..sipa nikada nece dobiti nalog za hapsenje , razvuci ce se to sve jos dugo a bilo je tako blizu sa proslom Upravom i u tom pravcu da se klupko odmota. Iskreno se samo nadam da Misimovic ne miruje po pitanju toga, da ce istrajati kao i u svemu za sta se zalozio,onako mirno gospodski unistiti leglo lesinara u i oko kluba koji su se legli u to vrijeme agonije i kriminala po nas klub
Vidi. Ti mene nesto kritikujes za moj post, a ja napisao samo ovo "da i ovi najjaci iz regiona kupe ove sto ne mogu u olimpijakosu, Dinamo minsk, Astana i slicno". Ti meni na to drzis predavanje kako ne treba uporedjivati i slicno. Dakle nit sam uporedio nit sta. Govoris nemoguce je to jer nam drzava ne ulaze a ti hladno danima govorio da dovedemo onoga. Zar nije malo kontradiktorno?Brkoo je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 10:16 pmNije mi jasno kako ne mozes da shvatis, umjesto 10 ovih tzv. igraca(Zahirovic, Hervas, Toskas, Crnov, Mailson, Kajkut, Nikolic, Vranjes, Husic, Secerovic), nazalost mogao sam ih jos mnogo nabrojati, mogli su se dovesti igraci poput onog Kamerunca, igraci koji su kvalitet iznad ove lige. Umjesto 10 polovnjaka, jedan odlican igrac, a pored toga mogli smo pokupiti i par potencijala iz lige, koji bi sad bili nosioci nase igre. Znaci, imali smo sansu, mogli smo ali nismo znali.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 9:09 pmPredlozio, trazio isti klinac. I tvoje ima smisla, moje nema je li.Brkoo je napisao/la: ↑čet mar 28, 2019 7:06 pm@Leon, Malo vise kulture dijaloga ti ne bi skodilo, umjesto sto glumis nekog tastatura huligana.
Neka citirat cu u vezi tog igraca:
"Hiljadu puta argumentovano da se ne mozemo porediti sa Dinamom, Zvezdom, Partizanom iz ovih ili onih razloga. Nama nije kao Dinamu drzava oprostila dugove. Iza sva tri ova kluba su njihove drzave i gradovi stali iza njih i upumpavali milione u te klubove.."
Ja pitao sinoc je li u fulu napadamo Gosk, niko ne napisa nista osim Jovana koji je rekao da provjerim statistiku.
Mislim stvarno
Nikakve veze nemaju ni Zvezda, ni Dinamo, ni Partizan ama bas niko zbog toga sto smo tolike greske pravili. Tada niko nije tako razmisljao nego smo svi kolektivno svrsavali na sva ta tzv."pojacanja
Bio nam bitan kvantitet a ne kvalitet i sad ispastamo zbog toga..
Meni je krivo sto im proslo kolo upisase onoliki broj gledalaca.