To ti ne bih znao reći. Sredinom 2016. godine Vedran je govorio da mi još čekamo uplate od Zukanovićevog transfera od procenata. Ali prvi njegov u Italiju je 2015. kada je plaćeno za njega, prije toga je bila posudba, tako da je vjerovatno taj. Za ove ostale ne znam jesmo li dobijali, kada bi uspjeli saznati, bilo bi dobro.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet mar 22, 2019 5:55 pmPitanje da se Larsson naježi
Ako koDže ode u Inter imamo li procenat? Koliko me sjećanje služi ako igrač ostvaruje transfer u istoj zemlji, od njihovog saveza (ili koga već) ovisi je li postoji i dalje tih 5%. Znam da za Tursku to ne vrijedi, za Italiju se ne sjećam.
@blueDBR
Trebao bi da može, jer je rođen krajem 2005. godine, a ova sezona pionira je za rođene poslije 1. januara 2004.
Pravo nastupa na utakmicama u kategoriji pionira u takmičarskoj 2018/19. godini imaju svi pravilnoregistrovani igrači rođeni 01.01.2004 godine i mlađi, ali ne mlađi od 12 godina
Usput, ukucah njegovo ime na yt, i osim dva gola, izbaci i ovaj klip negdje ispod. Gledaj ti prvo gola, zayebo Piplicu