HAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHA ALLAHU DRAGIZakljucio sam po tome:
1.Novakovic u prvom djelu sezonw najbolji stoper lige ubjedljivo (skoro svako kolo u timu kola),na toj poziciji imamo Balica,Mihojevica,Ivetica i Kovacevica ,mislim da niko na poziciji stopera nije bolji
2.bekovi Hodzic,Kadusic i Al.Bekic isto tako mislim da niko na tim pozicijama nije jaci i bolji a tu pozucija zatvara i Ivetic,prva trojica nabrojanih jako brzi,eksplozivni ja ne vidim nekog iz lige da je bolji i da bi ja nekog doveo umjesto njih
3.vezni red sa Duljevicem (najbolji igrac lige)na poziciji 10 ,ako nastavi a ne sumnjam da nece sa igrama od kako je Cala dosao bice puno asistencija i golova,Rustem je jucer pokazao da moze i da je velika radilica,od Sarica ocekujem da pocne da igra na nivou na kojem je bio u Slobodi,mada nije ni ovo lose ali ocekujem da bude jos bolji,Radovac je malo problem ali mislim da ce sw vratiti kao i Husejinovic
4.krila Crnka i Heba su u zivotnoj formi i kraj prvog dijela sezone nam je pokazao da su medju najboljim u ligi,a sa klupe su tu Liivak i Nemanja
5.napad je Mersudin koji ce svoje sanse iskoristiti jer je rasni strijelac
Sto znaci odbrana najbolja u ligi ,krila i napadaci najbolji =trofej(i)
Hajd sve sam prevalio al' Guzati Ronaldo i golovi i asistencije u jednoj rečenici, e to ne mogu nema šanse !shzna je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 9:46 pmHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHHA ALLAHU DRAGIZakljucio sam po tome:
1.Novakovic u prvom djelu sezonw najbolji stoper lige ubjedljivo (skoro svako kolo u timu kola),na toj poziciji imamo Balica,Mihojevica,Ivetica i Kovacevica ,mislim da niko na poziciji stopera nije bolji
2.bekovi Hodzic,Kadusic i Al.Bekic isto tako mislim da niko na tim pozicijama nije jaci i bolji a tu pozucija zatvara i Ivetic,prva trojica nabrojanih jako brzi,eksplozivni ja ne vidim nekog iz lige da je bolji i da bi ja nekog doveo umjesto njih
3.vezni red sa Duljevicem (najbolji igrac lige)na poziciji 10 ,ako nastavi a ne sumnjam da nece sa igrama od kako je Cala dosao bice puno asistencija i golova,Rustem je jucer pokazao da moze i da je velika radilica,od Sarica ocekujem da pocne da igra na nivou na kojem je bio u Slobodi,mada nije ni ovo lose ali ocekujem da bude jos bolji,Radovac je malo problem ali mislim da ce sw vratiti kao i Husejinovic
4.krila Crnka i Heba su u zivotnoj formi i kraj prvog dijela sezone nam je pokazao da su medju najboljim u ligi,a sa klupe su tu Liivak i Nemanja
5.napad je Mersudin koji ce svoje sanse iskoristiti jer je rasni strijelac
Sto znaci odbrana najbolja u ligi ,krila i napadaci najbolji =trofej(i)
Alejkumu selam brate moj. Ako Bog da. U kojem ćeš džematu klanjati?Plava Porodica je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 5:12 pmSelam alejk ljudino. Prekosutra dzuma inshAllah.
InshAllah brate u svom dzematu,na Anexu.
Alejkumu selam dragi brate.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri feb 15, 2017 5:41 pmSelam Alejkum i veliki pozdrav! Čar ove rečenice mogu osjetiti samo elektrotehničari i oni koji spremaju matematiku na nekom faksu. Adis Nukić kralj!![]()
@Plavafamilijo zar ti nisi sa Švrakinog?