Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

blueheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 10, 2019 9:42 pm

Prekucali su oni onda kad im je bilo najpotrebnije, nekoliko utakmica koje su u njihovu korist rijesile sudijske greske... nije to mali vjetar u ledja a kasnije je vec bilo lakse...
Ja za nas i iduce ocekujem slicnu situaciju , ma koliko igraca doveli na ljeto a moglo bi ih biti puno novih, koji se ne poznaju, pa dok se to uigra, onda europa, titula imperativ , uz sve to da se nastvi sa gradnjom.... da ce nam biti lahko nece ali valjda ce zasukati rukave i preskociti podignutu ljestvicu...
DRZAVA ZELJO

kvalitet
Kontakt:

ned mar 10, 2019 9:50 pm

CURVA je napisao/la:
ned mar 10, 2019 9:29 pm
storm_raider je napisao/la:
ned mar 10, 2019 8:38 pm
I anamo oni su prekucali ligu ove sezone, a ovaj Vijetnamac bi mogao biti dosta, dosta ozbiljniji. Nista, ne volim ih nimalo, ali sto bi rekli Amerikanci - give credit where credit is due...
Od kada ja pisem za ovo na ljeto ce bas opasne pare uloziti u prvu ekipu ovo drugo sto planira bolje da vam i ne govorim.Zato sam vam i pisao ne nadajte se nista od iduve sezone tesko ce biti moje misljenje nemoguce ali eto.Mi se moramo ujediniti maksimalno pokusati sto prije da i mi nekog investitora nadjemo bar da imamo budjet upola kao sto ce oni imati pa nesto pokusati.
Ja trubim odavno o investitoru, a dobijem odgovore u smislu nećemo se mi prodavati, nismo mi oni. Ili privatizacija je pljačka. Neće nama pomoći ni da imamo Ivicu i Amara zajedno na klupi ako oni budu imali baš puno veći budžet.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned mar 10, 2019 9:59 pm

Kakav investitor, nazivite ga pravim imenom KUPAC
イビチャ・オシム

Hare79
Kontakt:

ned mar 10, 2019 10:08 pm

Bogami, kako stvari stoje, izgleda da krece dominacija kona, a mi cemo se i dalje dijeliti na Misketovce i Amarovce. Dok drugi j... ti se muzafere kupaj. Cuo sam da ovaj Kinez ima bas velike planove.
Zna li iko šta je s krovom? Kad će i hoće li uopšte?

MrkiMedo
Kontakt:

ned mar 10, 2019 10:15 pm

Nije da nismo prezivjeli ovaj scenario sa njima. Nemojte bgti, pratili ste svi ligu od prvog do ovog kola. Budite realni i pogledajte gdje je podmazano kad je trebalo. Da se nama podmazalo, bili bi u bod, dva sa njima.

fcz
Kontakt:

ned mar 10, 2019 10:27 pm

To sto se mi tjesimo da oni podmazuju ne mijenja cinjenicu da su nam pofino odmakli u mnogim segmentima i da ce sad jos vise napredovati dok mi stojimo u mjestu. Sve su prilike da cemo dugo biti u njihovoj sjeni.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

salle86
Kontakt:

ned mar 10, 2019 10:35 pm

A meni ta priča malo i smrdi, ono kuku nam se od njih, jedino da se i mi prodamo.
Ispituje se puls...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 10, 2019 10:38 pm

Jao raspadamo se a prvaci svemira odose svjetlosnu godinu ispred nas.

**** i 10 poraza zaredom ali raji je vec tuga sto su pitari prvi i ispred nas.

Jel imamo Amara na klupi? Imamo.
Da ne pominjem najbolju upravu koju imamo.
Zasto se bojati onda. Pogotovo ne ovoliko koliko se pise. Odvadite malo.

Bosanski Dinamo odavno iste price prica pa 8 komada, pa prosle sezone ko i mi sad.

Ali nek nam bude nauk da proslogodisnja ekipa pitara koja je bila u dubiozi kao mi sad s par pojacanja, pravih pojacanja je prva ove godine. Samo kontinuitet.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u ned mar 10, 2019 10:45 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 10, 2019 10:44 pm

Siniša suspendovan?

Eh srđane najebo si :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Qooler
Kontakt:

ned mar 10, 2019 11:03 pm

Nama treba stabilnost i na tribinama i u svlačionici. Amar je toga svjestan, samo ne kontam korake koje pravi. Doveo je dva tri igrača koji nisu dugoročna rješenja. Po meni bi logičnije bilo dovesti jedno pojačanje oko koga ćeš gradit ekipu. Ipak moramo mu vjerovati i dati bezrezervnu podršku. Mišljenja svako ima i treba ih iznostiti, ali podršku svih nas mora imati.

Što se tiče tribina, sjedim na istoku i sjeveru, zavisno od vremenskih uslova. Na obe ove tribine sjede "navijači" koji su uzrok toga što smo najlošiji domaćini. Čim ne valja jedno dodavanje odma neka nervoza, psovke našim igračima i slično. Ne kažem da nije zasluženo, ali trebamo bit svjesni da time ne pomažemo. Moramo više cijeniti svoje igrače i svoje trenere. Sa tim dolazi stabilnost. Krenimo od sebe i ako moraš opsovat broj do 10...krenimo od toga.

Vortex
Kontakt:

ned mar 10, 2019 11:15 pm

Hare79 je napisao/la:
Bogami, kako stvari stoje, izgleda da krece dominacija kona, a mi cemo se i dalje dijeliti na Misketovce i Amarovce. Dok drugi j... ti se muzafere kupaj. Cuo sam da ovaj Kinez ima bas velike planove.
Ništa od krova do daljnjeg.

Premier
Kontakt:

ned mar 10, 2019 11:25 pm

Bez jednog jakog gradskog rivala nema ni drugog, to moze biti samo nama motiv da grizemo vise sljedece sezone...al da igraju vrhunski igraju..al najveca tuga je sto ce oni opet slaviti ispred vjecne a nas nema izmedju perioda kad su oni zadnji put slavili...a mi smo 2 godine imali sve potrebno za titulu i bukvalno smo je poklonili zrinji..tuga da ne moze biti veca.

Hare79
Kontakt:

ned mar 10, 2019 11:33 pm

Vortex je napisao/la:
ned mar 10, 2019 11:15 pm
Hare79 je napisao/la:
Ništa od krova do daljnjeg.
Zna li se što, gdje je zapelo? Zar to nije bila gotova stvar?

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 10, 2019 11:49 pm

Qooler je napisao/la:
ned mar 10, 2019 11:03 pm
Nama treba stabilnost i na tribinama i u svlačionici. Amar je toga svjestan, samo ne kontam korake koje pravi. Doveo je dva tri igrača koji nisu dugoročna rješenja. Po meni bi logičnije bilo dovesti jedno pojačanje oko koga ćeš gradit ekipu. Ipak moramo mu vjerovati i dati bezrezervnu podršku. Mišljenja svako ima i treba ih iznostiti, ali podršku svih nas mora imati.

Što se tiče tribina, sjedim na istoku i sjeveru, zavisno od vremenskih uslova. Na obe ove tribine sjede "navijači" koji su uzrok toga što smo najlošiji domaćini. Čim ne valja jedno dodavanje odma neka nervoza, psovke našim igračima i slično. Ne kažem da nije zasluženo, ali trebamo bit svjesni da time ne pomažemo. Moramo više cijeniti svoje igrače i svoje trenere. Sa tim dolazi stabilnost. Krenimo od sebe i ako moraš opsovat broj do 10...krenimo od toga.
Kako sam ja prosli mec na istoku sjedio u finom drustvu. Nemam pojma ko su osobe. Ali stvarno su ostavili fin dojam na mene.
Ovaj iznad mene je stariji gospodin. Gledao sve meceve na Grbavici, ali je Rodjeni i navija za Velez. Ovaj ispred mene je malo mladji od njega. Covjek tiho i mirno se okrene nekad i kaze "iako cemo pobjediti nije ovo dobro toliko", skoro da ga niko ne cuje.
Nema psovki, urlanja ko jesenas. Frajer tek usao i penje se stepenicama i psuje od do. I to na sav glas urla. Mec tek poceo.

Amar927
Kontakt:

pon mar 11, 2019 12:01 am

Kazu Sehic najbolji pojedinac danas u pobijedi Toska...i asistirao je

sahmat

pon mar 11, 2019 12:04 am

Uopšte se ne sekiram za sljedecu sezonu, vjerujem da ćemo biti prvi i slavit titulu, jer se vidi određeni napredak (osim zadnje tekme), ali veoma tvrd teren i tezak za igru..
A kone, koliko god da osovoje titula, sta god da urade, vjecno ce da budu iza nas kompleksi su cudo..
A mi cemo dokazati koliko volimo svog Zelju i ponovo doci na Grbavicu! NAVIJAČI ŽELJEZNIČARA A NE REZULTATA!
VOLIM TE ŽELJO!
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 11, 2019 12:52 am

DAJ opet nedjelju i da nas opet bude 5 tisuca.. ko ne dodje dabogda mu otpo

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon mar 11, 2019 1:15 am

phpBB [video]
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon mar 11, 2019 1:18 am

Omar500 je napisao/la:
pon mar 11, 2019 1:15 am
phpBB [video]
Bolji snimak nego sada kada prenose iz Krupe, ne vidiš loptu, dresovi uvijek iste boje.

svraka
Kontakt:

pon mar 11, 2019 1:26 am

Vjerujem da ce se Amar i ostali ljudi iz uprave kojima Željo puno puno znaci potruditi i naci finansijsko pojacanje za narednu sezonu. Svjesni su i nasi svega. Nase je da bodrimo do kraja sezone nase momke i izborimo evropu.
Forza 1921!

Oda majstore!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Loris1971 i 34 gosta.

Prijava