I da ne zaboravim, JUG

Ja Sabanu zamjeram samo to sto momak puno pegla loptu, ima uvijek par poteza viska. Mora se dosta brze oslobađati lopte.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑pon mar 04, 2019 2:23 pmSta ocekujete od dijeteta koje ima 19 godina i jos je fizicki nejak i kao takav treba da polomi Isakovica i ko Isakovica.
Saban sinoc poprilicno korektan, puno bolji od Hajdarevica a nisam vidio ni neke carlame od tog Mujezinovica pa jel lik hladno igrac utakmice i hvali se na sva zvona. Niti sam vidio neke lopte prema naprijed od njega,driblinge npr kao Amir na derbiju.
Mujezinovicu je 26 godina legendomula je napisao/la:Ja sam donekle zadovoljan.Nije to ona igra kakva se traži, ali to je i normalno da nakon 6 uzastopnih poraza, nemamo koncentraciju da napravimo nešto više. Drago mi je zbog mladog Mujezinovića koji se pokazao kao potencijal na koji ćemo se moći osloniti u narednom periodu. Realno trenutna ekipa Želje je u nivou Mladosti, zvučalo to smiješno ili ne, čak je po meni Mladost i bolja. što se tiče zadnje linije ona je dobra, kao i golman, dva napadača su nam odlična Krpić i Ramović, ali dva vezna i dva krilna napadača su nam loša.Ono što me raduje jeste neka pozitivna energija između igrača koja se primjeti, njihova borbenost i požrtvovanost, želja i volja da daju sve od sebe kako bi pobijedili. Naravno za to je sve zaslužan Osim. Zbog toga gradim u glavi neku pozitivnu priču i želim misliti kako će aBd biti bolje, ne želim da psujem i kritikujem Zeca, Zajimovica, Veselinovica, Sadikovića, Stanića, Bogičevića upravo zbog toga. Jer se u njima vidi želja za pobjedom i mislim da ne zaslužuju kritiku.
Pa šta? Znači pri kraju je karijere? Ili ulazi u najbolje godine?Grbavica je napisao/la: ↑pon mar 04, 2019 2:55 pmMujezinovicu je 26 godina legendomula je napisao/la:Ja sam donekle zadovoljan.Nije to ona igra kakva se traži, ali to je i normalno da nakon 6 uzastopnih poraza, nemamo koncentraciju da napravimo nešto više. Drago mi je zbog mladog Mujezinovića koji se pokazao kao potencijal na koji ćemo se moći osloniti u narednom periodu. Realno trenutna ekipa Želje je u nivou Mladosti, zvučalo to smiješno ili ne, čak je po meni Mladost i bolja. što se tiče zadnje linije ona je dobra, kao i golman, dva napadača su nam odlična Krpić i Ramović, ali dva vezna i dva krilna napadača su nam loša.Ono što me raduje jeste neka pozitivna energija između igrača koja se primjeti, njihova borbenost i požrtvovanost, želja i volja da daju sve od sebe kako bi pobijedili. Naravno za to je sve zaslužan Osim. Zbog toga gradim u glavi neku pozitivnu priču i želim misliti kako će aBd biti bolje, ne želim da psujem i kritikujem Zeca, Zajimovica, Veselinovica, Sadikovića, Stanića, Bogičevića upravo zbog toga. Jer se u njima vidi želja za pobjedom i mislim da ne zaslužuju kritiku.![]()
Za igraca koji ima 26 godina a pri tome mu je ovo prva utakmica u PL ne mozemo reci da je potencijal. Ili mozda mozemo, samo ako preciziramo za sta je potencijal.mula je napisao/la:Pa šta? Znači pri kraju je karijere? Ili ulazi u najbolje godine?Grbavica je napisao/la: ↑pon mar 04, 2019 2:55 pmMujezinovicu je 26 godina legendomula je napisao/la:Ja sam donekle zadovoljan.Nije to ona igra kakva se traži, ali to je i normalno da nakon 6 uzastopnih poraza, nemamo koncentraciju da napravimo nešto više. Drago mi je zbog mladog Mujezinovića koji se pokazao kao potencijal na koji ćemo se moći osloniti u narednom periodu. Realno trenutna ekipa Želje je u nivou Mladosti, zvučalo to smiješno ili ne, čak je po meni Mladost i bolja. što se tiče zadnje linije ona je dobra, kao i golman, dva napadača su nam odlična Krpić i Ramović, ali dva vezna i dva krilna napadača su nam loša.Ono što me raduje jeste neka pozitivna energija između igrača koja se primjeti, njihova borbenost i požrtvovanost, želja i volja da daju sve od sebe kako bi pobijedili. Naravno za to je sve zaslužan Osim. Zbog toga gradim u glavi neku pozitivnu priču i želim misliti kako će aBd biti bolje, ne želim da psujem i kritikujem Zeca, Zajimovica, Veselinovica, Sadikovića, Stanića, Bogičevića upravo zbog toga. Jer se u njima vidi želja za pobjedom i mislim da ne zaslužuju kritiku.![]()
Ogriješio si se o malog Šabana. Momak igra mozgom, ne daje uvijek lopte prvom do sebe i unazad itd. Misliš da ljudi u AEKu nisu nešto prepoznali u malom? Vjeruj mi niko ne baca pare uzalud, a naročito oni koji ih imaju na pretek.Brkoo je napisao/la: ↑pon mar 04, 2019 2:09 pmNama trebaju korjenite promjene u ekipi, bukvalno od golmana do napadaca, ako zelimo titulu naredne sezone.
Bolji i sigurniji golman znaci i vise bodova, golmani nekad "donose bodove" svojim intervencijama. Koliko je nama bodova donio Kjosevski a koliko oduzeo svojim glupostima? Volio bih da vidim golmana koji jako sigurno hvata visoke lopte jer vecina nasih ekipa uglavnom tako i pokusava igrati, na centarsuteve i kad imas golmana koji moze hladno te lopte pokupiti onda nema opasnosti za nas a ne ko Kjosevski da strepim svaki put sta ce on uraditi, a tim potezima unosis odmah i nervozu u odbranu.
Odbrana, treba jedan mladji i kvalitetniji stoper da je u paru sa Sipovicem. Pavic mora popraviti igru u odbrani, ne smiju ga prolaziti tako lako, a u napadu je odlican. Sinisa je prosjecan igrac, ali uvijek borben.
Vezni red- Sabanadzovic ide na ljeto u AEK. Volio bih da se AEK plasira u grupnu fazu lp jer bi onda mi dobili jos 150 hiljada eura i to bi onda ukupno bio transfer od 600 hiljada eura. Ako u AEK-u bude igrao kao sto igra kod nas , eto njega opet brzo u nasoj ligi. Tako pickasto, ko da ima 40 godina, bez grama neke zivahnosti, dodaj prvom do sebe, vracaj samo unazad lopte jer je kao bitno da ne pogrijesi. Garantujem da se njegov otac sad iz penzije vrati da bi bio i sa 50 i kusur godina bolji igrac od Anela.
Ostaju Hajdarevic, Mujezinovic, Osmanovic i Sadikovic. Realno trebaju nam minimalno bar dva top veznjaka koja prave razliku za narednu sezonu. Hajdarevicu dati otkaz na kraju sezone jer on nije igrac za Zelju. Mozemo mi njega i dalje forsirati do mile volje ali da se ne zavaravamo on je ogranicen ko balkon.
Sto se tice krila, gora krila nikad nismo imali. Imas Asima koji ne moze nikoga proci, Veselinovica koji siluje loptu i narcisoidnog Zajmovica koji nekad izgleda ko krampa a nekad ko Ronaldo. Ono sto ih sve odlikuje je manjak konkretnosti, koncentracije i slaba zavrsnica. Zajmovic juce pri kraju tekme par puta prolazi po svojoj strani i onda kad treba nesto da uradi ne zna bil piso il' bi srao, i zbog toga igra u Zelji a ne u nekoj ekipi iz liga petice.
Jedini igrac kojeg bi ostavio u prvih 11 iz veznog reda je Ramovic.
Sto se tice napada, ja i dalje mislim da Krpic nije za prvih 11. Postigao je mnogo golova ali nasa igra kad je on u prvih 11 iskljucivo se zasniva samo na centarsutevima jer je on slab u igri nogom, ne mozemo ni kontre trcati jer ga ne krasi neka brzina, jer nasi veznjaci i krila u tim situacijama ne znaju sami nesto napraviti nego gledaju gdje je Krpic i tako dok sacekaju njega protivnicka odbrana se pozicionira i onda je teze zabiti gol. Da se ja nesto pitam ja bih ga prodao na kraju sezone i doveo neku zvijer u napadu i onda kombinovao tog igraca i Ermina..
Ermin Zec- Juce je zabio gol odmah na debiju i pogodio stativu, uh da je ono uslo.. Sa ovakvom fizickom spremom je i dalje igracina za mnoge i pokazao je odmah da nije uzalud toliko godina igrao u Turskoj. Iz one pozicije zabiti gol lijevom nogom moze jako malo igraca opcenito a ne samo napadaca iz nase lige. Necu jos da ga hvalim ali nek samo nastavi ovako uz to da poboljsa dramaticno fizicku spremu..