shzna je napisao/la: ↑sub mar 02, 2019 3:41 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub mar 02, 2019 3:34 pm
shzna je napisao/la: ↑sub mar 02, 2019 3:07 pm
Ovo je tuga sta rade. Dajte im titulu i ne brukajte ovo malo jada od fudbala sto gledamo.
Ne znam bruda sta bi ti rekao za ovo, ova Krupa je fakat karina. Sumnjam da je ovo poklopljeno direktno preko Krupe, moguce da u slucaju nezeljenih stvari sudija malo bude susretljiv.
Jer ova Krupa jos je i Koljica imala protiv nas na Grbavici se naguzila za tri komada u 20 minuta. To sto su Blagojevic i companija stali poslije datog gola nas jebe godinama.
Moras priznati da bas smrde ovi njihovi golovi. Sva 3 protiv Tuzle i ovaj danas su smijesni. I, ruku na srce, nije im sviran cist penal danas, nema sta.
Ma za Tuzlu sam siguran i trener Tuzle je iznenadjen pojedinim igracima. Tesko gostovanje realno, treba pobjedom krenuti, Sisoje poznat po tome. Ali mislim da Krupa nije, jer preskupo bi bilo svaki mec zavrsavat, a Krupa najlosija ekipa u ligi.
Nad Hebibovicem penal? Po meni ni blizu dovoljan kontakt za penal, nit ga je uhvatio nit ga je zadrzao, samo ocesao rukom ovaj odmah pao.
Naravno samo moje misljenje, nemam nekih "dokaz" kao za Bjeljinu u vakat i Mladost