Sada već bivši čelnik Plavih Senad Misimović na jednoj od press konferencija pohvalio se tvojim angažovanjem, dok je Feđa Dudić, trenerska budućnost bh. nogometa, kojeg dobro poznajes iz NK Travnik, u razgovoru za gg.ba, kazao da je on na jednoj prijateljskoj utakmici Adžemu sugerisao da ti pruži priliku. Šta je istina, ko te doveo, 'čiji si'?
"Sve što je rekao Dudić je istina. Zaista me nije bilo na mapi do tada. Što se tiče dovođenja, već sam pojasnio da je Ćenan kontaktirao mog menadžera i brzo smo se dogovorili. Sa razgovorom Dudića i Adžem sve je počelo. Pet dana kasnije sam debitovao, dobio prve minute, odigrao 80 minuta. Svi su bili prezadovoljni... Tako je počela moja priča, a Adžem me kasnije izbacio osam utakmica".
Svaki intervju ima za cilj da se bar mao ocrni Misimović i uzdigne Amar Osim.
Ne čitate pažljivo.
P.S.Riječi Senada Misimovića: - Uvijek se igračkim kadrom bavila struka. Svima je jasno kako funkcionišu Zakarić, Graovac, Blagojević i ostali igrači.
Neko se trebao sjetiti i angažovati i Zajmovića. Često se spominje da Željo i Sarajevo prepuštaju igrače klubovima iz Hercegovine, a to nije tačno. I Graovac i Zakarić su bili rezervni igrači u Zrinjskom, a ovdje su glavni - poručio je.
Misimović nigdje nije rekao da ga je on doveo, ali su botovi i ulizice spinovali kako njima odgovara. Isto to rade i na govnovodu, kako novinari, tako i forumaši.
hebote, neke istina, fakat boli.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.