Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kvalitet
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 25, 2019 12:36 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
pon feb 25, 2019 12:19 pm
Tesko je od luzera pobjednike napraviti, cini mi se da i nije kvalitet u pitanju samo nemaju odlucnost inat, mentalitet pobjednika sto bi Zeljin igrac trebao nositi u sebi.
Ova ekipa nema nikakvu energiju cini se da ih nista ne dotice, vise se ja iznerviram na terminu kad gubim a ne oni.
Onaj ko moze iole u njih unijeti to jeste Amar Osim, iako po meni je imao dosta nelogicnih poteza ali uvijek ih je i imao i uvijek smo se ibretili nekim potezima
Njegovim a titule su bile tu.
Protiv Radnika mislim da smo ih morali probati izvuci van 16, malo im dati loptu a ne stjerati ih u 16 i gadjati na Krpica.
Pobjeda protiv Mladosti je pod moranjem, dobro bi bilo neku akciju pokrenuti pa iz inata da nas dodje 6,7 k da se ori Grbavicom 90 min.
Ne možeš ih izvući kad oni nisu htjeli igrati. Nakon gola, a posebno u drugom poluvremenu, napad ih uopće nije interesovao. Mi da smo zabili do 20. minute (a, penal smo trebali dobiti što je 90% gol) uzeli bismo ih 100%. Mi ne znamo igrati na postavljenu odbranu i to je fakt. Nemamo igrače prema naprijed koji mogu to riješiti. Imaš jednog Asima koji NIŠTA nije napravio. Veseli i Zajim puno bolji, konkretniji. A, kako zabiti gol na postavljenu odbranu kad nemaš jedne strane nikako? Teško, jedino sreća ili prekid. I naš primljeni gol je, dijelom, greška te desne strane. Asim loptu prema nazad daje (a nije bilo potrebe), Siniša je vraća golmanu na najgori način i onda djelo našeg golmana. Treba pokušati nešto drugo desno. Možda Veseli desno, Zajim lijevo. Možda Klepača probati. Možda Zajima desno, Veselog lijevo. Ne znam, ali siguran sam da će Amar već nešto iskombinovati.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon feb 25, 2019 12:42 pm

Evo da pohvalimo Vecu kad ga vec svi kritikiju ... cist gol spasio..
slika

Minjore
Kontakt:

pon feb 25, 2019 12:43 pm

Ja se samo nadam da su i juce bili smjesni promasaji onim sa foruma sto su se smijali lobovima i slicnim promasajima na pripremama ;)

Minjore
Kontakt:

pon feb 25, 2019 12:45 pm

Nije ovo toliko lose bilo. Fali veznjak Boga mi. I za prekide i da stane na loptu.

svraka
Kontakt:

pon feb 25, 2019 12:48 pm

Minjore je napisao/la:
Nije ovo toliko lose bilo. Fali veznjak Boga mi. I za prekide i da stane na loptu.
I ja kazem da nije toliko lose. Al eto necu nista da pricam, imat ce protiv mladosti na nasem terenu da pokazu sta znaju i sta mogu.
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

pon feb 25, 2019 12:49 pm

Sacekaj koji dan da se Dado spremi paš vidjet.

Vortex
Kontakt:

pon feb 25, 2019 12:50 pm

Na ovom izvještaju negdje oko 5:20 pa nadalje, kod one naše šanse, Zeconja se žali na pomoćnog sudiju, fakat je bilo kontakta između njega i onog odbranbenog, odnosno odbranbeni ga fino uhvatio i ogradio, ali levat ne zna ni pasti, ko zna, možda da je pao bar, al ne zna on ni to. . .

Izlija
Moderator
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
A bez napadača kao možemo.....
イビチャ・オシム

Zeljo
Kontakt:

Minjore je napisao/la:
Falit ce nam i Curjuric i Blagojevic bas, jest da jedanigrao toplo hladno, al su jedini znali u ekipi da urade ovo sto si napisao.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Premier
Kontakt:

pon feb 25, 2019 12:59 pm

Imate veliki intervju na govnogovno s Arezinom o odnosu s Odom i Misketom..jbg fico nije te trener mirisao, al opet cirkus jedan veliki🤔

sajo10
Kontakt:

pon feb 25, 2019 1:06 pm

Izlija je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Mnogo toga nam fali, ali golman najvise.

Vortex
Kontakt:

pon feb 25, 2019 1:21 pm

CURVA je napisao/la:
pon feb 25, 2019 1:18 pm
Izlija je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Maloprije kontam brate valja izgubiti 6 utakmica u nizu i to 4 igrali kući da bog sačuva. Nego poslije Mladosti kome gostujemo
Slobodi?

Minjore
Kontakt:

pon feb 25, 2019 1:22 pm

Iduca objava govnovoda ce biti intervju sa Adnanom Bobicem i reci ce kako je Miske naredio da Veca brani da mu unisti karijeru...

AdmirA
Kontakt:

pon feb 25, 2019 1:41 pm

Fali veznjak, GOLMAN i špic.KRAJ I TAČKA.

blueboy
Kontakt:

pon feb 25, 2019 1:47 pm

blueboy je napisao/la:
sri feb 20, 2019 11:49 am
Za par dana konačno završava najduža zimska pauza u svijetu fudbala, zeželili smo se svi Želje, da vidimo kako će to izgledati ponovo sa Amarom. I meni ulijeva optimizam sama činjenica da je on opet tu, ali moramo biti umjereni sa prognozama kako će to opet biti kao prije, kako ćemo prekucavati ligu itd. Komšije i Zrinjski su puno bolji i organizovaniji nego što su bili prije 7-8 godina, a ni sam Amarov fakinluk ne mora biti garancija uspjeha. Svaki put je novo dokazivanje, fudbal konstantno napreduje i ko nije spreman to pratiti neće dobro proći, najbolji primjer je Mourinho koji je mislio da će čitav život uzimati trofeje na isti fol. Treba spustiti loptu, dati ljudima vrijeme i vidjeti šta će se desiti.
Samo da citiram post napisan 5 dana prije nastavka sezone.

Ljudi dragi, od prekucavanja lige nema ništa, što prije to shvatimo biće nam lakše. Treba dobro zapeti, napraviti ekipu od igrača s m**ima i ići korak po korak. Očekivao sam upravo ovakav nastavak sezone sa Amarom, jer ni Amar nema čarobni štapić da od Šabana napravi Xavija, od Zaima Neymara itd.

Dalje, osvrnuo bih se na priču o nekakvim Vijetnamcima koji će uložiti milione eura u Sarajevo. Tako je i Tan došao s parama, pa ne vidim da oni od njegovog dolaska dominiraju, osvojili su jedan kup i jednu ligu koju su poklopili. Za to vrijeme Zrinjski dominira što se tiče uzimanja trofeja bez nekih milionera na čelu kluba. Što će reći da za ovu ligu ne trebaju milioni i milioneri, treba puno manje para, ali koje će biti uložene na pametan način i sa ljudima koji znaju gdje ih uložiti.

ISB87
Kontakt:

pon feb 25, 2019 1:56 pm

trebaju nam cetiri igraca, pojacanja. vezni, krilo, golman i napadac rezervni.
nadam se da ce ermin zec proigrati uskoro.

veca
sinisa sip rodin pava
hajdar osmanovic
e.zec ramovic zaim
krpic

ja mislim da je ovo najbolje sto imamo i da to trebamo uigravat. zeca i veselog po potrebi ubacivat na umornu odbranu, bogija i sabana zbog kartona.
u slucaju da krpa odmara zbog kartona ili povreda onda rotirati zaima na spica a veselog na lijevo krilo.
sto se tice prekida uigravati neke akcije, jer dobrog izvodjaca trenutno nemamo za direktan sut.

ajmo pokazat inat i napravit dobru atmosferu na sledecoj utakmici. zeljeznicar za zivot cijeli!!
MIRZA RASCIC

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon feb 25, 2019 2:00 pm

Jbg, sad je kasno, znalo se da fali iskusniji veznjak (a da nije to Dado) i rezervni napadac. Tih krila imamo na bacanje, ali neubjedljivo sve u svemu.
Prvo poluvrijeme je meni bilo super. Iznosila se fino lopta, Ramovic pravio dar-mar, ali se istakao i Lucic sa odbranama. Drugo je susta suprotnost, totalno bezopasno, nabij, pa sta bude.

Ovo sa sudjenjem je kriminalno i ne znam kako se s tim izborit. Tesko se protiv toga nositi.

I nek me neko ubije ako se Vedran nije mogao baciti i bar pokusati spasiti ono. Ili da opali jaci sprint. Svasta.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon feb 25, 2019 2:03 pm

Anketa za igraca utakmice

viewtopic.php?f=91&p=398751#p398751
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AdmirA
Kontakt:

pon feb 25, 2019 2:04 pm

Propast dinastije Selimović. :kafa:

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon feb 25, 2019 2:08 pm

Igrači Slobode i nas pred suspenziju:

slika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

Prijava