Prespavao i sad mi je malo lakše, ali i dalje teško. Gledao na TV-u. Čestitke manijacima, bili su odlični! Jedna od rijetkih svijetlih tačaka u Bijeljini. Samo Rama prolazna ocjena, ostali ništa! Rama, nažalost, nema s kim da igra. Nacrta im čovjek dvije 100%, ali ćušnu loptu ko djeca, umjesto da je zakucaju pod prečku, ali to je već nešto drugo, odnosno nekvalitet, kojeg i previše imamo u ekipi! Svjestan je i Amar toga. Nemamo bolje i trebamo ih istrpiti nekako do kraja sezone. Pitam se, čemu oni treniraju, kad nisu u stanju u onih 732cm ugurati loptu za 90 i više minuta?! Nemamo vezu, ali nikako. Ova dvojica ništa ne mogu iskreirati, jer to se od njih i ne očekuje, jer su do sada sasvim nešto drugo igrali, a imali pokraj sebe dobre veznjake, koji su to za njih radili, a oni bili zaduženi za opstrukciju, pogotovo Hajdar, koji ne zna na dva metra pas dodati! Očekivao sam spremniju ekipu, gdje će centaršutevi sijevati, kad ono, ili su direktno u golmana ili su neki baloni! Istina, i rani, glupi gol nas je sasjekao, ali da ima saveza kako treba i sudija u njemu, ono je čist iz aviona penal! Mišljenja sam, da i pored svega, da nije bilo glupog gola, dobili bi i bez penala, ali da su babi..., bila bi...; Rano je za neko crnjačenje, ali već na Grbavici ćemo vidjeti kako to izgleda. Moram to naglasiti da se nije smjelo desiti da nemamo nijednog pravog veznjaka - znalca, i da ostajemo na našoj djeci! Blagoje, Čuki, Stojke i Arežina, bar jedan je trebao ostati, kako-god, ali mislim da su tu dosta finansije odigrale ulogu. Nije Amar od juče pa da ne zna ko i šta mu treba za dobar rezultat. I još jednom da naglasim ovdje, NEĆU VIŠE PRIJE UTAKMICE O SUDIJAMA! OPET SAM BIO U PRAVU, A I MNOGI OVDJE, KAD SU PROČITALI KO SUDI, ŠTA ĆE SE DESITI! Nadalje, ovo što je Brkoo forumaš napisao i ja sam na Org-u našem ranije ove i prošlih neuspješnih sezona, kad su nas redovno zakidali, ukazivao: NEMA BEZ NAŠIH LJUDI U SAVEZU NIŠTA, PA DA SI STO PUTA BOLJI I DA IMAŠ NE ZNAM TI KAKVU EKIPU! Bez obzira na sve, optimista sam, samo ne smije biti podjela među nama, istinskim Željovcima!