Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SupremeGucci
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 24, 2019 5:45 pm

PlaviIzSarajeva je napisao/la:
ned feb 24, 2019 5:03 pm
SupremeGucci je napisao/la:
ned dec 09, 2018 7:44 pm
PratimsamoPlave je napisao/la:
ned dec 09, 2018 5:39 pm
Kako mozete vise. Najbolji trener poslije rata je Amar Osim, a najbolji direktor, predsjednik je Misimovic Senad. I tu se sva prica zavrsava.
objasnio si brate ! svaka cast
Sta je reci gucci? Mijenjas misljenje nesto brzo
Naravno da sam promjenio istog trena kad je prvi otjerao drugog. A lijepo su mogli zajedno.

vopla
Kontakt:

kraj pričeslika

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

PratimsamoPlave

Premier je napisao/la:
ned feb 24, 2019 5:44 pm
Fino Curjuric dijeli lopte....ma ne znam sta ste ocekivali otisli su Arezina,Vranjes, Blagojevic i Curjuric sto se tice veznog a ostali smo na Sabanu, Hajdaru i Dadi...mogu oni trcat al dzabe trce ko muhe bez glave nista ni s cim, nemamo igraca koji moze dati pas u prostor, potezom promjeniti utakmicu ili nesto slicno..ustvari imamo Sadikovica koji je zamjena za sve 4 nabrojana..
Od njih smo dobili tih pet poraza. Dosta, hvala im daleko im Grbavica bila.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned feb 24, 2019 5:49 pm

ned feb 24, 2019 5:40 pm
samo_plavo je napisao/la:
ned feb 24, 2019 5:37 pm
Široki odličan, brzo igraju, brz protok lopte. Realno, jači su od nas. Nadati se da ćemo uspjeti izboriti Europu. Ovo danas nije bilo dobro.
0:3 bilo na Pecari za nas..
Nekad...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Kospa
Kontakt:

ned feb 24, 2019 5:52 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned feb 24, 2019 5:29 pm
Jos oni supci vode protiv Zrinjskog :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

Supci su se pojacali jer ne prepustaju slucaju nista, mi se oslonili na ego AO
... Godine života svoga tebi dao sam...

Premier
Kontakt:

ned feb 24, 2019 5:55 pm

Premier je napisao/la:
ned feb 24, 2019 5:44 pm
Fino Curjuric dijeli lopte....ma ne znam sta ste ocekivali otisli su Arezina,Vranjes, Blagojevic i Curjuric sto se tice veznog a ostali smo na Sabanu, Hajdaru i Dadi...mogu oni trcat al dzabe trce ko muhe bez glave nista ni s cim, nemamo igraca koji moze dati pas u prostor, potezom promjeniti utakmicu ili nesto slicno..ustvari imamo Sadikovica koji je zamjena za sve 4 nabrojana..
Od njih smo dobili tih pet poraza. Dosta, hvala im daleko im Grbavica bila.
Vranjes i Arezina nisu ni igrali kako treba, a Ivan je imao najvise asistencija u pl ako se dobro sjecam.Jesi siguran da smo samo zbog njih dobili 5 poraza? Mutavi Oda, klupa prosjek godina 19, i jos bruku stvari, nemoj zezati.Ne kazem da nam trebaju oni al taj kalup igraca nam treba, vezni red je itekako limitiran i to se znalo jer saban i hajdar zajedno ne mogu igrati to i ptice na grani znaju, al daj da sto jeftinije prodjemo.Sad nam je i usrani celik na -4, a da ne kazem da slani imaju ko i mi bodova..derbi s mladosti za vikend :zeljeznicar1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:03 pm

Znaci bez Krpica protiv Mladosti, nema sta bit ce veselo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:06 pm

Glasanje za igraca utakmice

viewtopic.php?f=91&t=847
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:07 pm

slika
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:08 pm

Od mene glas za Vecu :)
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:09 pm

Ko su ova trojica što Vedranu dadoše glas u anketi?

zeljeznicka21

ned feb 24, 2019 6:10 pm

koji je rekord lige po uzastopnim porazima ? daj da i to oborimo kad smo vec blizu
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Reha1921
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:11 pm

Sta prica ovaj levat Suko da je Dinamo Z zainteresovan za Curjurica dobar vic :lol: :lol:

PratimsamoPlave

ned feb 24, 2019 6:12 pm

Ne vrijedi tebi odgovoriti.

Administracijo, mozete li postaviti neka pravila ponasanja na ovom forumu.
Jebkte hladno covjek nazove Milomira Odovica mutavim. Onaj cijeli dan ismijavaa Amarovu govornu manu.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:13 pm

Ma ovi hercegovci ko da su na speedu u odnosu na nas il se samo meni tako cini jer nas mec gledam u grcu i strepim.

barbarez
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:14 pm

ned feb 24, 2019 5:19 pm
barbarez je napisao/la:
ned feb 24, 2019 5:05 pm
Sta se bolan imam zavaravat. Evo pljujete Amara zbog ovoga ili onoga sto je uradio.
Pljujete po covjeku zbog necega sto je uradio,a sta vi radite.
Pljujete najtrofejnijeg trenera kluba. Pa koja je to logika grob vas ****
Ismijavate covjeka koji je klub ucinio najtrofejnijim u BiH.
Radite isto ono za sta Amaru drzite pridike.
Ponasate se ko kakvi pitari. Jel vas sramota.
Pricate mi o cinjenicama,a pljujete covjeka nakon jedne utakmice,legendu kluba,a ublehe poput Slavke,Kostica,Krcmarevica i drugih ste trpili i nazivali vizionarima.
O kakvim ba vi cinjenicama pricate.
Nemate kupljenih karata koliko Amar titula,i pricate mi o cinjenicama.
Tacno je da nacin ulaska u klub i sve sto se desavalo je bilo ruzno,ali ko bolan od vas zna pravu istinu i pozadine sve price vezano za klub. Ali to uopste nije poenta moje reakcije.
Vec da pljujete i ismijavate najtrofejnijeg trenera ko svi ostali kerovi.
E to su cinjenice,cinjenice su to da radite isto ono sto je Amar radio u kafani. Jel to podrska klubu.
Pricate mu za prelazni. Jeste vi gluhi ili se pravite budale. Jeste li slusali sta je covjek rekao. Otjerao je pola igraca i imace jeftinu ekipu dok ne bude imao odgovarajucu i produktivnu. I sad mu vi pricate o losem prelaznom. Kome ce on dovodit sad na polusezoni kad nemas cestitog igraca da valja,i kad imas minus 15 . Eto sad jos i 18. Pola godine da placa da bi ih uigravao za sljedecu godinu. Nismo Barcelona cinjenicasi.
E to je tako,a vi pisite gluposti.
E jesi mi iznio cinjenice, evo ne znam sta cu kako si me raskovo.

Bolan, lik izgubio mec, igra losa, ista kao prije kad smo se nervirali. Zasluzuje kritiku zbog toga.
Ko bolan pljuje po trofejima, po Amaru. Nismo mu mater opsovali kralju, nego ga krivimo za poraz i igrace koje je doveo. Bas je produktivna ekipa, a igraci koje je doveo su nosioci igre. Strasni igraci, toliko dobri da nisu za 3. izmjenu na tekmi u kojoj gubis. Halo bolan 2 izmjene je napravio, sta je s trecom. Ekipa opet neizbalansirana, fali veznjak, drugi napadac.

Je li to nije kriv? Jel to neko drugi kriv samo jer je ovaj najtrofejniji trener?

Ne zivimo u proslosti prijatelju, ovo je sadasnjost, a mi smo izgubili i bili karina. Danas. Znaci danas je, nije 2012. godina.

Smiri malo dozivljaj. Mitska bica ne postoje, nije ti ovo Rimsko carstvo da se ne smije Zeus kritikovati jer ce te grom odmah opaliti. Nit je Bog nit je bezgresno mitsko bice. Kritiku ne shvatajte kao atak, kao pljuvanje. Lakse bi vam bilo da vama neko mater opsuje nego sto Amara okrivi za neke lose stvari i poraz.
Ako ti je lakse, evo reci cu da sam ja kriv, ali nije to rjesenje. Od opravdavanja nema hajra, vidjeli smo kod bivsih.

Sretno!
Stani bolan,jel tebi kritikovanje,Amaw i ostala kreveljenja koja si pisao. Kako se naziva i u koju kategoriju spada ismijavanje i izrugivanje nasem treneru.
Nije problem da se Amar kritikuje,kritikovao se kad je osvajao . Ali cemu ova drama nakon jedne tekme. Pravis mi analize sta je i kako trebao. Pravis se pametan i pises stvari koje veze nemaju sa mozgom. Eto ti si vise zelio pobjedu od njega.
Bolan da si ikad u zivotu igrao fudbal ozbiljno,znao bi kad primis onakav gol,i kad igras po onom terenu. Nema tu ni igre ni ljepote,niti igrac tipa Mujezinovic moze puno pomoci. A plus hoces da ti nacrtam. Covjek nije ulagao u ekipu nego ide da odradi koliko moze.
Covjek nije budala da ulaze u tim u sezoni koja je propala. Nema smisla to raditi,kako ti to nije jasno.
Ovaj Zeljo je tanak ,sto prije to shvatite bice vam lakse. Kakav rukopis i kakvu spektakularnu igru ocekujete. Nema ko donjeti pomak. Jedino ako ovaj Zec sta spektakularno ne doprinese nekom cudu.
90 ljudi ne bi preuzeli Zelju u ovom trenutku,a pogotovo ne neko ko ima statistiku kao Amar.
Koga bi ti da ubaci Rodina, Osmankovica ,Stanica.
Nema igraca,nije se ulagalo u tim nista specijalno. Dovela se jedna zvijezda i to je neko prelazno rijesenje da na ime izvuce koji bod vise.
Ali zaboravimo sve to. Ti analiziras nakon 1 tekme,plus imas gol kakav imas,imas teren koji ne daje bas mnogo prostora.
Ne sjecam se da si ovako brzo cinjenican bio nikad prije. Mozda si tad vjerovao da Zeus baca gromove. Ali si sad iskusniji .
Leone nije mi cilj tebi sukati, ti si mi drag,ali ne pretjeruj i ne kaki bez veze. Pogotovo nemoj da ismijavas i rugas se najtrofejnijem treneru naseg kluba. To ti nije ok. A kritikuj ti slobodno i sam sam ga milion puta kritikovao. Ali Amar je takav on se hrani kritikama.
P.S ne znam kome to nama Amar mitsko bice.
Ja Amara postujem,a na gg.ba sam ga kritikovao vise nego mnogi. Pogotovo u doba forsiranja Adilovica,Jamaka,Svrake,Stanica. I u doba ona mitske kako kazes"Amar najbolje zna".Od koje sam se osipao.
Samo i kad krutikujes trebas znati koga kritikujes i imas li reference za to. Amar je caca bh lige i njemu jikakvi updejti ne trebaju.Osvojice je on sljedece godine budi siguran.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u ned feb 24, 2019 6:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:16 pm

Ma ovi hercegovci ko da su na speedu u odnosu na nas il se samo meni tako cini jer nas mec gledam u grcu i strepim.
jedno je kad obje ekipe igraju otvoreno a drugo kad nama Radnik zabije go na pocetku i brane se sa 11 igraca.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:19 pm

Ljudi trče. Mogu da trče. Brzo igraju i brzo se riješavaju lopte. Dok ovi naši hadalji se dodaju, stoperi razmijene dva-tri pasa i onda slijedi nabijanje lopte u prazno. I godinama tako. Samo nabijanje, nikakve trke i malo bržeg protoka lopte. Onako mogu igrati i da se okupi 11 likova sa foruma...

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:31 pm

barbarez je napisao/la:
ned feb 24, 2019 6:14 pm
ned feb 24, 2019 5:19 pm
barbarez je napisao/la:
ned feb 24, 2019 5:05 pm
Sta se bolan imam zavaravat. Evo pljujete Amara zbog ovoga ili onoga sto je uradio.
Pljujete po covjeku zbog necega sto je uradio,a sta vi radite.
Pljujete najtrofejnijeg trenera kluba. Pa koja je to logika grob vas ****
Ismijavate covjeka koji je klub ucinio najtrofejnijim u BiH.
Radite isto ono za sta Amaru drzite pridike.
Ponasate se ko kakvi pitari. Jel vas sramota.
Pricate mi o cinjenicama,a pljujete covjeka nakon jedne utakmice,legendu kluba,a ublehe poput Slavke,Kostica,Krcmarevica i drugih ste trpili i nazivali vizionarima.
O kakvim ba vi cinjenicama pricate.
Nemate kupljenih karata koliko Amar titula,i pricate mi o cinjenicama.
Tacno je da nacin ulaska u klub i sve sto se desavalo je bilo ruzno,ali ko bolan od vas zna pravu istinu i pozadine sve price vezano za klub. Ali to uopste nije poenta moje reakcije.
Vec da pljujete i ismijavate najtrofejnijeg trenera ko svi ostali kerovi.
E to su cinjenice,cinjenice su to da radite isto ono sto je Amar radio u kafani. Jel to podrska klubu.
Pricate mu za prelazni. Jeste vi gluhi ili se pravite budale. Jeste li slusali sta je covjek rekao. Otjerao je pola igraca i imace jeftinu ekipu dok ne bude imao odgovarajucu i produktivnu. I sad mu vi pricate o losem prelaznom. Kome ce on dovodit sad na polusezoni kad nemas cestitog igraca da valja,i kad imas minus 15 . Eto sad jos i 18. Pola godine da placa da bi ih uigravao za sljedecu godinu. Nismo Barcelona cinjenicasi.
E to je tako,a vi pisite gluposti.
E jesi mi iznio cinjenice, evo ne znam sta cu kako si me raskovo.

Bolan, lik izgubio mec, igra losa, ista kao prije kad smo se nervirali. Zasluzuje kritiku zbog toga.
Ko bolan pljuje po trofejima, po Amaru. Nismo mu mater opsovali kralju, nego ga krivimo za poraz i igrace koje je doveo. Bas je produktivna ekipa, a igraci koje je doveo su nosioci igre. Strasni igraci, toliko dobri da nisu za 3. izmjenu na tekmi u kojoj gubis. Halo bolan 2 izmjene je napravio, sta je s trecom. Ekipa opet neizbalansirana, fali veznjak, drugi napadac.

Je li to nije kriv? Jel to neko drugi kriv samo jer je ovaj najtrofejniji trener?

Ne zivimo u proslosti prijatelju, ovo je sadasnjost, a mi smo izgubili i bili karina. Danas. Znaci danas je, nije 2012. godina.

Smiri malo dozivljaj. Mitska bica ne postoje, nije ti ovo Rimsko carstvo da se ne smije Zeus kritikovati jer ce te grom odmah opaliti. Nit je Bog nit je bezgresno mitsko bice. Kritiku ne shvatajte kao atak, kao pljuvanje. Lakse bi vam bilo da vama neko mater opsuje nego sto Amara okrivi za neke lose stvari i poraz.
Ako ti je lakse, evo reci cu da sam ja kriv, ali nije to rjesenje. Od opravdavanja nema hajra, vidjeli smo kod bivsih.

Sretno!
Stani bolan,jel tebi kritikovanje,Amaw i ostala kreveljenja koja si pisao. Kako se naziva i u koju kategoriju spada ismijavanje i izrugivanje nasem treneru.
Nije problem da se Amar kritikuje,kritikovao se kad je osvajao . Ali cemu ova drama nakon jedne tekme. Pravis mi analize sta je i kako trebao. Pravis se pametan i pises stvari koje veze nemaju sa mozgom. Eto ti si vise zelio pobjedu od njega.
Bolan da si ikad u zivotu igrao fudbal ozbiljno,znao bi kad primis onakav gol,i kad igras po onom terenu. Nema tu ni igre ni ljepote,niti igrac tipa Mujezinovic moze puno pomoci. A plus hoces da ti nacrtam. Covjek nije ulagao u ekipu nego ide da odradi koliko moze.
Covjek nije budala da ulaze u tim u sezoni koja je propala. Nema smisla to raditi,kako ti to nije jasno.
Ovaj Zeljo je tanak ,sto prije to shvatite bice vam lakse. Kakav rukopis i kakvu spektakularnu igru ocekujete. Nema ko donjeti pomak. Jedino ako ovaj Zec sta spektakularno ne doprinese nekom cudu.
90 ljudi ne bi preuzeli Zelju u ovom trenutku,a pogotovo ne neko ko ima statistiku kao Amar.
Koga bi ti da ubaci Rodina, Osmankovica ,Stanica.
Nema igraca,nije se ulagalo u tim nista specijalno. Dovela se jedna zvijezda i to je neko prelazno rijesenje da na ime izvuce koji bod vise.
Ali zaboravimo sve to. Ti analiziras nakon 1 tekme,plus imas gol kakav imas,imas teren koji ne daje bas mnogo prostora.
Ne sjecam se da si ovako brzo cinjenican bio nikad prije. Mozda si tad vjerovao da Zeus baca gromove. Ali si sad iskusniji .
Leone nije mi cilj tebi sukati, ti si mi drag,ali ne pretjeruj i ne kaki bez veze. Pogotovo nemoj da ismijavas i rugas se najtrofejnijem treneru naseg kluba. To ti nije ok. A kritikuj ti slobodno i sam sam ga milion puta kritikovao. Ali Amar je takav on se hrani kritikama.
Ti ces meni o fudbalu pricati. Dodji da te napravim od lopte u svakom smislu te rijeci.
Prijavi se na onaj termin pa pokazi svoje umijece. Cuj ako si ikad igrao fudbal :klanjase2: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Stvarno pogresnoj osobi to kazes, ali ne znas me pa ti necu uzeti za zlo, a posto ne znas onda ne trebas ni ovo pisati.

Dalje. Rukopis koji su pisali svi ovdje da se vec na pripremama vidi, nisam ja to izmislio. Ja govorio da niste ne znaci jer su ekipe bolje od nas i nije ni blizu onako kako cemo igrati u ligi.

Amar je imao prelazni i trebao dovesti igraca kojeg ce moci uvesti. Doveo je Stanica, Bajica, Zeca, Mujezinovica i onda kazes nema koga uvesti. Koji ih je kc doveo. Sta ce mu ako ih nece ubaciti i ako nisu sposobni da nesto urade na terenu.

Ma primio si gol u 5. minuti imas jos 85 da se ispravis. Teren jes los, ali u drugom poluvremenu nisi sposoban da napravis neku smislenu akciju. O cemu pricamo, sve pada u vodu. Igramo ko i prije, a nema sta se prije nije pisalo i jebavalo i kritikovalo, od Adzema, Odovica. Zasto da Amar bude postedjen toga ako je zajebo i ako smo izgubili.

Nek se hrani, ja Amara cijenim i drago mi je jer je trener, ali nasluso sam se bajki brate itekakvih bajki da je on svemoguci. Nazor se opravdava sve, prica se o popravci igre, o dobrom prelaznom. Ni blizu toga.
Zbog toga i moja "zestoka" reakcija.
Suka Amar svima, suka bivsim, ja napisao bas u njegovom stilu. Te ono Brr, te ono Fotbal klab, te o kvalitetnom veznjaku i svasta nesto.
A da ne pricam o konstantnom dizanju Amara ovdje i sve drugo pljuvano. Na to nisi reagovao ovako, a sad reagujes.

Krivio sam i druge trenere kad su grijesili i ovaj je pogrijesio, izgubio mec i on je kriv za to.
Ja vjerujem da ce biti bolje, ali sad ne valja i o tome sad pricam. Nigdje nisam napisao, Amar je ubleha, s Amarom necemo pobjediti ni jednu.

Ne znam sto je tesko priznati njegovu gresku. Stvarno opravdavanjima nikad nece biti dobro, em se produbljuje polarizacija, em nikako nije dobro. Vidjeli smo u slucaju bivse uprave.

Ja stvarno nemam namjeru se svadjati s bilo kim, pogotovo nekim ko navija za Zelju, ali sta sam ja sve prezvakao i procitao ovdje a sad se neki moral prosipa i neko opravdanje.
Ne znam, ako sam tebe uvrijedio halali, ja mislim da nisam. Ako sam sta lose uradio i prekrsio neko pravilo nek se reaguje.
Dalje ne bih. Sretno.

SanMan
Kontakt:

ned feb 24, 2019 6:37 pm

ništa lično, ali @Leon bi se mogo ohladiti heftu u Banovićima
Svima nam je teško kad gubimo ....

Trenutno korisnika/ca: Bozidar Radosevic, NEZALAGANJE i 39 gostiju.

Prijava