nikson je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:45 pm
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:14 pm
nikson je napisao/la: ↑sub feb 16, 2019 9:07 pm
Meni ne treba kupljena titula, ne treba mi kupljena Evropa....boli me ***** za istim...doticni ovdje vec prica kao da je utakmica kupljena ili ce se kupiti....uz sve belaje samo nam jos to treba....
Onaj ko je podrzavao posten rad nije to ni pominjao nit ce se uhvatiti u komentiranje necega takvog.
Zna se ko jest i ko je govorio, dje ces posteno u ovoj ligi, ne moze ovdje posteno, ja bi kupio, poklopio. I sad napadaju zbog tog istog. Malo zbunjujuce i glupo. Zato i kazem @niksone.
Brate ja postujem to sto ti kazes, i jeste tako bilo i znam te price...al indirektno ili direktno navoditi na javnom forumu da je u Bijeljini zavrseno....to se ne treba i ne smije raditi....boli mene ***** sto to moze naskoditi Amaru, mene brine sto to moze naskoditi Zelji... A AMAR NIJE ZELJO KOLIKO GOD TO PREDSTAVLJALI POJEDINCI!!!
Normalno, nikako ne podrzavam ni one sto kazu da bi poklopili ni ove sto govore da je Amar poklopio, da ce poklopiti, da je poklapao.
To mi je odvratno toliko da nikad nisam ni ulazio u te rasprave. Samo Zelji skodi.
Al kazem ti, isto mi je i kad neko kaze Amar je poklopio i kad neko kaze " i ja bi poklopio". Znaci isto, identicno, a kao reze i svadjaju se.
Sramota.
Treba dijeliti ban svakom ko kaze da je neko poklopio ili da bi on poklopio u tom slucaju. Ali pustila se ta prica i jbg evo sta imamo.
P.S, Skodi uopce prica o tome, da li treba posteno ili ne. Zato dalje necu, jer i ta rasprava skodi.