Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

NEZALAGANJE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 14, 2019 7:12 pm

ISB87 je napisao/la:
čet feb 14, 2019 7:03 pm
zasto jednostavno prethodni nisu napustili funkcije kad su usli u historiju po broju izgubljenih utakmica u nizu?
ko je ba prodavao utakmice? hahahah, kakvo cupanje. razapeli bi nas na sve strane da se to desavalo.

nit ima para da se sta izvuce, nit se imovina moze prodavat tako lako.
Slusaj nesto.Boli me ba ona stvar za Misimovicem i kompanijom.Ne branim ih.
Ono sto meni smeta je nacin na koji se radilo da odu ti ljudi.Zasto bi davali ostavke?Ok,kiksali su bili na tom sportskom planu,ali ne mozes me ubijediti da vecina navijaca i dalje nije bila iza njih.Jel tako?
Druga stvar,stvarno mislis da su nas sva ona sela sasvim regularno dobila na Grbavici?Pa covjece Boziji,upitno je da li bi te ekipe dobile i nase juniore na Grbavici.

I treca stvar,ne brini se ti kako ce ovi izvuci pare.Nije ih bilo ni zadnji put,pa smo opet nekako ostali u milionskim dugovima.

Dakle,moj je zakljucak da su tu zbog sebe sada,ne zbog Zelje,a ti slobodno misli sta hoces i tako i postupaj.Ziv bio.

P.S.E da i ono najvaznije.Opet smo srusili nesto/neke,pa cemo ponovo sve iz temelja.Do kada tako?Do kad vise sujeta?Kad cemo jednom nastaviti neciji posao?Nastaviti tamo gdje prethodnik vise nije mogao i nije znao...
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

MATORI
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:29 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
čet feb 14, 2019 7:12 pm
ISB87 je napisao/la:
čet feb 14, 2019 7:03 pm
zasto jednostavno prethodni nisu napustili funkcije kad su usli u historiju po broju izgubljenih utakmica u nizu?
ko je ba prodavao utakmice? hahahah, kakvo cupanje. razapeli bi nas na sve strane da se to desavalo.

nit ima para da se sta izvuce, nit se imovina moze prodavat tako lako.
Slusaj nesto.Boli me ba ona stvar za Misimovicem i kompanijom.Ne branim ih.
Ono sto meni smeta je nacin na koji se radilo da odu ti ljudi.Zasto bi davali ostavke?Ok,kiksali su bili na tom sportskom planu,ali ne mozes me ubijediti da vecina navijaca i dalje nije bila iza njih.Jel tako?
Druga stvar,stvarno mislis da su nas sva ona sela sasvim regularno dobila na Grbavici?Pa covjece Boziji,upitno je da li bi te ekipe dobile i nase juniore na Grbavici.

I treca stvar,ne brini se ti kako ce ovi izvuci pare.Nije ih bilo ni zadnji put,pa smo opet nekako ostali u milionskim dugovima.

Dakle,moj je zakljucak da su tu zbog sebe sada,ne zbog Zelje,a ti slobodno misli sta hoces i tako i postupaj.Ziv bio.

P.S.E da i ono najvaznije.Opet smo srusili nesto/neke,pa cemo ponovo sve iz temelja.Do kada tako?Do kad vise sujeta?Kad cemo jednom nastaviti neciji posao?Nastaviti tamo gdje prethodnik vise nije mogao i nije znao...
Da je kamatar htio raditi za interese FKZ a ne za svoju gu.zicu na pregovorima sa starom upravom bi trazio potpunu kontrolu - pazi sad - NAD SPORTSKIM SEGMENTOM kluba...
A ne postavio uslov...idite svi da dodju SVI moji...kao sto su Pesto &co...
OVO je odgovor svima koji tvrde da je nekima vazna samo stara uprava.
Inace u novoj marionetskoj upravi su sve sami genijalci!
Ali eto neki ovdje odavno najavljuju da Amar pojacava upravu sa JOS genijalaca...
Samo sto nije...

Elegant
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:31 pm

Najjaca je prica kako su ovi ljudi doveli Amara u klub. :rofl:

A onda kazu da je ovo samo privremena uprava, da na ljeto dolaze Amarovi ljudi. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:38 pm

Svuda grmi okolo :baklja:

''Dobio sam slobodne papire od Uprave Mladosti. Hvala im na vremenu provedenom u klubu, hvala svima. Sutra bih trebao potpisati ugovor sa Željezničarom i pridružiti se odmah ekipi u Međugorju. Nadam se da ću se izboriti za mjesto u timu'', rekao je veznjak Sadiković u izjavi za Sport1.ba.

Pročitajte više na: https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... icu/146498

vopla
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:40 pm

ne kontam ove zalopojke a sezona nije ni pocela ?! jedino mjerilo ce biti rezultati i treba sacekati pa onda yebavati sve..
ko da ste zaboravili komentare na forumu prilikom potpisa Vranjesa,Arezine i slicnih "kapitalaca" ..
"pisanje po ostatku lige"
"Pisaj po sirotinji"
"dajte nam pehar da se ne igra"
itd.
Pa nam tuki udje do grla, naguzismo se svakom ko nas je imalo stisko na Grbavici..
cekam sezonu, cekam rezultate ako bude kako treba, ako se budu nizale pobjede od mene podrska max. ko god igrao (osim Stanica)..
ako se bude nastavilo lose, yebavati majku ko i proslima i kraj price..
ne trcite pred rudu ..

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:42 pm

@MATORI
E upravo zbog svih tih kojekavih previranja sam i digao ruke.Ne mogu ba vise,ni maltretiranja sebe,ni svoje porodice,a Boga mi i zbog svog zdravlja,zivaca,pa i novca.
Svak ziv na cijelom je.benom kontinentu napreduje,a mi jos uvijek nemamo ni najobicniju organizaciju.Nemamo najobicniji plan djelovanja,a svi nesto ocekuju.E kurko moj druze da ces proci 3-4 pretkola sa stihijskim radom.
Naravno,sve se prodaje pod pricu da se nema novca.

Evo ja nisam siguran da bi mi sad i sa 20mil,da nam neko da,znali organizacijski ispratiti utrosak tog novca i konstrukciju necega za grupnu fazu evropskog takmicenja.E to je problem.
I do kad to tako? Jos malo pa ce 30 godina od rata,dan te je.bo!!

Budi Željo
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:43 pm

Jedno pitanje za ove sto govore za sastanak i Amarovo odbijanje: Da li bi vi radili sa covjekom koji vas pola godine prije toga na zvanicnom klupskom presu nazove lopovom, varalicom ili sta vec ne? I ne govorite da to nije tako jer to jeste tako, svi su to tako shvatili, od samog Amara, Ivice i Asime pa do nas navijaca. I onda kad je dogorilo, kad nema vise nazad, e onda hajde moze i taj varalica da pomogne. Da li bi vi zeljeli da radite sa takvom osobom?
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:46 pm

CURVA je napisao/la:
čet feb 14, 2019 7:44 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet feb 14, 2019 7:42 pm
@MATORI
E upravo zbog svih tih kojekavih previranja sam i digao ruke.Ne mogu ba vise,ni maltretiranja sebe,ni svoje porodice,a Boga mi i zbog svog zdravlja,zivaca,pa i novca.
Svak ziv na cijelom je.benom kontinentu napreduje,a mi jos uvijek nemamo ni najobicniju organizaciju.Nemamo najobicniji plan djelovanja,a svi nesto ocekuju.E kurko moj druze da ces proci 3-4 pretkola sa stihijskim radom.
Naravno,sve se prodaje pod pricu da se nema novca.

Evo ja nisam siguran da bi mi sad i sa 20mil,da nam neko da,znali organizacijski ispratiti utrosak tog novca i konstrukciju necega za grupnu fazu evropskog takmicenja.E to je problem.
I do kad to tako? Jos malo pa ce 30 godina od rata,dan te je.bo!!
Matori Elegant i ti dignite ruke i od foruma svima ce nam lakse biti
To kad forum bude tvoj majstore,jel moze? ;)

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:48 pm

@Curva mogao bi i ti
イビチャ・オシム

Budi Željo
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:50 pm

CURVA je napisao/la:
Budi Željo je napisao/la:
čet feb 14, 2019 7:43 pm
Jedno pitanje za ove sto govore za sastanak i Amarovo odbijanje: Da li bi vi radili sa covjekom koji vas pola godine prije toga na zvanicnom klupskom presu nazove lopovom, varalicom ili sta vec ne? I ne govorite da to nije tako jer to jeste tako, svi su to tako shvatili, od samog Amara, Ivice i Asime pa do nas navijaca. I onda kad je dogorilo, kad nema vise nazad, e onda hajde moze i taj varalica da pomogne. Da li bi vi zeljeli da radite sa takvom osobom?
Braca nemoj se djaba trositi pusti levate svako ko imalo prati zna zasto nije htio i daj da prestanemo sa tim
Ma svima nama je ovdje bila zelja da njih dvojica zajedno sjednu, dogovore se i da krenemo naprijed jaci nego ikad. Ali nazalost nije moglo, preko nekih stvari se ocigledno nije preslo.

storm_raider
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:52 pm

Malo pripazite sa licnim uvredama molim vas!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:54 pm

LARSSON je napisao/la:

''Dobio sam slobodne papire od Uprave Mladosti. Hvala im na vremenu provedenom u klubu, hvala svima. Sutra bih trebao potpisati ugovor sa Željezničarom i pridružiti se odmah ekipi u Međugorju. Nadam se da ću se izboriti za mjesto u timu'', rekao je veznjak Sadiković u izjavi za Sport1.ba.

"Znamo samo da necemo dovesti nekog igraca koji je, necu reci bezveze, koji kvalitetom nije specijalno bolji od ovih koje sad imamo. Nema potrebe nasu djecu, bez obzira sto je jedan od te djece vec napravio inostrani angazman i sto ce otici na kraju sezone najvjerovatnije, opet su ova dva druga tu i malo steta bi bilo njima zatvarati mjesto i minute ogranicavati s nekim igracima, necu reci sumnjivog kvaliteta koji nisu specijalno bolji. E sad ako se ukaze prilika da dovedemo nekog igraca bas kvalitetnijeg na tim pozicijama mozda cemo reagovati, a do tada cemo mozda rizik preuzeti i ostati s njima jer je steta im ne dat pravu priliku"

Ako mi neko ne vjeruje, moze ovdje cuti.

https://sp.ort.spo.rt.ba/fudbal/amar-os ... vit/304973

Brkoo
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:55 pm

CURVA je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
čet feb 14, 2019 7:48 pm
@Curva mogao bi i ti
sto dragi Izlija :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Sta je ba ovo @CURVA? :shock: :placeodsmijeha:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Budi Željo
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:58 pm

CURVA je napisao/la:
Budi Željo je napisao/la:
CURVA je napisao/la:

Braca nemoj se djaba trositi pusti levate svako ko imalo prati zna zasto nije htio i daj da prestanemo sa tim
Ma svima nama je ovdje bila zelja da njih dvojica zajedno sjednu, dogovore se i da krenemo naprijed jaci nego ikad. Ali nazalost nije moglo, preko nekih stvari se ocigledno nije preslo.
ma stipu to nego reci raji kako ti je bilo u Ceskoj? :rofl: :rofl: jel bilo sta na belegiju
Haha, radno. Nisam ni pive stigo popit :D

storm_raider
Kontakt:

čet feb 14, 2019 8:07 pm

Ovdje o Zelji, molim vas hvala! Obrisano je mnogo postova koji nemaju veze sa temom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

čet feb 14, 2019 8:08 pm

Dado Sadikovic. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

čet feb 14, 2019 8:11 pm

E kad vam Dado u inat prekuca
Neka neka samo pljuckajte :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

čet feb 14, 2019 8:16 pm

Leon_Professional je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:

"Znamo samo da necemo dovesti nekog igraca koji je, necu reci bezveze, koji kvalitetom nije specijalno bolji od ovih koje sad imamo. Nema potrebe nasu djecu, bez obzira sto je jedan od te djece vec napravio inostrani angazman i sto ce otici na kraju sezone najvjerovatnije, opet su ova dva druga tu i malo steta bi bilo njima zatvarati mjesto i minute ogranicavati s nekim igracima, necu reci sumnjivog kvaliteta koji nisu specijalno bolji. E sad ako se ukaze prilika da dovedemo nekog igraca bas kvalitetnijeg na tim pozicijama mozda cemo reagovati, a do tada cemo mozda rizik preuzeti i ostati s njima jer je steta im ne dat pravu priliku"

Ako mi neko ne vjeruje, moze ovdje cuti.

https://sp.ort.spo.rt.ba/fudbal/amar-os ... vit/304973
Dobar i potkrijepljen post LP, pa da se nadovežem :D

Zlatna generacija Željinih omladinaca, poznatijih kao Atletikovci, se rasprši kao balon od sapunice. 8)
Filip Dujmović, Aldin Šehić, Amar Beširević, Anel Šabanadžović, Amir Velić, Enio Zilić, Eldar Šehić, Semir Dacić, Ajdin Mujagić, Denis Žerić, Haris Hajdarević.

U toj tekmi su nastupili još Dž. Osmanović i a. hasanović.

P.S. Amar malo lagio za dječurliju ili nas je samo foliro. Farisa Zubanovića treba poslati negdje na kaljenje u federalku ili kantonalnu ligu. Momok je potencijal i treba da očvrsne.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet feb 14, 2019 8:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ndare

čet feb 14, 2019 8:17 pm

Na zalost taj mrtvi Dado nas je budalama napravio kod asistencije Andjusicu za 2:1 u doboj kaknju pa jedva Daca izjednaci. Ispali vajni stoperi tada ko iz voza.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

blueboy
Kontakt:

čet feb 14, 2019 8:17 pm

Sad sam saznao jednu info za A. Šehića koja je provjerena, a tiče se njegovog života van terena i konzumiranja nekih stvari. Nakon ovoga nimalo mi nije čudno što nam juniori završavaju po Konjicu i Tešnju, to će za većinu njih biti i krajnji domet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Zaki87 i 54 gosta.

Prijava