Slusaj nesto.Boli me ba ona stvar za Misimovicem i kompanijom.Ne branim ih.ISB87 je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 7:03 pmzasto jednostavno prethodni nisu napustili funkcije kad su usli u historiju po broju izgubljenih utakmica u nizu?
ko je ba prodavao utakmice? hahahah, kakvo cupanje. razapeli bi nas na sve strane da se to desavalo.
nit ima para da se sta izvuce, nit se imovina moze prodavat tako lako.
Ono sto meni smeta je nacin na koji se radilo da odu ti ljudi.Zasto bi davali ostavke?Ok,kiksali su bili na tom sportskom planu,ali ne mozes me ubijediti da vecina navijaca i dalje nije bila iza njih.Jel tako?
Druga stvar,stvarno mislis da su nas sva ona sela sasvim regularno dobila na Grbavici?Pa covjece Boziji,upitno je da li bi te ekipe dobile i nase juniore na Grbavici.
I treca stvar,ne brini se ti kako ce ovi izvuci pare.Nije ih bilo ni zadnji put,pa smo opet nekako ostali u milionskim dugovima.
Dakle,moj je zakljucak da su tu zbog sebe sada,ne zbog Zelje,a ti slobodno misli sta hoces i tako i postupaj.Ziv bio.
P.S.E da i ono najvaznije.Opet smo srusili nesto/neke,pa cemo ponovo sve iz temelja.Do kada tako?Do kad vise sujeta?Kad cemo jednom nastaviti neciji posao?Nastaviti tamo gdje prethodnik vise nije mogao i nije znao...