Ti jedan od rijetkih objektivnih, pa ću ti pokušati dati svoje viđenje. Većina ostalih što pljuju očito da ne mogu prežaliti odlazak Misimovića (ostali su tu čak i nebitni) i sve gledaju kroz tu prizmu.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 5:31 pmMladost nam inace konkurent za Evropu. Ljudi najavili borbu za Evropu, doveli Horica. Opasni pravo.
Eh njima Dado ne valja. E **** ti onda takvog igraca, zar da se radujem otpadku neke Mladosti, da je najbolji igrac pa hajde ali otpadak.
Ma na hajr. Suti, aminaj, Amar zna. Sreca pa je Amar neki kvalitet ali ovo sto se dovodi je gore od onog sto se dovodilo.
Kakva bi tek bila reakcija da su bivsi tu ida su oni ovo uradili sve do sad.
Sralo se o povratnicima a sad su oni i pozeljni.
Licemjerno. Odvratno. Fuj
Sta mislis koliko ce raje sutra biti na treningu nakon ove transfer bombe ?LARSSON je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 6:02 pm“Pregovori su u završnoj fazi, direktor Mensur Mušija nije stvarao probleme i sutra bi sve trebalo biti gotovo dok još uvijek traje prelazni rok u Bosni i Hercegovini. Obostrana je bila želja za povratkom na Grbavicu i radujem se što ću ponovo biti kući”, rekao je Sadiković u razgovoru za SC-sport.ba.
![]()
![]()
Stanić je ker. Svi na jednu, on na drugu stranu.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 5:59 pmNikakve to veze nema sa odlaskom Misimovica.
Kakve veze ima odlazak Misimovica sa vracanjem Stanica, Sadikovica koji nema mjesta u Mladosti i eto ako jos dodje Hasanovic? Ljudi su kritikovali poteze bivse uprave i fulanja u sportskom dijelu (sa razlogom, i ja sam!), tako ce kritikovati i hvaliti sve po zaslugama kod svih. Okrenimo se Zelji, jer Zeljo ostaje nakon svih nas.
I da se ne vracamo na tu temu, jer je vec prezvakana. Mene interesuje kako ovi rade sada, bivsi su proslost i treba ih ostaviti u proslosti. Ovako dopustamo sebi da kada neko kritikuje vracanje Stanica da se takvi okarakterisu kao "navijaci Misimovica". Niti Misimovic, niti Amar, vec samo Zeljo. Trebamo se vezati za Zelju, a ne za nekakve ljude koji su bili i prosli.
Sutra neće niko, jer idu u Međugorjecikazubo je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 6:08 pmSta mislis koliko ce raje sutra biti na treningu nakon ove transfer bombe ?LARSSON je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 6:02 pm“Pregovori su u završnoj fazi, direktor Mensur Mušija nije stvarao probleme i sutra bi sve trebalo biti gotovo dok još uvijek traje prelazni rok u Bosni i Hercegovini. Obostrana je bila želja za povratkom na Grbavicu i radujem se što ću ponovo biti kući”, rekao je Sadiković u razgovoru za SC-sport.ba.
![]()
![]()
Znam, imalo mi smisla i to dobrog smisla.kvalitet je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 5:53 pmTi jedan od rijetkih objektivnih, pa ću ti pokušati dati svoje viđenje. Većina ostalih što pljuju očito da ne mogu prežaliti odlazak Misimovića (ostali su tu čak i nebitni) i sve gledaju kroz tu prizmu.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 5:31 pmMladost nam inace konkurent za Evropu. Ljudi najavili borbu za Evropu, doveli Horica. Opasni pravo.
Eh njima Dado ne valja. E **** ti onda takvog igraca, zar da se radujem otpadku neke Mladosti, da je najbolji igrac pa hajde ali otpadak.
Ma na hajr. Suti, aminaj, Amar zna. Sreca pa je Amar neki kvalitet ali ovo sto se dovodi je gore od onog sto se dovodilo.
Amar je na presici rekao da želi JEFTIN(IJ)U ekipu koja će biti skladna, koja će biti baš EKIPA. Prema onome što znam, a ne znam puno, ima se prostora dovesti neko zvučnije ime u taj vezni red, ali je Amarova procjena da nam ne treba, jer i bez tog igrača (ili više njih) možemo izvući maksimum, a to je Evropa. Dovode se igrači koji se mogu brzo uklopiti (a ko će se brže uklopiti nego neko ko je igrao ovdje), za koje se zna šta mogu pružiti, koji su JEFTINI i koji će biti u rotaciji. Za ovih 5-6 mjeseci će se uštedjeti određeni novac na ovaj način. Ljetni prijelazni rok će biti drugačiji.
da su ova imena dovodjena prije pola godine sad bi se islo na linc sto posto, al nije to bitnoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 5:31 pmMladost nam inace konkurent za Evropu. Ljudi najavili borbu za Evropu, doveli Horica. Opasni pravo.
Pa sve ti se samo govori prijatelju.Pogledas samo 2-3 posta ispod mog prvobitnog.cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 5:13 pmTo je najgore, nasi navijaci su postali takvi da ih sredstvo ne zanima, filozofija i tradicija “nestaju”, malo ce se pljucnuti a poslije tri pobjede ce se sve halalaliti i zaboraviti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet feb 14, 2019 4:50 pmNije najgore ni vracanje ovih polovnjaka...
Najgore je sto ce se sve zaboraviti poslije 3 vezane pobjede,jer smo takav narod.
O stanju u rukovodstvu kluba i onome sto ce se desavati "gore",mislim da ne treba ni pricati.Sve ce se znati kad ovi odu nekad,a licno sam rijesio da mene do tada nema na stadionu,ma koliko mi tesko to bilo ili me neko osudjivao da je Zeljo iznad svega.Jednostavno,ne zelim dati ni marku ljudima koji su dosli u klub,tako sto su minirali prethodnike,kakvi god da oni bili.Zarad svojih interesa su minirali nas klub i sad treba da ih podrzavam? Nikad,taman da mi tata igra u prvih 11.
Od mene im halala nema i jedva cekam dan da im vidim ledja, lopovi, muljatori, varalice, bezobraznici.
Onaj supak kupovo satove Misimovicu, uvlacio mu se u anus, a sad to igra kod Amara, novog trenera koji je radio sve preko ledja kluba da bi se u isti vratio a usput ga i tuzio (vol2), novi predsjednik je posebna sorta supka al polako shvatice to svi kad tad, za atmosferu u svlacionici i primjer stranim igracima doveden je stanic, igrac koji je za sicu presao u konkurenta, pjevao pjesme protiv Zelje, na kraju igrac koji ne moze nista ponuditi na terenu, podrska u novoj ulozi mu je igrac koji je tuzio klub i organizovao presicu u prostorijama pitara, a uskoro se vraca i igrac koji je pljuvao gore pomenutog direktora kluba a uskoro ce se osmijehom rukovati i slikati, sve za poziciju, a sve aminuju navijaci kluba, tesko ce biti navijati za ovkvog Zelju kakve god rezultate bude biljezio, al druge nemam..
Nije Amar update manager, ima samo te igraceexbabilon je napisao/la:Igraci koje smo potpisali i s kojima smo se dovodili u vezu ovaj prelazni rok ukazuju na to da je Amar prespavao ove godine dok nije bio sef struke. Fali veznjak, u kombinacijama Jamak, Hasanovic, Sadikovic, fali stoper produzi Bogiju ugovor, treba nam bek, ima Stanic. Djeluje mi da iz inata dovodi ove igrace, da nekom nesto dokaze.