Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 14, 2019 5:32 pm

Dado je kapitalac, sreca Gerina pa se oprostio

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet feb 14, 2019 5:36 pm

A đe Bekrić? More dat ruke
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

čet feb 14, 2019 5:53 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet feb 14, 2019 5:31 pm
godrina je napisao/la:
čet feb 14, 2019 4:58 pm
e grob te yebo, nije meni mrzak Dado za govno egzistenciju i hasanovica je meni barem Zidane licno
ali jesu li to imena kojim se trebamo zadovoljit, napast nesto ?? jel to napadamo 6. poziciju ??
Mladost nam inace konkurent za Evropu. Ljudi najavili borbu za Evropu, doveli Horica. Opasni pravo.
Eh njima Dado ne valja. E **** ti onda takvog igraca, zar da se radujem otpadku neke Mladosti, da je najbolji igrac pa hajde ali otpadak.

Ma na hajr. Suti, aminaj, Amar zna. Sreca pa je Amar neki kvalitet ali ovo sto se dovodi je gore od onog sto se dovodilo.

Kakva bi tek bila reakcija da su bivsi tu ida su oni ovo uradili sve do sad.
Sralo se o povratnicima a sad su oni i pozeljni.

Licemjerno. Odvratno. Fuj
Ti jedan od rijetkih objektivnih, pa ću ti pokušati dati svoje viđenje. Većina ostalih što pljuju očito da ne mogu prežaliti odlazak Misimovića (ostali su tu čak i nebitni) i sve gledaju kroz tu prizmu.

Amar je na presici rekao da želi JEFTIN(IJ)U ekipu koja će biti skladna, koja će biti baš EKIPA. Prema onome što znam, a ne znam puno, ima se prostora dovesti neko zvučnije ime u taj vezni red, ali je Amarova procjena da nam ne treba, jer i bez tog igrača (ili više njih) možemo izvući maksimum, a to je Evropa. Dovode se igrači koji se mogu brzo uklopiti (a ko će se brže uklopiti nego neko ko je igrao ovdje), za koje se zna šta mogu pružiti, koji su JEFTINI i koji će biti u rotaciji. Za ovih 5-6 mjeseci će se uštedjeti određeni novac na ovaj način. Ljetni prijelazni rok će biti drugačiji.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

storm_raider
Kontakt:

čet feb 14, 2019 5:59 pm

Nikakve to veze nema sa odlaskom Misimovica.

Kakve veze ima odlazak Misimovica sa vracanjem Stanica, Sadikovica koji nema mjesta u Mladosti i eto ako jos dodje Hasanovic? Ljudi su kritikovali poteze bivse uprave i fulanja u sportskom dijelu (sa razlogom, i ja sam!), tako ce kritikovati i hvaliti sve po zaslugama kod svih. Okrenimo se Zelji, jer Zeljo ostaje nakon svih nas.

I da se ne vracamo na tu temu, jer je vec prezvakana. Mene interesuje kako ovi rade sada, bivsi su proslost i treba ih ostaviti u proslosti. Ovako dopustamo sebi da kada neko kritikuje vracanje Stanica da se takvi okarakterisu kao "navijaci Misimovica". Niti Misimovic, niti Amar, vec samo Zeljo. Trebamo se vezati za Zelju, a ne za nekakve ljude koji su bili i prosli.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:02 pm

“Pregovori su u završnoj fazi, direktor Mensur Mušija nije stvarao probleme i sutra bi sve trebalo biti gotovo dok još uvijek traje prelazni rok u Bosni i Hercegovini. Obostrana je bila želja za povratkom na Grbavicu i radujem se što ću ponovo biti kući”, rekao je Sadiković u razgovoru za SC-sport.ba.

:baklja: :baklja:

cikazubo
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:08 pm

LARSSON je napisao/la:
“Pregovori su u završnoj fazi, direktor Mensur Mušija nije stvarao probleme i sutra bi sve trebalo biti gotovo dok još uvijek traje prelazni rok u Bosni i Hercegovini. Obostrana je bila želja za povratkom na Grbavicu i radujem se što ću ponovo biti kući”, rekao je Sadiković u razgovoru za SC-sport.ba.

Sta mislis koliko ce raje sutra biti na treningu nakon ove transfer bombe ?

kvalitet
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:09 pm

storm_raider je napisao/la:
čet feb 14, 2019 5:59 pm
Nikakve to veze nema sa odlaskom Misimovica.

Kakve veze ima odlazak Misimovica sa vracanjem Stanica, Sadikovica koji nema mjesta u Mladosti i eto ako jos dodje Hasanovic? Ljudi su kritikovali poteze bivse uprave i fulanja u sportskom dijelu (sa razlogom, i ja sam!), tako ce kritikovati i hvaliti sve po zaslugama kod svih. Okrenimo se Zelji, jer Zeljo ostaje nakon svih nas.

I da se ne vracamo na tu temu, jer je vec prezvakana. Mene interesuje kako ovi rade sada, bivsi su proslost i treba ih ostaviti u proslosti. Ovako dopustamo sebi da kada neko kritikuje vracanje Stanica da se takvi okarakterisu kao "navijaci Misimovica". Niti Misimovic, niti Amar, vec samo Zeljo. Trebamo se vezati za Zelju, a ne za nekakve ljude koji su bili i prosli.
Stanić je ker. Svi na jednu, on na drugu stranu.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:14 pm

cikazubo je napisao/la:
čet feb 14, 2019 6:08 pm
LARSSON je napisao/la:

Sta mislis koliko ce raje sutra biti na treningu nakon ove transfer bombe ?
Sutra neće niko, jer idu u Međugorje :D

Osim ako Osim ne zakaze trening prije odlaska, ili ako vec nisu otisli :D

zeka_tm87
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:15 pm

AsharaK je napisao/la:
čet feb 14, 2019 5:36 pm
A đe Bekrić? More dat ruke
on i onaj ker nedo ili kako vec turkovic tek na ljeto taman da se pojacamo za ligu prvaka ili nedo Bog ligu europe.

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:16 pm

kvalitet je napisao/la:
čet feb 14, 2019 5:53 pm
godrina je napisao/la:
e grob te yebo, nije meni mrzak Dado za govno egzistenciju i hasanovica je meni barem Zidane licno
ali jesu li to imena kojim se trebamo zadovoljit, napast nesto ?? jel to napadamo 6. poziciju ??
Mladost nam inace konkurent za Evropu. Ljudi najavili borbu za Evropu, doveli Horica. Opasni pravo.
Eh njima Dado ne valja. E **** ti onda takvog igraca, zar da se radujem otpadku neke Mladosti, da je najbolji igrac pa hajde ali otpadak.

Ma na hajr. Suti, aminaj, Amar zna. Sreca pa je Amar neki kvalitet ali ovo sto se dovodi je gore od onog sto se dovodilo.

Ti jedan od rijetkih objektivnih, pa ću ti pokušati dati svoje viđenje. Većina ostalih što pljuju očito da ne mogu prežaliti odlazak Misimovića (ostali su tu čak i nebitni) i sve gledaju kroz tu prizmu.

Amar je na presici rekao da želi JEFTIN(IJ)U ekipu koja će biti skladna, koja će biti baš EKIPA. Prema onome što znam, a ne znam puno, ima se prostora dovesti neko zvučnije ime u taj vezni red, ali je Amarova procjena da nam ne treba, jer i bez tog igrača (ili više njih) možemo izvući maksimum, a to je Evropa. Dovode se igrači koji se mogu brzo uklopiti (a ko će se brže uklopiti nego neko ko je igrao ovdje), za koje se zna šta mogu pružiti, koji su JEFTINI i koji će biti u rotaciji. Za ovih 5-6 mjeseci će se uštedjeti određeni novac na ovaj način. Ljetni prijelazni rok će biti drugačiji.
Znam, imalo mi smisla i to dobrog smisla.

Ali kad vidis brate da ovi "jeftini" potisuju ugovore duze od pola godine onda to znaci da ce ostat i sljedece godine. Necemo valjda ih otpustiti na ljeto pa dovest bolje. E onda ovi jeftini i nisu tako jeftini.
A ako ostanu onda kako Amar kaze da su losiji, kako uzet titulu s njima.

A i Amar je rekao da ce samo kvalitet dovest ako se bude vec dovodilo. Sad ako je Dado kvalitet onda jbg do mene.

A i ljeti opet rekonstrukcija velika i ne valja, kako uigrat, kako sta.

Ja ne sumnjam da Amar nije dobar, je moze bolje sto se nase lige tice. To rezultati pokazuju. Ali da mi je otac, nesto sto ne valja za mene ne valja.
Mrzio sam polovnjake i prije a i sad nebitno ko je na klupi.

MrkiMedo
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:20 pm

Smijem po gajbu pive da Dado nije bolji igrac od mene :D

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:21 pm

Svi u Međugorje ! :baklja:

phpBB [video]

godrina
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:30 pm

godrina je napisao/la:

da su ova imena dovodjena prije pola godine sad bi se islo na linc sto posto, al nije to bitno
daj nam sad Beganovica, nas je a i dao je jedan bas bitan gol a garant nije ni skup
na hajr i na dobro, kao da smo malo kosu cupali i zivce gubili
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

exbabilon
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:36 pm

Igraci koje smo potpisali i s kojima smo se dovodili u vezu ovaj prelazni rok ukazuju na to da je Amar prespavao ove godine dok nije bio sef struke. Fali veznjak, u kombinacijama Jamak, Hasanovic, Sadikovic, fali stoper produzi Bogiju ugovor, treba nam bek, ima Stanic. Djeluje mi da iz inata dovodi ove igrace, da nekom nesto dokaze.

Budi Željo
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:55 pm

Rezultat prelaznog roka ce se vidjeti na terenu. Igra i rezultati ce nam reci sve. Po meni je prosli zimski prelazni rok bio onako idealan. Mi na prvom mjestu, pokazali zadnjih par kola odlicnu igru, zaredali pobjede. Na poziciji sportskog direktora doveli jako ime, sa internacionalnim iskustvom, vec do tad radio kao skaut za reprezentaciju. Doveli veznjaka kapitalca, da dodatno ojaca taj dio. Doveli dva beka, jedan bio kapiten u solidnoj ekipi iz HNL-a, standardan, dobar, drugi dosao iz Austrije. Tu ubacili i momka koji je prosao skolu AC Milana, cak dospio i do prvog tima. Sve mirise na titulu, duplu krunu...kad corak. Vranjes sa svojom platom napravio havariju u ekipi, odigrao dobro dvije i po tekme. Mehremic prekuco sve lose bekove koje smo imali, Hadzic nista, Modic nista. Papac ispao bekan, nesposoban za ovaj posao, ekipa se totalno pogubila, sve konce pogubio.

Ovaj sad prelazni rok zvuci jako lose. Produzili Bogija, doveli Stanu, doci ce Eldar i(li) Dado. Rijesili se par omladinaca posudbama. Potpisali nespremnog Zeca. Plusevi su po meni Mujezinovic, Sipovic i eto mozda cak i ovaj Bajic kao jeftin mlad igrac koji moze fino dijeliti minutazu sa Pavicem. Klepac apsolutna nepoznanica. Ali sve to lose ce pasti u vodu ako mi u ovih 14 kola budemo imali tim, igru, rezultat. To neka bude mjerilo prelaznog roka. A ono sto je najbitnije je da na klupi imamo kvalitetnog strucnjaka, napokon.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

čet feb 14, 2019 6:57 pm

cikazubo je napisao/la:
čet feb 14, 2019 5:13 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
čet feb 14, 2019 4:50 pm
Nije najgore ni vracanje ovih polovnjaka...
Najgore je sto ce se sve zaboraviti poslije 3 vezane pobjede,jer smo takav narod. ;)

O stanju u rukovodstvu kluba i onome sto ce se desavati "gore",mislim da ne treba ni pricati.Sve ce se znati kad ovi odu nekad,a licno sam rijesio da mene do tada nema na stadionu,ma koliko mi tesko to bilo ili me neko osudjivao da je Zeljo iznad svega.Jednostavno,ne zelim dati ni marku ljudima koji su dosli u klub,tako sto su minirali prethodnike,kakvi god da oni bili.Zarad svojih interesa su minirali nas klub i sad treba da ih podrzavam? Nikad,taman da mi tata igra u prvih 11.
To je najgore, nasi navijaci su postali takvi da ih sredstvo ne zanima, filozofija i tradicija “nestaju”, malo ce se pljucnuti a poslije tri pobjede ce se sve halalaliti i zaboraviti.
Od mene im halala nema i jedva cekam dan da im vidim ledja, lopovi, muljatori, varalice, bezobraznici.
Onaj supak kupovo satove Misimovicu, uvlacio mu se u anus, a sad to igra kod Amara, novog trenera koji je radio sve preko ledja kluba da bi se u isti vratio a usput ga i tuzio (vol2), novi predsjednik je posebna sorta supka al polako shvatice to svi kad tad, za atmosferu u svlacionici i primjer stranim igracima doveden je stanic, igrac koji je za sicu presao u konkurenta, pjevao pjesme protiv Zelje, na kraju igrac koji ne moze nista ponuditi na terenu, podrska u novoj ulozi mu je igrac koji je tuzio klub i organizovao presicu u prostorijama pitara, a uskoro se vraca i igrac koji je pljuvao gore pomenutog direktora kluba a uskoro ce se osmijehom rukovati i slikati, sve za poziciju, a sve aminuju navijaci kluba, tesko ce biti navijati za ovkvog Zelju kakve god rezultate bude biljezio, al druge nemam..
Pa sve ti se samo govori prijatelju.Pogledas samo 2-3 posta ispod mog prvobitnog. ;)
Mene ne zanima ko vodi klub,ali me itekako zanima to sto se desava OKO kluba.Zanima me da li idemo naprijed ili nazadujemo i vrtimo se u mjestu.Mi cinimo ovo drugo i opet smo u zacaranom krugu iz kojeg nema izlaska novih,najmanje,5 godina!Do kad vise tako?Klubovi iz Albanije i Luksemburga igraju grupne faze,a kod nas se jos miniraju prethodnici kako bi drugi dosli na "vlast".Ok,nisu nam valjali ovi prosli,zasto se jednostavno nisu smjenili svi na Skupstini,bez toga da nam pojedinci od igraca prodaju utakmice na sred Grbavice ili da se po kojekakvim portalima non stop pljuje nas klub?Reci cu sto se nije moglo.Nije se moglo,jer bi se u ovoj fildzan ligi dobile utakmice protiv goskova,zvijezda i drugih selendri,pa ih ne bi imali kvalitetnog razloga za otjerati.
I sta to govori?To govori da su i ovi sad preuzeli klub iz SVOJIH interesa,ne Zeljinih,vec SVOJIH i onda meni naivni pojedinci pisu kako nikad nisam ni bio navijac.E mati mila. :rofl1:
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

djoxxx1921
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:00 pm

Jel ovo i Ermin poceo normalno trenirati s ekipom?

ISB87
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:03 pm

zasto jednostavno prethodni nisu napustili funkcije kad su usli u historiju po broju izgubljenih utakmica u nizu?
ko je ba prodavao utakmice? hahahah, kakvo cupanje. razapeli bi nas na sve strane da se to desavalo.

nit ima para da se sta izvuce, nit se imovina moze prodavat tako lako.
MIRZA RASCIC

Grbavica
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:04 pm

exbabilon je napisao/la:Igraci koje smo potpisali i s kojima smo se dovodili u vezu ovaj prelazni rok ukazuju na to da je Amar prespavao ove godine dok nije bio sef struke. Fali veznjak, u kombinacijama Jamak, Hasanovic, Sadikovic, fali stoper produzi Bogiju ugovor, treba nam bek, ima Stanic. Djeluje mi da iz inata dovodi ove igrace, da nekom nesto dokaze.
Nije Amar update manager, ima samo te igrace :D Fali jos Vasilic i Sejo Bucan da dodju :D A smio bih se zakleti da je Bucan sad u penziji bolji igrac od egzistencije.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

PlaviVlak
Kontakt:

čet feb 14, 2019 7:11 pm

Nijedan igrač koji dođe ne može smanjiti moju želju za Željinim uspjehom ili željom da klubu pomognem onako kako se pomaže, dolaskom na utakmice, kupovinom artikala iz fan shopa...
Svi koji su protiv Stanića, Dade, Bogija su bili protiv njih i prošlo ljeto tako da ne vrijede te priče da se pljuje zbog uprave.
S vremena na vrijeme neko pomene sadašnju upravu, ali dosta rijetko i mislim da smo svi koncentrisani na Amara i jedva čekamo utakmice.
Logično da je cilj Evropa, a da li je cilj onda ovo ljeto neki iskorak u Evropi, bar 3. pretkolo, da li je cilj titula sljedeće godine? Ako jeste, pa valjda treba sad početi slagati ekipu, zar nismo rekli da ne treba svaki prelazni rok dovoditi 5,6 igrača, a kakva je situacija trenutno i ciljevi za iduću godinu morati ćemo dovesti bar 4,5 igrača.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Trenutno korisnika/ca: Kospicar, milanribar, nookey, Ujko i 47 gostiju.

Prijava