to je vrlo jebbena stvar, isto sam prosao...ne ponovilo se nikom ono gasenje, ona strepnja fujjEisenbahner1921 je napisao/la:Čestitke i od mene, evo ti uči na mom primjeru kako ne dobijati kazne. Položio sam prije godinu i 2 mjeseca, a od tad sam prešao ukupno 5 km i to 4 km na parkingu, jer je je*ena stvar kad položiš na dizelu, a prvi put sjedneš u benzinca, a ostalih 1 km otpada na 2-3 kruga oko C faze. Vjeruj, kaznu ne možeš dobiti nikako, ali baš nikako
Kad sjedoh u benzinca, rekoh hajde prvo samo da osjetim kvačilo, lagano ću pritisnuti, pa dok ne krene lagano. Tako puštam ja i puštam jbt ništa se ne čuje, kontam da nije auto ugašeno i ja pustim kvačilo do kraja i ugasi se. Kasnije si me mogao je*ati dok sam skontao pravi omjer gasa i kvačilagodrina je napisao/la:to je vrlo jebbena stvar, isto sam prosao...ne ponovilo se nikom ono gasenje, ona strepnja fujjEisenbahner1921 je napisao/la:Čestitke i od mene, evo ti uči na mom primjeru kako ne dobijati kazne. Položio sam prije godinu i 2 mjeseca, a od tad sam prešao ukupno 5 km i to 4 km na parkingu, jer je je*ena stvar kad položiš na dizelu, a prvi put sjedneš u benzinca, a ostalih 1 km otpada na 2-3 kruga oko C faze. Vjeruj, kaznu ne možeš dobiti nikako, ali baš nikako
jbt, kad mi otac nije teniser pa vozim sta se imaEisenbahner1921 je napisao/la:Kad sjedoh u benzinca, rekoh hajde prvo samo da osjetim kvačilo, lagano ću pritisnuti, pa dok ne krene lagano. Tako puštam ja i puštam jbt ništa se ne čuje, kontam da nije auto ugašeno i ja pustim kvačilo do kraja i ugasi se. Kasnije si me mogao je*ati dok sam skontao pravi omjer gasa i kvačilagodrina je napisao/la:to je vrlo jebbena stvar, isto sam prosao...ne ponovilo se nikom ono gasenje, ona strepnja fujjEisenbahner1921 je napisao/la:Čestitke i od mene, evo ti uči na mom primjeru kako ne dobijati kazne. Položio sam prije godinu i 2 mjeseca, a od tad sam prešao ukupno 5 km i to 4 km na parkingu, jer je je*ena stvar kad položiš na dizelu, a prvi put sjedneš u benzinca, a ostalih 1 km otpada na 2-3 kruga oko C faze. Vjeruj, kaznu ne možeš dobiti nikako, ali baš nikako
Oplakah na ovaj dialoggodrina je napisao/la:jbt, kad mi otac nije teniser pa vozim sta se imaEisenbahner1921 je napisao/la:Kad sjedoh u benzinca, rekoh hajde prvo samo da osjetim kvačilo, lagano ću pritisnuti, pa dok ne krene lagano. Tako puštam ja i puštam jbt ništa se ne čuje, kontam da nije auto ugašeno i ja pustim kvačilo do kraja i ugasi se. Kasnije si me mogao je*ati dok sam skontao pravi omjer gasa i kvačilagodrina je napisao/la: to je vrlo jebbena stvar, isto sam prosao...ne ponovilo se nikom ono gasenje, ona strepnja fujj![]()
ja sam ga vec skonto, pogotovo nakon jednog udaranja i izlijetanja...kvacilo onda najmanji problem
Nisam spuco, nego mi se fico ugasiogodrina je napisao/la:svakom njegova briga je najveca![]()
znam ja da se to svakome desi al jbg, bude bolje.. u sta si ti spuco "84. ?
hahaahaha dobar si, jel barem sastavio poslije :pModel1964 je napisao/la:Nisam spuco, nego mi se fico ugasiogodrina je napisao/la:svakom njegova briga je najveca![]()
znam ja da se to svakome desi al jbg, bude bolje.. u sta si ti spuco "84. ?na mostu Bratstva i jedinstva. Izbezumjen šta sada, sjedio dugo dok mi nije drot reko da ga probam ponovo upaliti
Upalio iz prve, do mene bilogodrina je napisao/la:hahaahaha dobar si, jel barem sastavio poslije :pModel1964 je napisao/la:Nisam spuco, nego mi se fico ugasiogodrina je napisao/la:svakom njegova briga je najveca![]()
znam ja da se to svakome desi al jbg, bude bolje.. u sta si ti spuco "84. ?na mostu Bratstva i jedinstva. Izbezumjen šta sada, sjedio dugo dok mi nije drot reko da ga probam ponovo upaliti
godrina je napisao/la:jel chat il nije![]()
brat moj dupli, i po Zelji i po belaju sa benzincem hah