Daj nam Dadu, samo nemoj Eldara wanna be fudbaler.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Kakav si ti klosar.Minjore je napisao/la: ↑sub feb 09, 2019 12:58 amTrebamo se posvetiti bitnijim stvarima. Otvarajte klipove sa 1921ba kanala, shareujte ih. Odite do fanshopa. Pocastite se dok je snizenje. Pocastite voljenu zenu za valentinovo ali nemojte zaboraviti i vlastitu zenu.. Dajte prilog za naseg Stoleta iz Bora.. To smo mi. Samo takvi smo Zeljovci. Godinama unazad. Decenijama.
Stana nije pojačanje, on će da govori ostalima šta je Željo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 09, 2019 10:17 amJel ovo novi slucaj Jahic
Određenih, ali također manjih zdravstvenih problema ima i Ermin Zec, koji je propustio prethodne prijateljske mečeve i vjerovatno će biti pošteđen napora do kraja priprema zbog problema s Ahilovom tetivom
I zasto se djelimicno pise o "pojacanjima"
Podsjećmo da su ekipu Plavih ove zime pojačali Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Enes Sipović i Branko Bajić. Očekuje se da do početka drugog dijela sezone tim Amara Osima bude pojačan s još jednim veznjakom, a nije isključen ni dolazak još jednog napadača.
Sta je s Stanicem i Bogicevicem, sta je s Klepacom. Ko je njih doveo, jel to oni nisu "pojacanja" ili "prinove".
Moralista.BHDragons je napisao/la: ↑sub feb 09, 2019 10:32 amStana nije pojačanje, on će da govori ostalima šta je Željo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub feb 09, 2019 10:17 amJel ovo novi slucaj Jahic
Određenih, ali također manjih zdravstvenih problema ima i Ermin Zec, koji je propustio prethodne prijateljske mečeve i vjerovatno će biti pošteđen napora do kraja priprema zbog problema s Ahilovom tetivom
I zasto se djelimicno pise o "pojacanjima"
Podsjećmo da su ekipu Plavih ove zime pojačali Ermin Zec, Mustafa Mujezinović, Enes Sipović i Branko Bajić. Očekuje se da do početka drugog dijela sezone tim Amara Osima bude pojačan s još jednim veznjakom, a nije isključen ni dolazak još jednog napadača.
Sta je s Stanicem i Bogicevicem, sta je s Klepacom. Ko je njih doveo, jel to oni nisu "pojacanja" ili "prinove".
Da je malo manje sebican bio, izgledao bi pravo dobroponosannavas je napisao/la: ↑pet feb 08, 2019 2:19 pmMeni se svidio jučer Zajm na poziciji napadača. Znam nije se molo puno vidjeti ali ono što je igrao mnogo je bolje nego na krilu. Jest zapucao dvije ali napadački se ponašao i tad kad je šutao pa Bože moj otišla visoko pa visoko. On se na krilu rijetko ponaša ko krilo. Mislim da može komoto zamijeniti Krpića tu i da će bolje igrati na toj poziciji.
Zlomislic odlicna opcija. Lego bi nam bas.