Ma iskreno ti rovovi su floskule postale, nek gg napravi intervju sa nekim od igrača iz mog prethodnog posta. Ja nijednom rečenicom ne branim staru upravu, nego govorim o ovim igračima koji su tobože uvrijeđe i i povrijeđeni, a bili su preplaćeni i nisu ništa uradili. Nismo mi godinu dana jeli sami sebe, gledali usporeni snimak od Vranješa vrijednog bar 8,9 hiljada mjesečno, da bi on sad rekao da dok je on igrao Željo valjao i osvojio kup, a bez njega ništa ne valja...storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:59 pmKakav si ti pljuvac...nikson je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:44 pm
Meni je pun ***** i jednih i drugih...ovi jedni se kao kupaju u parfemu a ovi drugi kao bas smrde...a istina je negdje izmedju...ovi jedni o fudbalu veze nemaju a ni finansije nisu kao sto su pricali...ovi drugi o fudbalu znaju a bog zna kakve ce nam biti finansije i sta ce se desiti...sve je izmedju a nas su podijelili...najzalosnije, najtuznije....nabijem ja na ***** i generalnog sponzora i tribinu i amara i bumove raznorazne...kad moras paziti koga branis a koga ne volis jer se dojucerasnji drugovi s tribine svadjaju zbog morona koji ne osjecaju Zelju kao mi....
Amar ce imati mkju podrsku jer cemo igrati, pobjedjivati i bicu sretan...isto tako ne znaci da ako saznam za neke radnje debilne da necu i njega popljuvati...Zeljo mi je iznad svih!!
Hajde sada izadjite iz tih rovova, transea, i da skontamo da smo svi mi ovdje na Zeljinoj strani.
Debeo. Nespreman.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:27 pmPovrijedjen.bianco blu je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 8:55 pmJel Ermin Zec povrijeđen?
Nema ga ni na jednom snimku iz Antalije, barem ne sa loptom.
Koji je razlog?
I to.Minjore je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 10:16 pmDebeo. Nespreman.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:27 pmPovrijedjen.bianco blu je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 8:55 pmJel Ermin Zec povrijeđen?
Koji je razlog?
Nespreman znamo a je li fakat povrijeden?Minjore je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 10:16 pmDebeo. Nespreman.storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:27 pmPovrijedjen.bianco blu je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 8:55 pmJel Ermin Zec povrijeđen?
Koji je razlog?
Ovo za stoni tenis podrzavam, i ja sam sinocMinjore je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 10:30 pmMiske je imao gresaka, kardinalnih. Ali najvece greske su šljam u sš, šljam u administraciji.
Zamisli koliko govno moras biti da igracima pogresno preneses informacije o platama pred derbi i time pojebes sto se pojebati da. Zamisli igrac ode sa clanom sš na stoni tenis, a vrati se pjan ko letva...
Zamisli kazes igracu da ces mu zavrsiti papire tj raskid ugovora, iako igrac ima vazeci ugovor i igra redovno..
Zamisli kazes igracima da ih razumijes i da je tesko igrati kad makar jednu tekmu u nizu protivnik ne igra sa pola snage...