Ma nije se ni odnosilo na tebe...
Ok, volim te onda : D pusa, cmok :*
Pljuvao dok je doticni gdin sjddio u lozi. Cisto da se zna i napomene!!storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:30 pm@nikson je pljuvac sa Zapada. Najgori od sve djece.![]()
Da je neko tipa AO bio SD ili SS sve bi bilo ok jer se uprava ne bi petljala tamo gdje nema potrebe i odnosi sa igracima bi bili sigurno bolji.
nikson je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:30 pmOk, volim te onda : D pusa, cmok :*
Tebi je samo pun ... manekena i njihovog ponasanja na terenu. A kome i ne bi realno...nikson je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:31 pmPljuvao dok je doticni gdin sjddio u lozi. Cisto da se zna i napomene!!storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:30 pm@nikson je pljuvac sa Zapada. Najgori od sve djece.![]()
![]()
Ja mogu samo reci hvala bogu pa je Miske otišao mi bi do ljeta propali u svakom smislu, evo kad dodje pravi čovjek i stručnjak vidimo sta se desava u klubu i na sta na liči ekipa.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:11 pmJa sam krivi lobotomac.
Polahko raja, tek će vremenom sav prljavi veš izaći na površinu.
Samo ne znam kako će reagovati ovi što bi mu kip, statue, biste izgradili ispred stadiona.
Meni je pun ***** i jednih i drugih...ovi jedni se kao kupaju u parfemu a ovi drugi kao bas smrde...a istina je negdje izmedju...ovi jedni o fudbalu veze nemaju a ni finansije nisu kao sto su pricali...ovi drugi o fudbalu znaju a bog zna kakve ce nam biti finansije i sta ce se desiti...sve je izmedju a nas su podijelili...najzalosnije, najtuznije....nabijem ja na ***** i generalnog sponzora i tribinu i amara i bumove raznorazne...kad moras paziti koga branis a koga ne volis jer se dojucerasnji drugovi s tribine svadjaju zbog morona koji ne osjecaju Zelju kao mi....storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:34 pmNisi, nemoj tako. Tebi je samo pun ... manekena i njihovog ponasanja na terenu. A kome i ne bi realno...nikson je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:31 pmPljuvao dok je doticni gdin sjddio u lozi. Cisto da se zna i napomene!!storm_raider je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:30 pm@nikson je pljuvac sa Zapada. Najgori od sve djece.![]()
![]()
9852455. put, Mirsad Šiljak je domaći izdajnik, ratni profiter, i čovjek koji nije štitio Željine, nego interese rođaka i pojedinaca.
Aferim!avlami97 je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:49 pm9852455. put, Mirsad Šiljak je domaći izdajnik, ratni profiter, i čovjek koji nije štitio Željine, nego interese rođaka i pojedinaca.
I tebi!
Kakav si ti pljuvac...nikson je napisao/la: ↑čet feb 07, 2019 9:44 pm
Meni je pun ***** i jednih i drugih...ovi jedni se kao kupaju u parfemu a ovi drugi kao bas smrde...a istina je negdje izmedju...ovi jedni o fudbalu veze nemaju a ni finansije nisu kao sto su pricali...ovi drugi o fudbalu znaju a bog zna kakve ce nam biti finansije i sta ce se desiti...sve je izmedju a nas su podijelili...najzalosnije, najtuznije....nabijem ja na ***** i generalnog sponzora i tribinu i amara i bumove raznorazne...kad moras paziti koga branis a koga ne volis jer se dojucerasnji drugovi s tribine svadjaju zbog morona koji ne osjecaju Zelju kao mi....
Amar ce imati mkju podrsku jer cemo igrati, pobjedjivati i bicu sretan...isto tako ne znaci da ako saznam za neke radnje debilne da necu i njega popljuvati...Zeljo mi je iznad svih!!