Bogi Bonuci.LARSSON je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 11:22 pmHoric krampa obicna, Velic dr.mr.sci.scifi.horror za njegaLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 11:08 pmPredaj ti CV ti bajagi sve znas i sve pogadjas
Eo Musija hoce dovesti Horica. Mescini mi marke neamo.
Ups..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 11:36 pmA vazda se sastavljao kraj s krajem, posudjivalo, namakne se od sponzora, dogovori dinamika placanja. Mozda ovi nisu sposobni i nema ko da posudi
Cast izuzecima kao sto je Badzak pa on kako kazu placa i Zeca, al da je vise Badzaka a manje budjetlija.
Nakon smjene ja vise puta pominjao, kako misle nadomjestiti nedostatak u administraciji. Otisao lik koji je s onom djevojkom donio milion u klub. Kako njeg a kako i ostale namaknuti. Garant se o tome nije mislilo kad se tjerao Senad. Nije samo Senad bio zasluzan za prijasnje stvari vec dosta njih koji su otisli. A bgm ne zivimo u Njemackoj da imamo dosts sposobnih ljudi pa da mozemo dovesti u administraciju isti kvalitet.
A mozda i alibi prica koja je pocela od nakaradnog izlaganja Siljka na skupstini pa nastavljena u svakom intervijuu preCjednika.
Al ocito je da se kais stegnuo, da su se otpustili "teski" igraci a dovode se s ovi "laksi".
Generalno mi smo siromasan klub, drzava, nema nas mnogo sposobnih Zeljovaca i umjesto da se oko Zelje okupi najbolje sto moze mi tjeramo samo nek se otjera i nek se smiri nagon u krvi. Bivsi nisu sjajni al je apsurd sve otjerati. To se trebalo fino dogovoriti, nadograditi tamo gdje treba i gdje steka. Ali jok, ne moze to tako.
Vrijeme je pred nama, nadat se dobrom.
Igrat će legenda jeftino, njemu pare nisu bitneLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 11:24 pmPrica se da bi i Pavic mogao biti bivsi.
Ovaj mali Bajic jeftin pravo a Pavic skup.
Vidjet cemo.
Kako nam rekose Duvnjak uhljeb, moze to Maja sve..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 11:42 pmUps..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 11:36 pmA vazda se sastavljao kraj s krajem, posudjivalo, namakne se od sponzora, dogovori dinamika placanja. Mozda ovi nisu sposobni i nema ko da posudi
Cast izuzecima kao sto je Badzak pa on kako kazu placa i Zeca, al da je vise Badzaka a manje budjetlija.
Nakon smjene ja vise puta pominjao, kako misle nadomjestiti nedostatak u administraciji. Otisao lik koji je s onom djevojkom donio milion u klub. Kako njeg a kako i ostale namaknuti. Garant se o tome nije mislilo kad se tjerao Senad. Nije samo Senad bio zasluzan za prijasnje stvari vec dosta njih koji su otisli. A bgm ne zivimo u Njemackoj da imamo dosts sposobnih ljudi pa da mozemo dovesti u administraciju isti kvalitet.
A mozda i alibi prica koja je pocela od nakaradnog izlaganja Siljka na skupstini pa nastavljena u svakom intervijuu preCjednika.
Al ocito je da se kais stegnuo, da su se otpustili "teski" igraci a dovode se s ovi "laksi".
Generalno mi smo siromasan klub, drzava, nema nas mnogo sposobnih Zeljovaca i umjesto da se oko Zelje okupi najbolje sto moze mi tjeramo samo nek se otjera i nek se smiri nagon u krvi. Bivsi nisu sjajni al je apsurd sve otjerati. To se trebalo fino dogovoriti, nadograditi tamo gdje treba i gdje steka. Ali jok, ne moze to tako.
Vrijeme je pred nama, nadat se dobrom.![]()
Ja veceras cuo da je moguca opcija to da bude bivsi jer je skup a eto nasli su tog Bajica. Usput danas onaj forumas napisa ( halali ne znam tacno ime blueboy mozdaCURVA je napisao/la: ↑sri jan 30, 2019 11:43 pmMa nije nego Amar ti je takav lik ili ti cigan sto se toga tice on misli da moze sa platama od milju napraviti ekipu zato sam neki dan i pisao da ce otjerati sve sto imaju veliku platu iskreno za Pavica prvi put cujem ali vjerujem da je istina .Pa Almir i prosla uprava su mu govorili da vise ne moze sa tim nacinom ali evo on opet po svome .
Ti si jedini bio optimista..