Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Choks
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 30, 2019 11:23 pm

U to se malo i pouzdaju naši, mada činimi se da se njemu ne ide iz Rima.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:24 pm

Prica se da bi i Pavic mogao biti bivsi.
Ovaj mali Bajic jeftin pravo a Pavic skup.
Vidjet cemo.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:26 pm

LARSSON je napisao/la:
sri jan 30, 2019 11:22 pm
Leon_Professional je napisao/la:
sri jan 30, 2019 11:08 pm
Predaj ti CV ti bajagi sve znas i sve pogadjas :kafa:

Eo Musija hoce dovesti Horica. Mescini mi marke neamo.
Horic krampa obicna, Velic dr.mr.sci.scifi.horror za njega
Bogi Bonuci.

Choks
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:26 pm

Pavić 4.000 € plata. Biće para od prostora na istoku, samo nismo dobili kako sam čuo neku dozvolu pa ne smijemo iznajmljivati, trebalo bi se to ubrzati.

LeBlue
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:30 pm

Moze li neko objasniti kako sada odjednom para nema, a nije se bas u ranijem periodu spominjalo. Znamo da je uvjek na granici da se nekako funkcionise, a sada ispade da je alarmantno? Nisam upucen zato i pitam.

Choks
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:33 pm

Nestala je lova preko papira. 😁

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:36 pm

A vazda se sastavljao kraj s krajem, posudjivalo, namakne se od sponzora, dogovori dinamika placanja. Mozda ovi nisu sposobni i nema ko da posudi
Cast izuzecima kao sto je Badzak pa on kako kazu placa i Zeca, al da je vise Badzaka a manje budjetlija.

Nakon smjene ja vise puta pominjao, kako misle nadomjestiti nedostatak u administraciji. Otisao lik koji je s onom djevojkom donio milion u klub. Kako njeg a kako i ostale namaknuti. Garant se o tome nije mislilo kad se tjerao Senad. Nije samo Senad bio zasluzan za prijasnje stvari vec dosta njih koji su otisli. A bgm ne zivimo u Njemackoj da imamo dosts sposobnih ljudi pa da mozemo dovesti u administraciju isti kvalitet.

A mozda i alibi prica koja je pocela od nakaradnog izlaganja Siljka na skupstini pa nastavljena u svakom intervijuu preCjednika.

Al ocito je da se kais stegnuo, da su se otpustili "teski" igraci a dovode se s ovi "laksi".

Generalno mi smo siromasan klub, drzava, nema nas mnogo sposobnih Zeljovaca i umjesto da se oko Zelje okupi najbolje sto moze mi tjeramo samo nek se otjera i nek se smiri nagon u krvi. Bivsi nisu sjajni al je apsurd sve otjerati. To se trebalo fino dogovoriti, nadograditi tamo gdje treba i gdje steka. Ali jok, ne moze to tako.

Vrijeme je pred nama, nadat se dobrom.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sri jan 30, 2019 11:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LeBlue
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:37 pm

Meni je jedina logika da su se neki sponzori povukli koji su osiguravali balans, jer prihodi od istocne tribine i ranije nisu postojali pa se funkcionisalo i sa tim vecim platama sta god to znacilo.

Choks
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:40 pm

Upravo to, pojedini sponzori koji su plaćali pojedine igrače su se povukli sa Misketom. Badžak će plaćati 2-3 igrača ova malo "skuplja".

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:42 pm

A vazda se sastavljao kraj s krajem, posudjivalo, namakne se od sponzora, dogovori dinamika placanja. Mozda ovi nisu sposobni i nema ko da posudi
Cast izuzecima kao sto je Badzak pa on kako kazu placa i Zeca, al da je vise Badzaka a manje budjetlija.

Nakon smjene ja vise puta pominjao, kako misle nadomjestiti nedostatak u administraciji. Otisao lik koji je s onom djevojkom donio milion u klub. Kako njeg a kako i ostale namaknuti. Garant se o tome nije mislilo kad se tjerao Senad. Nije samo Senad bio zasluzan za prijasnje stvari vec dosta njih koji su otisli. A bgm ne zivimo u Njemackoj da imamo dosts sposobnih ljudi pa da mozemo dovesti u administraciju isti kvalitet.

A mozda i alibi prica koja je pocela od nakaradnog izlaganja Siljka na skupstini pa nastavljena u svakom intervijuu preCjednika.

Al ocito je da se kais stegnuo, da su se otpustili "teski" igraci a dovode se s ovi "laksi".

Generalno mi smo siromasan klub, drzava, nema nas mnogo sposobnih Zeljovaca i umjesto da se oko Zelje okupi najbolje sto moze mi tjeramo samo nek se otjera i nek se smiri nagon u krvi. Bivsi nisu sjajni al je apsurd sve otjerati. To se trebalo fino dogovoriti, nadograditi tamo gdje treba i gdje steka. Ali jok, ne moze to tako.

Ups.. :D

reks1
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:49 pm

Sve je upitno osim ugovora za legende.Da mi je znati gdje i kamo ide ovaj klub.

Choks
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:51 pm

Nema ništa od nadogradnje, uvijek bojkotuju dolazak na tekme neki ti što imaju para zbog ovih drugih, onda kad dodju ovi ne dolaze ovi što su bili. To su neke njihove lične stvari koji ne ide Želji u prilog. Ali eto ih tamo, nek rade, vidjećemo rezultate. Samo časno i pošteno. #1921 ⚽

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:52 pm

sri jan 30, 2019 11:24 pm
Prica se da bi i Pavic mogao biti bivsi.
Ovaj mali Bajic jeftin pravo a Pavic skup.
Vidjet cemo.
Igrat će legenda jeftino, njemu pare nisu bitne

bnj

PratimsamoPlave

sri jan 30, 2019 11:52 pm

sri jan 30, 2019 11:42 pm

Ups.. :D
Kako nam rekose Duvnjak uhljeb, moze to Maja sve..
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Choks
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:53 pm

Za "legende" se znalo već oko nove godine. Ništa novo.

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:54 pm

Znaci poceli smo se vracati starim navikana.fuj fuj fuj

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:56 pm

CURVA je napisao/la:
sri jan 30, 2019 11:43 pm
LeBlue je napisao/la:
sri jan 30, 2019 11:37 pm
Meni je jedina logika da su se neki sponzori povukli koji su osiguravali balans, jer prihodi od istocne tribine i ranije nisu postojali pa se funkcionisalo i sa tim vecim platama sta god to znacilo.
Ma nije nego Amar ti je takav lik ili ti cigan sto se toga tice on misli da moze sa platama od milju napraviti ekipu zato sam neki dan i pisao da ce otjerati sve sto imaju veliku platu iskreno za Pavica prvi put cujem ali vjerujem da je istina .Pa Almir i prosla uprava su mu govorili da vise ne moze sa tim nacinom ali evo on opet po svome .
Ja veceras cuo da je moguca opcija to da bude bivsi jer je skup a eto nasli su tog Bajica. Usput danas onaj forumas napisa ( halali ne znam tacno ime blueboy mozda :D ) da je misljenje struke za Pavica "tanak" .

Choks
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:58 pm

"Tanki" svi što su imali veće ugovore. 😁

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 30, 2019 11:59 pm

Choks je napisao/la:
Za "legende" se znalo već oko nove godine. Ništa novo.
Kobajagi pokusat cemo dovest Stanica, kobajagi na probi su da se vidi kolko mogu.
Jasta je.

PratimsamoPlave

čet jan 31, 2019 12:02 am

CURVA je napisao/la:
reks1 je napisao/la:
sri jan 30, 2019 11:49 pm
Sve je upitno osim ugovora za legende.Da mi je znati gdje i kamo ide ovaj klub.
A jeste tuga sad kad sam vidio na govnogovno za ovu dvojicu bas neki ruzan osjecaj :zid: :zid:
Ti si jedini bio optimista.. :oops1:
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 38 gostiju.

Prijava