Noge lomio na svakoj prvoj poslije povrede.
Bar 3 puta u godinu i po oca ti yebem
Noge lomio na svakoj prvoj poslije povrede.
Možda sad odluči da mu ne odgovara pozicija desnog beka, pa bude tražio da igra krilo. Sjetimo se 20.5.2017 i poraz od pitara na derbiju za titulu, svi su pričali o Kerlinom penalu i greškama, a 90% napada i prilika pitara došlo preko Stanića, zbog njegovog lošeg postavljanja i ispadanja..Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 6:28 pmJesmo to izgubili. Fino, bolje sad gubit i uvidit ko pojma nema iako se godinama zna ko pojma nema ali eto leĐend je to.![]()
![]()
![]()
Baraban ga kara, kara ga drugi tim Tuzle, imal ko da ga nece karat.
Kako meni drug rece Rus nista posebno i eto nece ostat. Svakako najvise igraca imamo na krilu.
Znaci @Minjore, Zeric ostaje![]()
![]()
![]()
Joj cirkusa, sto li on ostaje. Da nije zato sto mu je Zuban menadjer![]()
Nekad su se halabuke dizala na uhljebljivanje Kostica, Cuka a sad kad Amar vraca usluge levatima i kad se dovode Zubanovi igraci nema moralista da pisu.
Upsvopla je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 7:30 pmzato ja bolan volim Osima kakav god da je !!
pišao je po Zrinjskom, pitarima i ostatku lige..
Znalo se ko je tata mata u ligi i za koga igraci guze daju da istrce bar 10 min na Grbavicu..
fol Ivan sad izjavljuje Zrinjski tri vezane titule, znaju nam se ambicije..
dok je babuka harao ligom znalo se ko kolo vodi a misevi su iz rupe virili..
Zato podrska mu ide max da opet pokaze ovim zoharima gdje im je mjesto i kakav div stanuje u Zvornickoj 27.
mamu im yebem svima !
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
ma brate traje ovo vec odavno, nije on jedini..sajo10 je napisao/la:A i vi se lozite. Pa sta ocekujete, da frajko kaze kako iza njega najljepsi period u karijeri. Mora da kupi nove navijace. A kako bolje kupiti madjare nego na nacionalizam i rvatsku.
Ma kom im ebe mater svima redom. Sugavci.vopla je napisao/la: ↑uto jan 29, 2019 8:35 pmma brate traje ovo vec odavno, nije on jedini..sajo10 je napisao/la:A i vi se lozite. Pa sta ocekujete, da frajko kaze kako iza njega najljepsi period u karijeri. Mora da kupi nove navijace. A kako bolje kupiti madjare nego na nacionalizam i rvatsku.
isto ko hijene kad nanjuse krv lava pa pocinju da grizu i zabijaju nozeve sa svih strana !
mi smo ko Jugoslavija uspijeli nas zavaditi medjusobno,podijeliti nas, i sad nas jebe kako ko stigne.
Vala ovo ako nam ne bude samar da se vec jednom svi UJEDINIMO i stanemo iza svog kluba, vratimo ga na vrh i onda pišamo pp ovim bijednicima nece nista !
hoce li vise kakav inat i prkos u svima nama proraditi ili cemo nijemo posmatrati jednu po jednu izdaju ..
HAJDE ŽELJOO, MOLIM TEE !!
Niko Jugoslaviju nije zavadio. Ne bih da pocinjem politicke teme, ali nisam mogo ovo preskociti.vopla je napisao/la:ma brate traje ovo vec odavno, nije on jedini..sajo10 je napisao/la:A i vi se lozite. Pa sta ocekujete, da frajko kaze kako iza njega najljepsi period u karijeri. Mora da kupi nove navijace. A kako bolje kupiti madjare nego na nacionalizam i rvatsku.
isto ko hijene kad nanjuse krv lava pa pocinju da grizu i zabijaju nozeve sa svih strana !
mi smo ko Jugoslavija uspijeli nas zavaditi medjusobno,podijeliti nas, i sad nas jebe kako ko stigne.
Vala ovo ako nam ne bude samar da se vec jednom svi UJEDINIMO i stanemo iza svog kluba, vratimo ga na vrh i onda pišamo pp ovim bijednicima nece nista !
hoce li vise kakav inat i prkos u svima nama proraditi ili cemo nijemo posmatrati jednu po jednu izdaju ..
ma dobro mislio sam metaforicki prikazati, da ne ulazimo dubljeGrbavica je napisao/la:Niko Jugoslaviju nije zavadio. Ne bih da pocinjem politicke teme, ali nisam mogo ovo preskociti.vopla je napisao/la:ma brate traje ovo vec odavno, nije on jedini..sajo10 je napisao/la:A i vi se lozite. Pa sta ocekujete, da frajko kaze kako iza njega najljepsi period u karijeri. Mora da kupi nove navijace. A kako bolje kupiti madjare nego na nacionalizam i rvatsku.