@Model sredi nam žrijeb

AsharaK je napisao/la:Uslov pao, poyyy
Imam jos jedan rok najmanje, sto?Eisenbahner1921 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Uslov pao, poyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaš li drugi rok?
Jel to nemaš više rokova?shzna je napisao/la:Ali opet moram yebenu koliziju jer mi 2 ostadoše.
Forza Juventus!
Možda, ako iz ovog jednog predmeta da socijalni rok, u šta ne vjerujem.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jel to nemaš više rokova?shzna je napisao/la:Ali opet moram yebenu koliziju jer mi 2 ostadoše.
Forza Juventus!![]()
Vidi, kod mene na fakultetu postoji samo 1 septembarski rok. Znači za sve predmete imaš 1 priliku. Ako se desi da je prolaznost nekog predmeta izuzetno mala, predstavnik odsjeka može kontaktirati šefa i tražiti još jedan socijalni rok iz tog predmeta. Naravno, to je procedura i ne vjerujem da će tu molbu uvažiti, tako da idem koliziono na drugu godinu.AsharaK je napisao/la:Shzna ja tebe sad nista ne skonta ..
Tebe je oborio posuđeni igrač Benfice koji je zabio u zadnjoj minuti gol Benfici na stadionu Benfice... Nadam se da si uzeo dovoljne količine rakije i lexiliuma... Javi se Besiktasu ili samom igraču da ti vrati pare, ovo ti je prevara stoljeća hahahaPlava Porodica je napisao/la:@eisbahner Talisca mi diro dzep.Tacnije izbio 180 keka u 93.minuti![]()