hahahahahaha ama seee mi glavniiiiii smoooooo kad nam ukinu forummmmmm hahahaahahahahadiego1921 je napisao/la:Mogao bi neko u muriju zavrsiti..Ide novi Sarajevski Glamour samo na sport1 !!
a sejtan kad obuzmež'21 je napisao/la:A i tebi bi nesto bilo da ne otvoris spoiler hahahdelinjo je napisao/la:ma ne moze se postiti uz ovaj forum ccc![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Brate mogao bi i ti uskoro potpisati na dvije godine,al s Centralnim !!mirsadmekic je napisao/la:hahahahahaha ama seee mi glavniiiiii smoooooo kad nam ukinu forummmmmm hahahaahahahahadiego1921 je napisao/la:Mogao bi neko u muriju zavrsiti..Ide novi Sarajevski Glamour samo na sport1 !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Kraj prvog dijela..Plava Porodica je napisao/la:Nije valjda kraj
Jebi ti to i oni bolje placaju nego pola premijer ligediego1921 je napisao/la:Brate mogao bi i ti uskoro potpisati na dvije godine,al s Centralnim !!mirsadmekic je napisao/la:hahahahahaha ama seee mi glavniiiiii smoooooo kad nam ukinu forummmmmm hahahaahahahahadiego1921 je napisao/la:Mogao bi neko u muriju zavrsiti..Ide novi Sarajevski Glamour samo na sport1 !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahaha ajjjjjjjjjj Minjoreeeeeeee baci iti koju jesi to cicijaMinjore je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA MIRSU PRENIJELO.. ZAKLJUCAJ TEMU, DAJ MU NAGRADU I DA SE IDEMO SAMI PREDAT U MILICIJU
Neka henry larsonn brise ovo ce nam ljudi forum temu delet hahahahaMinjore je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA MIRSU PRENIJELO.. ZAKLJUCAJ TEMU, DAJ MU NAGRADU I DA SE IDEMO SAMI PREDAT U MILICIJU
Jaozinho22 je napisao/la:Kakav ološ ovdje obitava
ama brate nasi smo bolje bgm ovo neg , danima slusam kako na forumu jedni druge glupostima vredjamo msm brate mi nismo pitari da se svadjamo prepiremo mi smo sarajevska jalija sto za zelju navijaPlava Porodica je napisao/la:Mirsooo familijooooo najdrazaaaaamirsadmekic je napisao/la:samo brudaa za tebe alahmii mog brate samo sendaju na fb hahahahaPlava Porodica je napisao/la:
Too mirsoooo familijoooo
brat na hajr na dobro na dzidica sutra da objaveeee ovu cu misketu na mob send napisat miskee plesss wiht to zakaric hahahaLeon_Professional je napisao/la:![]()
![]()
Na sta ovo izadje vcrs.
![]()
![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAJAJAJHAJAJAJAHAHA JOJ KLOSARA I IMENA IM ZNA JAOOOO HAHAHAHAHAHAHAHAjzea je napisao/la:Mirso, nestadose fotografije Irme i Almedine sa onog linka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postavi ponovo, ima par gostiju koji bi rado vidjeli.![]()
![]()
![]()
![]()
Neka njima viilonaaaa poda ja gostima nedam hahahahaAjzea je napisao/la:Mirso, nestadose fotografije Irme i Almedine sa onog linka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postavi ponovo, ima par gostiju koji bi rado vidjeli.![]()
![]()
![]()
![]()