Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

vopla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jan 25, 2019 6:57 pm

cijela Etiopija plavo-bijela slika

Sent from my SLA-L22 using Tapatalk

nikson
Kontakt:
Status: Online

pet jan 25, 2019 7:01 pm

Volimo te Srdjane dok god nosis plavi dres i za njeg se boris za razliku od onih koji ga nose i brukaju ga! Mozda jesi otisao za vise para, ispao "supak" u drzavi moralnih velicina gdje niko novac ne gleda, al nikad nisi pljuvao Zelju i za njeg si davao sve...od mene ces dobiti aplauz i podrsku a ove "moralne velicine koje ti psuju i koje novac ne interesuje - pozdravljam" ....iskreno se nadam da ce im svima na posao doci neki projic i slicni njemu koji ce uzimati puno vise novca iako nisu ostavili nikakav trag u toj firmi a povrh svega vise su placeni. Pozz moralisti!!!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

fcz
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:08 pm

nikson je napisao/la:
Volimo te Srdjane dok god nosis plavi dres i za njeg se boris za razliku od onih koji ga nose i brukaju ga! Mozda jesi otisao za vise para, ispao "supak" u drzavi moralnih velicina gdje niko novac ne gleda, al nikad nisi pljuvao Zelju i za njeg si davao sve...od mene ces dobiti aplauz i podrsku a ove "moralne velicine koje ti psuju i koje novac ne interesuje - pozdravljam" ....iskreno se nadam da ce im svima na posao doci neki projic i slicni njemu koji ce uzimati puno vise novca iako nisu ostavili nikakav trag u toj firmi a povrh svega vise su placeni. Pozz moralisti!!!
slika
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AdmirA
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:15 pm

De opet malo perite oko toga.
Btw. @gavran večeras F5?

blueDBR
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:18 pm

nikson je napisao/la:
Volim* te Srdjane dok god nosis plavi dres i za njeg se boris za razliku od onih koji ga nose i brukaju ga! Mozda jesi otisao za vise para, ispao "supak" u drzavi moralnih velicina gdje niko novac ne gleda, al nikad nisi pljuvao Zelju i za njeg si davao sve...od mene ces dobiti aplauz i podrsku a ove "moralne velicine koje ti psuju i koje novac ne interesuje - pozdravljam" ....iskreno se nadam da ce im svima na posao doci neki projic i slicni njemu koji ce uzimati puno vise novca iako nisu ostavili nikakav trag u toj firmi a povrh svega vise su placeni. Pozz moralisti!!!
blago majci čija vrata promašiš

bogi
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:19 pm

nikson je napisao/la:
Mrzim horde zla i 'legende Željezničara'!
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

nikson
Kontakt:
Status: Online

pet jan 25, 2019 7:21 pm

Hahahaha ajde furam vas sta ste se upalili :D mislio sam da ce na manji odaziv naletit al jebu notifikacije :D ja sam u dusi kontras, moram....
Btw Projic je najveci dingospo koji je igrao, i nije dobio sansu koju je zasluzio...nazalost :(
Zadnja izmjena: nikson, dana/u pet jan 25, 2019 7:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Grbavica
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:25 pm

Sretno Srdjane, dabogda u ovom "mandatu" odigrao utakmica ko Joshida
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:30 pm

slika

:baklja: :baklja: :baklja:

Elegant
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:34 pm

Kako god okrenes vecina idota koja je izgubila pet utakmica za redom je jos tu, cast pojedincima ja sam totalno izgubio povjerenje u njih. Ovaj trenutni tim uz igrace koji treba da dođu mora pod vodstvom Amara da se izbori europa a za nesto vise je mnogo kasno i uopste nezahvalno pricati.

Ova nova uprava da kako zna i umije zajedno sa Amarom ucini da se izbori europa a od naredne sezone tek treba da rade za nesto vise. Na to sve tona ovh redovnih poslova, obaveza, troskova i nezaobilazna infrastruktura.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:41 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Spoiler:
slika
Ako nam on bude igrao na beku, riječi pjesme će fakat biti istina :baklja:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Leon_Professional
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:49 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet jan 25, 2019 7:41 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Spoiler:
slika
Ako nam on bude igrao na beku, riječi pjesme će fakat biti istina :baklja:
Ma nadam se da nece.
Nije valjda Amar budala da ga gura u prvu bez obzira na kvalitet. Samo nekako po prici Amarovoj sam dobio dojam da ne mirise Pavu, al ajd vidjet cemo.

Joj jest otvorio žvalje, ne moze vise, iz dna duse pjeva debil.

Elegant
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:51 pm

Ja bi bas volio da slomi poznato stakleno koljeno i da do kraja sezone sjedi na tibini a uredno prima platu koja "egzistencija" nece biti mala.

Taman da nam je kljucni igrac da nam sve od njega zavisi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:54 pm

Haj nek se rijesila i ova saga oko Ordagica da znamo da nece kod nas.
Srcu draga, boja PLAVA !

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jan 25, 2019 7:56 pm

Al sta Seha skida protiv Besiktasa, izludjuje ih.
Srcu draga, boja PLAVA !

shzna
Kontakt:

pet jan 25, 2019 8:10 pm

Halid Beslic s Grbavice.
1987

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jan 25, 2019 8:22 pm

Srdjane keruuu
Željezničar ante portas !

salle86
Kontakt:

pet jan 25, 2019 8:46 pm

riječ-dvije o legendama...
lično nikakav uticaj ne mogu imati ali mogu malo zavrnuti pipu kad je Željo u pitanju - kako? pa jasno, ljudima prije sam vjerovao na riječ i davao kad sam god mogao i koliko god mogu.
ovi sad sa ovakvim potezima nemaju povjerenje pa između ostalog, nek se brinu o njegovoj plati
može ona biti i 10 milja što se mene tiče, ali znam da će moj udio u istoj biti minoran
pa nek i dalje pjeva...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

1921.ba
Kontakt:

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pet jan 25, 2019 9:15 pm

1921.ba je napisao/la:
slika

Iz ugla | Milan Ribar

http://1921.ba/iz-ugla-milan-ribar-5484
Svaka cast, odlicna rubrika i inace. Nedavno sam bas pisao kako je relativno malo informacija dostupno o Ribaru iako je napravio nevjerovatan uspjeh, pa mi mlađi i ne možemo toliko saznati o njemu. Barem sam ja imao dojam da je iz nekog razloga malo stavljen u stranu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Trenutno korisnika/ca: milanribar i 73 gosta.

Prijava