Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
nikson je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 7:01 pmVolimo te Srdjane dok god nosis plavi dres i za njeg se boris za razliku od onih koji ga nose i brukaju ga! Mozda jesi otisao za vise para, ispao "supak" u drzavi moralnih velicina gdje niko novac ne gleda, al nikad nisi pljuvao Zelju i za njeg si davao sve...od mene ces dobiti aplauz i podrsku a ove "moralne velicine koje ti psuju i koje novac ne interesuje - pozdravljam" ....iskreno se nadam da ce im svima na posao doci neki projic i slicni njemu koji ce uzimati puno vise novca iako nisu ostavili nikakav trag u toj firmi a povrh svega vise su placeni. Pozz moralisti!!!
blago majci čija vrata promašišnikson je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 7:01 pmVolim* te Srdjane dok god nosis plavi dres i za njeg se boris za razliku od onih koji ga nose i brukaju ga! Mozda jesi otisao za vise para, ispao "supak" u drzavi moralnih velicina gdje niko novac ne gleda, al nikad nisi pljuvao Zelju i za njeg si davao sve...od mene ces dobiti aplauz i podrsku a ove "moralne velicine koje ti psuju i koje novac ne interesuje - pozdravljam" ....iskreno se nadam da ce im svima na posao doci neki projic i slicni njemu koji ce uzimati puno vise novca iako nisu ostavili nikakav trag u toj firmi a povrh svega vise su placeni. Pozz moralisti!!!
Mrzim horde zla i 'legende Željezničara'!nikson je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 7:01 pmVolimo te Srdjane dok god nosis plavi dres i za njeg se boris za razliku od onih koji ga nose i brukaju ga! Mozda jesi otisao za vise para, ispao "supak" u drzavi moralnih velicina gdje niko novac ne gleda, al nikad nisi pljuvao Zelju i za njeg si davao sve...od mene ces dobiti aplauz i podrsku a ove "moralne velicine koje ti psuju i koje novac ne interesuje - pozdravljam" ....iskreno se nadam da ce im svima na posao doci neki projic i slicni njemu koji ce uzimati puno vise novca iako nisu ostavili nikakav trag u toj firmi a povrh svega vise su placeni. Pozz moralisti!!!
Ako nam on bude igrao na beku, riječi pjesme će fakat biti istina
Ma nadam se da nece.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 7:41 pmAko nam on bude igrao na beku, riječi pjesme će fakat biti istina![]()
Svaka cast, odlicna rubrika i inace. Nedavno sam bas pisao kako je relativno malo informacija dostupno o Ribaru iako je napravio nevjerovatan uspjeh, pa mi mlađi i ne možemo toliko saznati o njemu. Barem sam ja imao dojam da je iz nekog razloga malo stavljen u stranu1921.ba je napisao/la: ↑pet jan 25, 2019 8:46 pm
Iz ugla | Milan Ribar
http://1921.ba/iz-ugla-milan-ribar-5484