Odlična transfer politika top pojačanje

Odlična transfer politika top pojačanje
Ma Bogijev info je 0, Bogi bombe baca halalite ljudi neću ja više bombe bacatLARS1921 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2018 9:11 pmSvjež info, raspitah se podobro oko lukića, izvor haman druga ruka, dobar igrač 10 ili 8, iza špica, odbrana malo slabije, ali naprijed dobar, prije mjesec i po je imao povredu koljena, pao mu protivnički igrač direkt na koljeno, ali se oporavio i počeo je odavno trenirati
pročulo se i kod njih da ima neke veze sa nama, al nije on tu još, ako saznam šta javim![]()
Ne raduj se još, čekam da mi jave iz prve rukebogi je napisao/la: ↑čet jan 04, 2018 9:12 pmMa Bogijev info je 0, Bogi bombe baca halalite ljudi neću ja više bombe bacatLARS1921 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2018 9:11 pmSvjež info, raspitah se podobro oko lukića, izvor haman druga ruka, dobar igrač 10 ili 8, iza špica, odbrana malo slabije, ali naprijed dobar, prije mjesec i po je imao povredu koljena, pao mu protivnički igrač direkt na koljeno, ali se oporavio i počeo je odavno trenirati
pročulo se i kod njih da ima neke veze sa nama, al nije on tu još, ako saznam šta javim![]()
![]()
Samo si trebo mene citat i ja sam ti isto rekoLeon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 2:38 pm
On je odigrao regularno evropske tekme i izgubio se, mislim da je u pitanju povreda neka i od tad nije igrao tako da je moguce cim nije igrao onda ne racunaju na njeg.
Bogi ne posla ti meni sliku, ja jos cekam. Da ne bude da sam zaboravio napravitbogi je napisao/la:Ma Bogijev info je 0, Bogi bombe baca halalite ljudi neću ja više bombe bacatLARS1921 je napisao/la: ↑čet jan 04, 2018 9:11 pmSvjež info, raspitah se podobro oko lukića, izvor haman druga ruka, dobar igrač 10 ili 8, iza špica, odbrana malo slabije, ali naprijed dobar, prije mjesec i po je imao povredu koljena, pao mu protivnički igrač direkt na koljeno, ali se oporavio i počeo je odavno trenirati
Majka od Saše Papca ti izvor ?
Ma to krilo koje treba dodje je Crnov. Frajer napokon dosao sebi pa Nama.heisenberg je napisao/la: ↑čet jan 04, 2018 10:43 pmAko lijevo krilo dodje, ili Zec ide ili se na Crnova ne racuna
Jel u turskoj zaezaniJo?Plava Porodica je napisao/la:
U ovom trenutku samo Zec senior ima odgovor na to pitanje
Zar stvarno vjerujes da lik nesto zna, da je insajder? Svaki dan najavljuje nesto pa kad se nesto i desi i kad na srecu pogodi onda ide prica jesam vam rekao..