***** ga a ko i igrali smo neke turnire u vistafonu, u kscu nas young boys nogama, pa onda neka liga iza ilidze, kad su nam starije suspendovali

Joj kad smo dobili young boysa u vistafonu.LARS1921 je napisao/la:baš hahahaha
***** ga a ko i igrali smo neke turnire u vistafonu, u kscu nas young boys nogama, pa onda neka liga iza ilidze, kad su nam starije suspendovalizbog lažiranja godišta
A jesam pred kraj.LARS1921 je napisao/la:kakvih je sve pacijenata igralo boze dragi
u po tekme sa novim gradom (redovno nas kantali, nešto kao mi olimpika) se posvađa oko godišta sa njihovim trenerom
jesi bio ti kad se treniralo na dobrnji, presvlacili se u onoj nekoj katolickoj kuhinji
Svaka cast, cestiram.shzna je napisao/la:Položio uslov
shzna je napisao/la:Položio uslov
3 uslova imam. Yebeno.godrina je napisao/la:koliko to ti imas uslova![]()
3 fakulteta paralelno, ma sretno
Ima li se gdje bajram dole klanjati pa na plazu u kosulji i sakouEisenbahner1921 je napisao/la:Poslao tryg komšinice. Hvala!
http://www.sarajevo365.com/lifestyle/u- ... -se-udaju/
smirio se dok nema transfera. eto njega na zimu ponovoshzna je napisao/la:Šta je ba s Mirse?
Evo meni maloprije Ordaga šalje poruku, kaže brate meni je srce i dalje plavo-bijelo. Da li to šta znači, vidjet ćemo. Mirso javi se sa informacijama
insajderska: Azmir generalniElegant je napisao/la:Mogla bi Slobodanka u cvajtu opet.