avlami97 je napisao/la: ↑pet jan 11, 2019 11:51 am
Budi Željo je napisao/la: ↑pet jan 11, 2019 11:44 am
CURVA je napisao/la: ↑pet jan 11, 2019 11:25 am
Nisam dugo pisao vidim da konstantno isto se pise ista tema itd ali evo nisam mogao da vam ne napisem par stvari Amar se rijesava ovih igraca sto su imali veliku platu ,zuban radi da dovede neke igrace na posudbu Amar zeli i neke crnce kaze nema ozbiljne ekipe bez crnaca ono sto mi smeta sto nemate povjerenja u covjeka koji nam je toliko radosti donio budite sigurni da cemo igrati bar 40 % bolje bego sto smo igrali zadnje tri sezone to je sigurno evo bas mi neki dan drug pita Graovca sta misli na dolazak Amara kaze nista bolje se nije moglo desiti dok je ova uprava bila igraci su dolazili samo da uzmu pare i nista vise ali sada ce svaki dolaziti iz postovanja prema Amaru Pervan ovaj sto je usao u upravu kaze za krov da ce biti 100 posto i da je to gotova stvar .Ono sto sam vam htio reci braco ne brinite se Amar ce sigurno napraviti dobru ekipu
Pa evo ovdje se pisalo da ce krov u staro zeljezo, da ce u upravu Kasim, Zujo i Mustafa, da ce Amar u tunel a Memic ili Dudic na klupu. Dosta toga se spinovalo, evo ja prvi, jer sam zaista podrzavao proslu upravu, sam pao na te price. Pa eto Amar sjede na klupu, u upravi niko od “dokazanih lopova i grobara”, krov ce sasvim normalno leci na istok. Eto ako nista zbog ovog sto sam naveo sacekajte jos malo pa komentarisite rad uprave i strucnog staba.
Curjurica mi je iskreno zao, odlican igrac, veliki majstor, ali mozda u skladu sa platom koji prima nije bio dovoljno kvalitetan
i sadasnja struka moze naci bolje ili jeftinije koji ce ostvariti zacrtani cilj.
Moguće. S tim što bi taj jeftiniji i bolji od Ćurjurića morao biti prijavljen na stvarni iznos plate.
Ovdje raja komentariše kao plata na ruke (koja se isplaćuje iz Blagajne) i prijavljena plata na račun.Znate li da je donesena uredba o blagajničkom maksimumu i uplati dnevnog pazara. Više u blagajni ne možeš imati Novca koliko želiš.
Novac od ulaznica moraš položiti na račun itd, itd.
Možeš pokušati muljati al prva porezna kontrola i donji si.
Ono što mogu uraditi je sisoje metod. Napravim pozajmicu i ne provedem je kroz papire ( što je pranje para ) i taj novac dajem igračima na ruke.
Ako se pitate kako će vratiti novac jedino rješenje je da čekaš i da onda prijaviš potraživanja.
Zaključak je da mogu pokušati ali prva naredna porezna kontrola će utvrditi manjak u kasi i obračunati doprinose.
Pitari pokušali pa 2,2 mil. popušili doprinosa za god.