[video]https://www.youtube.com/watch?v=GNNpQaTAQMk[/video]
Ž
Hurmasica je napisao/la:neko mora za taj transfer mirse odgovarati
Lars, storm i ostali ljudi u administraciji, ostavite se forumskih transfera jer očigledno ne znate raditi posao kako treba. Ovaj administrativni, poslovni segment vam ide odlično i tome se posvetite. Svaki rok mi promijenimo 10, 15 forumaša i ne produžavamo ugovore sa provjerenim ljudima. Tako se ne može napraviti rezultat!Plava Porodica je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:neko mora za taj transfer mirse odgovarati
Familijo vrati se!
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Imaš stojeće ovacije od mene, žena gleda i ništa joj nije jasno a ja umirem od šege.Hurmasica je napisao/la:Lars, storm i ostali ljudi u administraciji, ostavite se forumskih transfera jer očigledno ne znate raditi posao kako treba. Ovaj administrativni, poslovni segment vam ide odlično i tome se posvetite. Svaki rok mi promijenimo 10, 15 forumaša i ne produžavamo ugovore sa provjerenim ljudima. Tako se ne može napraviti rezultat!Plava Porodica je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:neko mora za taj transfer mirse odgovarati
Familijo vrati se!
[video]https://www.youtube.com/watch?v=bu13hGpfi84[/video]Hurmasica je napisao/la:Lars, storm i ostali ljudi u administraciji, ostavite se forumskih transfera jer očigledno ne znate raditi posao kako treba. Ovaj administrativni, poslovni segment vam ide odlično i tome se posvetite. Svaki rok mi promijenimo 10, 15 forumaša i ne produžavamo ugovore sa provjerenim ljudima. Tako se ne može napraviti rezultat!Plava Porodica je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:neko mora za taj transfer mirse odgovarati
Familijo vrati se!
Sporazumni raskid ugovora. Ženu mu napali psi, nije joj se nikako svidjelo ovdje, tako on kaže. Mada kruži priča da je imao ponudu nekog drugoligaškog foruma s bogatim vlasnikom, pa je nas odje*ao.arelinho je napisao/la:Jesmo li šta mi isplatili Mirsi zbog odlaska na klix ili je on nama morao platiti?