A jel de da je Adi imao ugovor, da mu nije istekao sad zimus?LARS1921 je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 2:42 pmZadnja utakmica 20 august. Što ti Leone kažeš igrao europu, sve utakmice, 5 počeo, 1 sa klupe ušao. Od 6 utakmica, igrao je 5 pozicija. Dva puta ofanzivni vezni i po jednom lijevo krilo, lijevi vezni, desno krilo i centralni vezni.
Eh sad koliko ima istine da smo mi uopšte i kontaktirali njih, sumnjivo mi je sve to![]()
Mehremic imao ugovor do 30 juna 2019 godineLeon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 2:58 pmA jel de da je Adi imao ugovor, da mu nije istekao sad zimus?LARS1921 je napisao/la: ↑čet dec 28, 2017 2:42 pmZadnja utakmica 20 august. Što ti Leone kažeš igrao europu, sve utakmice, 5 počeo, 1 sa klupe ušao. Od 6 utakmica, igrao je 5 pozicija. Dva puta ofanzivni vezni i po jednom lijevo krilo, lijevi vezni, desno krilo i centralni vezni.
Eh sad koliko ima istine da smo mi uopšte i kontaktirali njih, sumnjivo mi je sve to![]()
Ko zna jesmo li kontaktirali prica se da jesmo a i nije nesto poznat bio pa da ga zeli neko kao Zec il Spaha.![]()
Nadam se da ima jos opcija pored njeg, npr.Dino![]()
On, uz jednog dobrog veznjaka i stopera i jurissss