A kakav je u glavu, jel ok, voli li popiti, ispusiti koju ?
ne voli brate, pricao sam vec o njemu.
A je li uopšte u kombinacijama da dođe kod nas, ili je samo želja forumaša?vopla je napisao/la: ↑sri dec 26, 2018 1:13 pmne voli brate, pricao sam vec o njemu.
Odveo ga Irfan Redzepagic u Teplice kao veliki talenat sa 17 godina.Momak profesionalac od glave do pete trenira individualno od kad znam za njega.
Veliki borac prije svega nije imao nikoga da ga gura u Kaknju je bio najbolji proslu sezonu.
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
Možda je sve ovo oko Anelovog transfera u domenu poslovne tajne na relaciji: Željo - Agencija koja zastupa Anela - AEK. Milion je primjera u Svijetu gdje se ne objavi visina transfera, nego o njemu nagađaju novinari. Možda smo ovom izjavom (Šiljak) sebi napravili medvjeđu uslugu. Na kraju krajeva nadležnost o transferima je na UO, a ne na Direktoru Kluba. Mislim na saopštavanje informacija, ako su se takve informacije smjele ikako davati.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri dec 26, 2018 10:51 amNi meni nije jasno, potrosili prvu ratu, druga rata samo sto nije legla a transfer nit je objavljen od bilo kojeg kluba, a nit je evo po rijecima Refika dogovorena plata Anelu.
Mislim ko bi davao pare a da se vec nije dogovorio s igracem i bacio potpis na ugovor.
Nesto ovdje ne stima.
Iskusni 29-godišnji hrvatski fudbaler na Grbavicu je stigao početkom aktuelne sezone i to iz kiparskog Enosis Neon Paralimnija.
trebao je ici na kraju prosle sezone vani, dogovorio sve bio, uslov bio da odigra sve utakmice do kraja sezone..ublehas je napisao/la:A je li uopšte u kombinacijama da dođe kod nas, ili je samo želja forumaša?vopla je napisao/la: ↑sri dec 26, 2018 1:13 pmne voli brate, pricao sam vec o njemu.CURVA je napisao/la: ako ne voli da bezveze ne dolazi![]()
Odveo ga Irfan Redzepagic u Teplice kao veliki talenat sa 17 godina.Momak profesionalac od glave do pete trenira individualno od kad znam za njega.
Veliki borac prije svega nije imao nikoga da ga gura u Kaknju je bio najbolji proslu sezonu.
Sent from my SLA-L22 using Tapatalk
I zašto je otišao iz DK?
Ja hejter? Ne znam o čemu pričašstorm_raider je napisao/la: ↑uto dec 25, 2018 11:49 pmJa mislio Morzhy hejter, ali veceg od tebe ne vidjoh.![]()
![]()
![]()