Sve sam nade polagao u tebe a ti me iznevjeri
Opušteno, Bogi izdat neće, kao što sam obećao 100 000 lijevih veznih (samo bez nula ovih)
Koji sad lijevi vezni
Moja ekipa se permanentno sprema, te su nam 4/5 pozicije deficitirane ali mi ćemo učiniti sve u našoj moći da se domognemo tih pozicija i mjesta koje vode u premijer ligu, sigurno isto što ću ja tražiti i što poručujem svojim igračima, trener nije sastavio ekipu, trener nije birao ekipu, nemamo puno vremena za gubljenje ili za traženje alibija jer moramo zaista krenuti maksimalno pokušati što brže doći i osvojiti bofove koji nas dovode u poziciju favorita za ulazak u premier ligu.
eo gaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:45 pmDaj nadji kakav video ovog srbina da vidimo valjal sta![]()
Evo ti par, ali sve su stariji, ako bi dosao naravno ide novi od mene heheLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:50 pmZnao sam da ce ovo staviti.![]()
Ja se slomio trazeci, samo mi ovo izbacuje![]()
To kralju. Ovaj isti ko onaj Brkic sto je u Mladosti igrao i na TM ih uporedjuje sa straneLARS1921 je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:52 pmEvo ti par, ali sve su stariji, ako bi dosao naravno ide novi od mene heheLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:50 pmZnao sam da ce ovo staviti.![]()
Ja se slomio trazeci, samo mi ovo izbacuje![]()
Valjalo biPlava Porodica je napisao/la:http://escesport.ba/nezadovoljan-tretma ... usta-klub/
Hajde sa burazerom