zenički portal cijelu tekmu sa trEbina snima.
i sinan je počeo ove sezone na portalu po jednu prenositi

zenički portal cijelu tekmu sa trEbina snima.
nije problem sporost Arežine, to se bar u ovoj ligi može nadoknaditi.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 4:11 pmEh brate to jeste problem sto mi odnosno nasa ekipa nije ko jedan evo ima 5 godina...mi imamo najsporiji vezni red u ligi ali ok da se i to zavrsiti.Morzhy je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 2:00 pmNije uopšte to bit,neka ga odmah otjera što se njega k'o njega tiče,bit je skroz nešto drugo,ali očito se ne razumijemo tako da neću više zatezati. Svakako nam slijedi statistički najteže gostovanje,tako da apsolutno dole moramo biti k'o jedan,kojih god 11 da istrči ako hoćemo X2 na kraju
Meni ovo nije jasno sa Arezinom, ako nisu zadovoljni s njim zasto onda momka ne vrate u Mladost jer je svakako kod nas na posudbi.
ma ne mogu se fokusirati na utakmicu nikako pored ovakvih komentara i rasprave pa šta je ovo allahu milosnisajo10 je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 9:50 pmHvala PP. Ko je blizi pobjedi? Hoceli Husrefove bebe ponovo na prvo mjesto?Plava Porodica je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 9:42 pmhttps://www.facebook.com/072info/videos ... 740372592/
pade ti19tm87 je napisao/la: ↑sub sep 01, 2018 6:53 pmLjudi moji ne znam sta ste ocekivali za Zrinjski...znaci znao sam da je gore 2 kao sto je i u zenici ja sam odigrao i na jedne i na druge cisti fix i to su kvote dobro pale jer raja tovare na ta dva para. E sad sto cu ja pasti vjerovatno na ova 3 jos sto sam dodao to nista![]()