Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 01, 2018 6:48 pm

Samo da mi je vidjeti trudi li se Krupa da im priđe golu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

struja
Kontakt:

sub sep 01, 2018 6:52 pm

Elegant je napisao/la:
sub sep 01, 2018 6:48 pm
Samo da mi je vidjeti trudi li se Krupa da im priđe golu.
Satraše se trudeći

19tm87
Kontakt:

sub sep 01, 2018 6:53 pm

Ljudi moji ne znam sta ste ocekivali za Zrinjski...znaci znao sam da je gore 2 kao sto je i u zenici ja sam odigrao i na jedne i na druge cisti fix i to su kvote dobro pale jer raja tovare na ta dva para. E sad sto cu ja pasti vjerovatno na ova 3 jos sto sam dodao to nista 😂

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub sep 01, 2018 6:56 pm

AsharaK je napisao/la:
sub sep 01, 2018 6:34 pm
OVO JE ZELJOOOOO! 🏆

Rezultati danasnjih utakmica:

1.) Premijer liga, pioniri, FK Željezničar : NK Široki Brijeg, rezultat 2:1
2.) Premijer liga, kadeti, FK Željezničar : NK Široki Brijeg, rezultat 4:1
3.) Premijer liga, juniori, FK Željezničar : FK Velež, rezultat 6:0
4.) Federalna liga, kadeti, FK Sarajevo : FK Željezničar, rezultat 0:2
5.) Federalna liga, juniori, FK Sarajevo : FK Željezničar, rezultat 0:1
koja je razlika izmedju federalne i premijer lige kod juniora i kadeta? jesul igraju isti igraci?
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

sub sep 01, 2018 6:57 pm

Za ovu federalnu ti igraju kao neki b timovi..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Morzhy
Kontakt:

sub sep 01, 2018 6:59 pm

19tm87 je napisao/la:
sub sep 01, 2018 6:53 pm
Ljudi moji ne znam sta ste ocekivali za Zrinjski...znaci znao sam da je gore 2 kao sto je i u zenici ja sam odigrao i na jedne i na druge cisti fix i to su kvote dobro pale jer raja tovare na ta dva para. E sad sto cu ja pasti vjerovatno na ova 3 jos sto sam dodao to nista 😂
Ako već moraš pasti onda padni na pitarima živ bio :D

ChWilla
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:00 pm

ili na redakcijskom dijalektu - baka preporodio plemiće...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:00 pm

(FOTO) Željezničar deklasirao Velež

Pročitajte više na: http://sport1.ba/omladinski-fudbal/foto ... lez/129489

Premier
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:04 pm

Morzhy je napisao/la:
sub sep 01, 2018 6:37 pm
Miše vjerovatno htio igrati lopte bez pomoći mutnih radnji i bi šta bi...zato je tu Baka da klima glavom i cirkuza na pressicama dok melju "športske prijatelje" i kući i na strani
Nek radi on sta hoce, al jel nam baka kriv sto istu krupu kuci nismo dobili? Sto smo sa slavkom kiksali kod te iste krupe, sto smo 3 gola u minuti primili protiv zrinjskog? Nije niko drugi kriv osim nas..

AdmirA
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:09 pm

Manite se drugih krivaca. Nego u našu avliju gledati da nam se greske ne pon(avljaju)ove. Mi moramo biti pravi i sve ce drugo doci.

KLIS
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:17 pm

Velež - Olimpik 4500 gledalaca.
Jedinstvo - TOŠK 1600 gledalaca.
Na prve četiri utakmice Premijer lige ukupno 2000 gledalaca.
Živim za dan kad će se liga očistiti od ovih sela pa da to liči na nešto.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Morzhy
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:19 pm

Premier je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Miše vjerovatno htio igrati lopte bez pomoći mutnih radnji i bi šta bi...zato je tu Baka da klima glavom i cirkuza na pressicama dok melju "športske prijatelje" i kući i na strani
Nek radi on sta hoce, al jel nam baka kriv sto istu krupu kuci nismo dobili? Sto smo sa slavkom kiksali kod te iste krupe, sto smo 3 gola u minuti primili protiv zrinjskog? Nije niko drugi kriv osim nas..
Svakako si upravu,ja i kažem da za poštenu titulu kroz 33 kola na nož nismo ni blizu dovoljno dobri. Ne može me niko ubijediti da Krupa naložena kao ona u nedjelju ne može na svojoj plastici uzeti bod Zrinjskom...a svi smo znali da je dvica k'o vrata...i imaš bar 8 ekipa koje će poginuti protiv tebe,a njima se skloniti...triput
Nadao sam se da je Šulenti dosta pa da se ove sezone pošopamo sa Sarajevom za titulu...ali očito nije jbg

plavi kanarinac
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:25 pm

barbarez je napisao/la:
sub sep 01, 2018 3:35 pm
GMAZ1921 je napisao/la:
sub sep 01, 2018 2:41 pm
Morzhy je napisao/la:
sub sep 01, 2018 11:20 am
Vranješa smo vidjeli na djelu u svakakvim kombinacijama i očito je da mu saigrači ne žele igrati više od "reda radi" kad je on na terenu. Ali Arežinu treba još malo pogledati kad je bez Vranješa u igri,a generalno je premalo prilike dobio. Jeo nas je gdje je stigao,nema šanse da ga je neko mogao procijeniti za ove minute koje je dobio na kapaljku. Ne može ga se trpati u isti koš s Vranješom i zajednički ih kažnjavati,jedan dobio kamaru prilika,drugi ukupno jedno i po poluvrijeme
Zato i postoje treninzi,gdje je struka procijenila,da im nije potreban Fico za sutrašnju utakmicu,jer je Dacic jako dobro radio ovu sedmicu i zaslužuje biti medju 18.
Kako vam samo padnu neke stvari napamet pa gluposti baljezgate.
Dobro postoje treninzi i procijena struke,slazem se sa tobom.
Prije nego nastavim,samo da pomenem par bitnih detalja. Ja licno smatram da je Zeljo najljepsi fudbal poslije rata igrao za 2 Odina mandata.
Sad kad je preuzeo tim,u par tekmi smo odigrali ljepse nego u zadnje 3 godine bilo koju tekmu.
Fascinirao me sa izjavama i uvidjenjem gresaka.
Protiv Krupe ni Oda ni ekipa nisu izgledali kao da imaju ideju. Sto je opet normalno,treba se to posloziti,ne moze pozitivni sok dugo da te vuce.
A sad ti zivotom svojim garantujem ono sto Oda trazi u igri,nece dobiti sa Sabanom,Harisom,Zaimom ...to ce prije dobiti sa Curketom,Dacicem,Ramovicem,Arezinom i Vranjesom. Ne striktno ovi zajedno,nego sa takvim profilom igraca. Njemu i jeste krivo sto ova dvojica nisu donjeli napredak i posjed lopte protiv Krupe,ali u toj tekmi dosta drugih stvari nisu stimale. Kad udje voda u usi,onda ni Messi ne moze za 10 minuta napraviti nesta.
Ok postujem da ne racuna na ove u Sirokom,ali ako budemo jalovi i bezidejni,sto nije iskljuceno ko ce onda biti krivac .
Nedavno je mirza napisao da mu se vise povraca od 4 5 1 taktike,a kod nas se cesto pise daj Sabana i Harisa skupa . Sa ovakvim krilima i njima obojicom u timu,znas kad Oda moze dobiti da igra lopte....
Poenta svega je neka ih je odmorio ako ce to uticati da Oda od njih dobije ono pravo. Ali nepisano pravilo,nikad ne znas kad ti majstor poput Arezine moze valjat i izvuci te iz govana.
Rizik ovog posla je taj,da Oda moze dobiti i biti genije,ali sta ako bude druga situacija. Ko ce onda biti kriv. Struka ili neki novi Arezina.
Tebe je Zaim maltretirao u osnovnoj .. to je odgovor na tvoje postove
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

1921.ba
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:28 pm

slika

NAJAVA: Željezničar gostuje na Pecari

http://1921.ba/najava-zeljeznicar-gostu ... ari-2-5022
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Vortex
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:36 pm

Očekivani rezultati manje-više. Sutra bi x bio ko planina. Al vidjećemo. Samo polako treba graditi nasu igru strpljivo a rezultat ce doći, ako ne ove onda slijedeće sezone. Trebamo gledati samo sebe. Mislim da sa Bakom na klupi zrinjski nema ozbiljnog konkurenta u ligi, toga treba biti svijestan.
A na kraju ko zna, mozda nas i sreća ipak pogleda sutra pa odnesemo cijeli plijen a kone npr kiksaju večeras .

blueheart
Kontakt:

sub sep 01, 2018 7:59 pm

Ma mi samo trebamo sebe gledati, i igrati svaku ko da je odlučujuća za finale i ići od utakmice do utakmice. Ja sutra ocekujem da igramo na kontra i polukontre.... Tako da se nadam dobroj predstavi i bodu najmanje....
DRZAVA ZELJO

Premier
Kontakt:

sub sep 01, 2018 8:11 pm

Haha bevab izvodi prekide u celiku.Hordi vise u zenici nego na kosevu 😂

storm_raider
Kontakt:

sub sep 01, 2018 8:22 pm

A kod njih tek stoke na tribinama...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zeljo
Kontakt:

sub sep 01, 2018 8:23 pm

Kakva stoka
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Eric Cantona
Kontakt:

sub sep 01, 2018 8:24 pm

Morzhy je napisao/la:
sub sep 01, 2018 7:19 pm
Premier je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Svakako si upravu,ja i kažem da za poštenu titulu kroz 33 kola na nož nismo ni blizu dovoljno dobri. Ne može me niko ubijediti da Krupa naložena kao ona u nedjelju ne može na svojoj plastici uzeti bod Zrinjskom...a svi smo znali da je dvica k'o vrata...i imaš bar 8 ekipa koje će poginuti protiv tebe,a njima se skloniti...triput
Nadao sam se da je Šulenti dosta pa da se ove sezone pošopamo sa Sarajevom za titulu...ali očito nije jbg
Imali smo priliku da ''sahranimo'' Šulentu i Zrinjski. Ne bi se dugo oporavili nakon one ''trice'' samo da smo znali. Sad je kasno, oni se digli nakon toga, a mi se još uvijek oporavljamo nakon te utakmice. Sve je u glavama.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 36 gostiju.

Prijava