Sto brakova i razvoda pravi mutivodaaaashzna je napisao/la:Kuću proda zbog provoda, žene su mu moooooooodaMinjore je napisao/la:Ove godine sam cak i ja vise puta guzio nego sto je suncanih dana bilo
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Sto brakova i razvoda pravi mutivodaaaashzna je napisao/la:Kuću proda zbog provoda, žene su mu moooooooodaMinjore je napisao/la:Ove godine sam cak i ja vise puta guzio nego sto je suncanih dana bilo
Ovdje kod mene ni oblaka nemaMinjore je napisao/la:Ove godine sam cak i ja vise puta guzio nego sto je suncanih dana bilo
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ovdje kod mene ni oblaka nemaMinjore je napisao/la:Ove godine sam cak i ja vise puta guzio nego sto je suncanih dana bilo
Ajjjjjjjjj ne vjerujem znaciEisenbahner1921 je napisao/la:Ovdje kod mene ni oblaka nemaMinjore je napisao/la:Ove godine sam cak i ja vise puta guzio nego sto je suncanih dana bilo
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ovdje kod mene ni oblaka nemaMinjore je napisao/la:Ove godine sam cak i ja vise puta guzio nego sto je suncanih dana bilo
samo da ti liceee ugledaaaaaaaamshzna je napisao/la:Na malenooooom splavuuuuuuu luda družina
Spojila ih ista gorrrrrrka sudbinaaaaa
baxuz87 je napisao/la:Svi na Dzumu, nema izgovora!
De nam baci kakvih Finkinja, one su najbolje na tom vašem poluotoku/poluostrvuTryg je napisao/la:http://instagram.com/frederikkelykkel
Idemo malena nisam ja los
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brate ne petljam ti se u poslove, ali da sam na tvom mjestu ja bih draze da tryg dovede sa sobom Larssonovu rodicu, a s @jovanom kontaj nesto oko piva. Onako rezonski razmisljamPlava Porodica je napisao/la:Tryg septembar se blizi, duzan si mi pivu
Sent from my LG-K350 using Tapatalk