SD i trener, pretpostavljam. 2 u 1. Mema pomocnik.
Bosanski lonac je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:38 pmJedina opcija je da ovi sutra povuku neopozive ostavke. Dobiju podršku Skupštine i nastave rad. U suprotnom kriza se produbljuje.
Pa ako je račun bio blokiran a sredstva trebala za druge klubske namjene onda se poslije preusmjerenja na drugi račun pare deponuju u blagajnu kluba i sve bude legalno i sa decidnim papirima a ne življaka obavljati transakncije da nema nikakvih tragova o finansijskim tokovima.blueboy je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:48 pmKad ti je račun blokiran mogu se primati uplate, ali ti sa njega ne možeš ništa plaćati, odnosno naplaćuju se oni koji su ti blokirali račun.Ajzea je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:41 pmA je li tad novac uopste mogao biti uplacen na racun Zeljeznicara? Koliko se sjecam, nije. Neka me neko ispravi.blueboy je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:32 pm
Pa logično bi bilo da imaju nešto napismeno, jer vidim da su naveli broj sudske odluke u kojoj stoji da se pare od Bekrićevog transfera uplate na njegov račun. Isto tako, logično bi bilo da posjeduju podatke o ovim duplim uplatama o kojima se priča.
Što se tiče ovog dijela o toku sastanka sa Amarom i Zubanom, pravu istinu možemo saznati jedino ako je taj sastanak na neki način dokumentovan.
Sutra ce Amar dobiti priliku da objasni ovo.
Ovo sa duplom naplatom duga, ako imaju dokaze da se desilo, ne mora ni pokusavati objasniti.
Sigurno je da necu na osnovu samo napisanog donositi sud niti ishrakati Amara.
Doduse ne cudi me nista, maloprije napisa @Elegant: "E tacno mi je drago.", ili kako vec..
I ja još uvijek trezveno razmišljam i ne pljujem nikog dok se sve definitivno ne razjasni.
Pa upravo to i ja ne podržavam i pitam se da li su kasnije te pare od Bekrićevog transfera vraćene u klub.Izlija je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 7:30 pmPa ako je račun bio blokiran a sredstva trebala za druge klubske namjene onda se poslije preusmjerenja na drugi račun pare deponuju u blagajnu kluba i sve bude legalno i sa decidnim papirima a ne življaka obavljati transakncije da nema nikakvih tragova o finansijskim tokovima.blueboy je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:48 pmKad ti je račun blokiran mogu se primati uplate, ali ti sa njega ne možeš ništa plaćati, odnosno naplaćuju se oni koji su ti blokirali račun.Ajzea je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:41 pm
A je li tad novac uopste mogao biti uplacen na racun Zeljeznicara? Koliko se sjecam, nije. Neka me neko ispravi.
Sutra ce Amar dobiti priliku da objasni ovo.
Ovo sa duplom naplatom duga, ako imaju dokaze da se desilo, ne mora ni pokusavati objasniti.
Sigurno je da necu na osnovu samo napisanog donositi sud niti ishrakati Amara.
Doduse ne cudi me nista, maloprije napisa @Elegant: "E tacno mi je drago.", ili kako vec..
I ja još uvijek trezveno razmišljam i ne pljujem nikog dok se sve definitivno ne razjasni.
I sta da se nastave boriti sa ovim sto navodno podmecu nogu, da nas sudije nastave jebavat, da pojedini igraci igraju sa kurcoboljom i da im jedan dio navijaca jebe majke. Mislim da su to sve uspjesni i ostvareni ljudi da bi se zajebavali sa vjetrenjacama. I ne samo oni tako bi uradio i Amar i 5ti 10ti da ne bude da nekog branimplavi brat je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 7:18 pmBosanski lonac je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:38 pmJedina opcija je da ovi sutra povuku neopozive ostavke. Dobiju podršku Skupštine i nastave rad. U suprotnom kriza se produbljuje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne bi Amar to uradio.19tm87 je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 7:34 pmI sta da se nastave boriti sa ovim sto navodno podmecu nogu, da nas sudije nastave jebavat, da pojedini igraci igraju sa kurcoboljom i da im jedan dio navijaca jebe majke. Mislim da su to sve uspjesni i ostvareni ljudi da bi se zajebavali sa vjetrenjacama. I ne samo oni tako bi uradio i Amar i 5ti 10ti da ne bude da nekog branimplavi brat je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 7:18 pmBosanski lonac je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:38 pmJedina opcija je da ovi sutra povuku neopozive ostavke. Dobiju podršku Skupštine i nastave rad. U suprotnom kriza se produbljuje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedina dobra stvar odlaska ove uprave je sto gavran vise nece biti insajder.
Jel imas dokaz za to sto pricas? Ko nam je ukrao trofej?Ch.Willa1986 je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 5:24 pmS kim da gradimo mostove? Sa ljudima koji su svjesno obarali klub, ukrali nam sigurno bar jedan trofej, namjerno nanizali poraze samo da bi dosli na vlast? Kako da to podrzim? Svjesno stetu pravis klubu i ocekujes podrsku? Da su dosli normalnim izborom, da su sve vrijeme pomagali i nudili se da pomognu, pa hajde. Nego jok daj da iza kulisa karamo polako klub, fuj...
Boli me briga kolko je dao para klubu, to sto je bio konj pa radio bez papira to je njegov problem, nek mu Zujo vrati pare **** ga on. Gdje su pare od transfera? U cijem dzepu je to zavrsilo?
Jedina razumna stvar je ulazak Sipe u klub, hapsenje i procesuiranje svih onih koji su se okoristili o klub ili na bilo koji nacin napravili stetu. Ako Bog da doci ce na red nekad i te tuzbe pa da vidimo ko je ko u ovoj prici.
Sent from my MI 6X using Tapatalk
I hočeš da kažeš da smo zbog tog gola osvojili 5 titula. I koji su još to silni primjeri. A ne kažeš da je u to vrijeme bilo i sudijskih grešaka protiv nas što je i normalno u fudbalu. Nikakve mi sramotne titule nismo uzimali i nek je sramota Misomivića za tu priču. Podržavao sam ga uvjek ali je puno sebi uzeo za pravo.starigrad je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 7:21 pmvaljda je, iz mog pisanja, jasno da stvarno ne zastupam nijednu stranu. stava sam da je ova uprava trebala ostati, uz male korekcije, dopunom ljudima iz hehe struke, koji su mogli pomoci savjetima, vezama, lobirati da nekoga naseg ubacimo u kantonalni, federalni i ns bih... amara sam vidio u tim korekcijama. smatrao sam da bi to bilo najbolje za Zelju. medjutim, sada je sve ovo otislo predaleko i ocito je da od toga nema nista. po tom pitanju, cekam sutrasnju sjednicu i sta ce se desiti. obzirom na obostrano optuzivanje i iznosenje informacija, ne vidim razlog da, recimo 1921.ba, ne prenosi live skupstinu. kad je sve ovo moglo otici i pustiti se u javnost, ne vidim sta se vise ima kriti. zatvaranjem sjednice se samo ostavlja prostor za daljnje mahalanje, kojeg i ovako ima na izvoz. pustite sve javno, recite svi, sve sto imate i da jednom za svagda zatvorimo ovaj mucni period iza nas.bojamora je napisao/la: ↑sub dec 22, 2018 6:56 pmDobro ste nas podsjetili da je u stvari sve počelo bar javno sramotnom izjavom Misimovića da je Amar na nelagalan način uzimao titule. Ni tada mi nije bilo jasno šta če mu ta priča kada svi znamo koliko je Željo tada dominirao ligom i po koliko smo bodova ostavljali pitare i ostale iza sebe. To se nije moglo na nelagalan način već samo Amar nije puštao da ga jebu ovi iz saveza kao što nam sada rade. Nisam nigdje pročito da je rekao da nam je Zrinski na nelegalan način uzeo titulu niti da su je pitari zadni put isto tako uzeli što se javno zna.
dobro se sjecam, a tada smo svi bili na ss.ba, komentara nasih navijaca na prepucavanjima kako je gol regularan, da smo mi Zeljo i da nam se moze, da je gol kad mi kazemo, da nam se svi samo mogu sageti.... cak je neko pisao kako je lopta imala efe pa je u letu presla u gol, a onda se vratila u polje... licno se nisam mjesao u tu komunikaciju, inace nisam ni pisao na prepucavanjima, ali nije bilo navijaca koji je napisao da je gol neregularan, ukljucujuci i mene, iako je bilo ocito da je to tacno. a, da mi je pobjeda bila draga, bila je. i, takvih primjera ima jos. ne sjecam se da je iko od navijaca Zelje rekao ostetili smo protivnika, nezasluzeno pobjedili... samo smo, SVI, slavili pobjede i titule