Adi nije njihov, nemaju ni marke od njega pa zato i ovoliko hejtanje. Ja nisam kao oni, ja cu pak biti zadovoljan dolaskom malog Mehremica

Sve zaje*avaju Zukanovica, a imaju vise dresova od njegaPompey je napisao/la:Koliko li samo @Lars i @PP imaju od ovih igraca koje predlazu???
Adi nije njihov, nemaju ni marke od njega pa zato i ovoliko hejtanje. Ja nisam kao oni, ja cu pak biti zadovoljan dolaskom malog Mehremica
A šta ću kad svake polusezone dobijem 5+ kila viška pa mi stari dres ne možeBlwD je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 11:28 amSve zaje*avaju Zukanovica, a imaju vise dresova od njegaPompey je napisao/la:Koliko li samo @Lars i @PP imaju od ovih igraca koje predlazu???
Adi nije njihov, nemaju ni marke od njega pa zato i ovoliko hejtanje. Ja nisam kao oni, ja cu pak biti zadovoljan dolaskom malog Mehremica![]()
onda samo od bekrića traži dres. i njegov je svake sezone većiPlava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 11:46 amA šta ću kad svake polusezone dobijem 5+ kila viška pa mi stari dres ne možeBlwD je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 11:28 amSve zaje*avaju Zukanovica, a imaju vise dresova od njegaPompey je napisao/la:Koliko li samo @Lars i @PP imaju od ovih igraca koje predlazu???
Adi nije njihov, nemaju ni marke od njega pa zato i ovoliko hejtanje. Ja nisam kao oni, ja cu pak biti zadovoljan dolaskom malog Mehremica![]()
Moram se snalazit
Jes ti dobra taPlava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 12:53 amProdamo sinana prodamo zeca prodamo voju prodamo zakaru prodamo djecu i igramo sa elsnerom mehremićem crnovohohohohoho zebom mujagom
Ma @goodison mu svaki pokupiGrbavica je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 12:12 pmonda samo od bekrića traži dres. i njegov je svake sezone većiPlava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 11:46 amA šta ću kad svake polusezone dobijem 5+ kila viška pa mi stari dres ne može
Moram se snalazit![]()
https://www.transfermarkt.ba/nemanja-lj ... ler/489825
Al upravu si sve za ove makedonce. Može se naći odličnih igrača, al to kod nas kad vidi dolazi iz istre, intera "joj vidi ništa nismo naučili" kme kme
Mada mi se baš nismo usrećili sa makedoncima, pogotvo sa sexy-pericom...u zadnje vrijeme su se pokazali kao odlični igrači..Vardar igra grupnu fazu, mladi im igrali na Evropskom..a ovi internacionalci se više nego dobro pokazali kod suseda...a i u deželi da ne pričam(Ibraimi
Pa Kitanovski ako se malo digne može komotno u repku iči, pogledaj im bekova, jedino Ristovski, ovaj drugi bek igra u PelisteruSimply Blue je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:16 pmMada mi se baš nismo usrećili sa makedoncima, pogotvo sa sexy-pericom...u zadnje vrijeme su se pokazali kao odlični igrači..Vardar igra grupnu fazu, mladi im igrali na Evropskom..a ovi internacionalci se više nego dobro pokazali kod suseda...a i u deželi da ne pričam(Ibraimi)...a u većini kominacija imao bi i potencijalnog A-reprezentativca..
Nasa raja generalno voli kmecati, to im je hobi. Pazi ti to, nama je ispod casti da nam igra neko iz Intera... eee Intera!
Ljudi razbijaju u Italiji, a u hrvatskoj se bore za opstanakPompey je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:40 pmNasa raja generalno voli kmecati, to im je hobi. Pazi ti to, nama je ispod casti da nam igra neko iz Intera... eee Intera!
18, a mozda i 19. scudetto ove godine;
7 puta osvajaci kupa;
3 titule prvaka Evrope
Al jok, sta ce nam neko iz Intera...
Pa dobro, tesko je igrati na svim frontovima pa u HR igraju sa primaverom.LARS1921 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:42 pmLjudi razbijaju u Italiji, a u hrvatskoj se bore za opstanak![]()
U januaru jedan, u februaru cetiri. Navikli smoLARS1921 je napisao/la:Insajderska samo za ovu temu. U januaru dolazi bar jedan igrač.