videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufiphily je napisao/la:ima li kakva dobra stranica za gledanje utakmica, ja sam gledao na nekoj ruskoj stranici videostream ili tako nesto, a kako sam sistem digao sad tu stranicu ne mogu naci nigdje., pa ako neko zna nek postavi
to majstoreLARS1921 je napisao/la:videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufiphily je napisao/la:ima li kakva dobra stranica za gledanje utakmica, ja sam gledao na nekoj ruskoj stranici videostream ili tako nesto, a kako sam sistem digao sad tu stranicu ne mogu naci nigdje., pa ako neko zna nek postavi
ž'21 je napisao/la:Kakav debil je taj Husara. Lik providno pljuje svakog ko je konkurencija njegovim igracima a ocigledno je ekspert za fudbal i u regionu. Recimo malog Kadusica kod Sarajeva pljuje konstantno jer njegov Hodzic zvani najbolji bek Bosne i Hercegovine ne igra. Nevjerovatno koliki debil moras biti da bi se zvao Admir Husaric. Lik navija u za Sarajevo i Slobodu pa je nekada u sukobu sa samim sobom. Jednostavno lik je idiot.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
A jos klub nije nasao. Kaze imao je ponuda ali ih je sve odbio jer nece da igra za kikiriki hahah. **** majku kakav idiot i seljak dovodi igrace u drugi najveci klub u BiH.LARS1921 je napisao/la:ž'21 je napisao/la:Kakav debil je taj Husara. Lik providno pljuje svakog ko je konkurencija njegovim igracima a ocigledno je ekspert za fudbal i u regionu. Recimo malog Kadusica kod Sarajeva pljuje konstantno jer njegov Hodzic zvani najbolji bek Bosne i Hercegovine ne igra. Nevjerovatno koliki debil moras biti da bi se zvao Admir Husaric. Lik navija u za Sarajevo i Slobodu pa je nekada u sukobu sa samim sobom. Jednostavno lik je idiot.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
![]()
![]()
![]()
e baš, uglavnom ševko okić klasa igrač, reko daj ga nama, kaže ne može ide on u veliki klub u inostranstvu
Biće al kad predje u ZeljuPlava Porodica je napisao/la:Isti taj Husara nedavno izjavi da ce Jasmin Mesanovic biti prvi strijelac prvenstva
Puce nam cir na zeludcu od tvojih bumovaLARS1921 je napisao/la:Jeste spremni?
25 plus za dream teamLARS1921 je napisao/la:Ma jok bum, u 00 igra SAD i Srbija, poslastica za sve ljubitelje prave košarke
Ma dobice Kinu i proci ce dalje i onda na Litvaniju vrlo vjerovatno gdje su im sanse za polufinale odlicne.LARS1921 je napisao/la:Ma neće srbi na kraju ni proći grupu