Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 19, 2018 4:32 pm

storm_raider je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:17 pm
Cirkus.

slika
Dobio ih Misimovic na sudu :klanjase2:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:34 pm

Izgleda da ipak nije? Izbacili su jos jedan tekst.
Senad Misimović nije uspio ugušiti slobodu mišljenja i izražavanja

Predsjednik "najtransparentnije uprave" ne podnosi kritiku

U ponedjeljak je u Općinskom sudu u Sarajevu spuštena zavjesa na tužbu Senada Misimovića protiv portala govnogovno.ba.

Senad Misimović u cijelosti je demantirao kao proizvoljne navode iz teksta objavljenog 21.08.2016. godine pod naslovom "Propast dinastije Misimovića".

Podsjetimo, Misimović je tužio portal gg.ba za 5001 KM za klevetu i duševnu bol, prouzrokovanu objavom teksta u kojem je kritikovan njegov rad kao predsjednika NO FK Željezničar, ali je na pripremnom ročištu odustao od potraživanja materijalne naknade i predložio nagodbu.

Novi pritisak na portal gg.ba Misimović je izvršio i nakon drugog (u dvije godine) kritičkog komentara na pritiske i pokušaje kontrole medija g. Misimovića, ovaj put kao predsjednika UO NK Željezničar pod naslovom "U cara Trojana kozje uši". Misimović je poslao opomenu pred tužbu, a gg.ba kao i u prvom slučaju, stoji mu na raspolaganju da demantuje navode i tog novinarskog komentara bez potrebe za suvišnim sudskim procesom.

Zanimljivo, uz novu opomenu Misimović je putem svog advokata ovaj put tražio da novinari portala gg.ba stanu iza mišljenja da izneseni navodi i kvalifikacije o g. Misimović Senadu i njegovom radu u Fudbalskom klubu Željezničar ne odgovaraju činjeničnom stanju, a taj prijedlog je naravno odbijen.

Obzirom da novinari portala gg.ba stoje iza onog što je izneseno u navedenom komentaru, g. Misimoviću smo i ovaj put predložili da svoje viđenje stvari formuliše onako kako želi, te ćemo ga u cjelosti objaviti na stranicama portala, dok ćemo mi zadržati pravo na sopstveno mišljenje.
Jesu se usrali, cuj "bez potrebe za suvisnim sudskim procesom" hahhahahha
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

igla
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:36 pm

Ovo je jad nad jadovima.

Stid me za ove koji su na strani ovih. Najiskrenije.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:39 pm

Namjerno ne pričaš o 2013/2014 i praviš se budala, hoćeš reakciju da izvučeš pa da poslije kmečiš "lobotomija". Isti taj Gredić je izjavio i ovo
Tek kada je uslijedila potpuna finansijska stabilizacija, počeli su se pojavljivati problemi, od raznih dušebrižnika (istih onih koji su doveli Klub pred gašenje, sa 8 miliona KM duga), kojih nigdje nije bilo kada su se nagomilani problemi (dugovi) rješaval

A na te dugove nam našli dodatnih 3-4 miliona
イビチャ・オシム

DR.HOUSE
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:40 pm

joj kako mi je drago sto ih je dobio hahahah :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :11: :11:
a sta ovaj fkz1921 sad hoce pokupio se s ovog foruma i sada se vratio nesto da on istrazuje pa pitaj onog ko ti je davao informacije kada si glumio insajdera
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Reha1921
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:42 pm

O majku im ***** ruke se osusile onom ko dozvoli da ovo smece od portala pridje blizu Grbavice na 100 metara

avlami97
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:43 pm

Amidza je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:34 pm
Izgleda da ipak nije? Izbacili su jos jedan tekst.
Senad Misimović nije uspio ugušiti slobodu mišljenja i izražavanja

Predsjednik "najtransparentnije uprave" ne podnosi kritiku

U ponedjeljak je u Općinskom sudu u Sarajevu spuštena zavjesa na tužbu Senada Misimovića protiv portala govnogovno.ba.

Senad Misimović u cijelosti je demantirao kao proizvoljne navode iz teksta objavljenog 21.08.2016. godine pod naslovom "Propast dinastije Misimovića".

Podsjetimo, Misimović je tužio portal ****.ba za 5001 KM za klevetu i duševnu bol, prouzrokovanu objavom teksta u kojem je kritikovan njegov rad kao predsjednika NO FK Željezničar, ali je na pripremnom ročištu odustao od potraživanja materijalne naknade i predložio nagodbu.

Novi pritisak na portal ****.ba Misimović je izvršio i nakon drugog (u dvije godine) kritičkog komentara na pritiske i pokušaje kontrole medija g. Misimovića, ovaj put kao predsjednika UO NK Željezničar pod naslovom "U cara Trojana kozje uši". Misimović je poslao opomenu pred tužbu, a ****.ba kao i u prvom slučaju, stoji mu na raspolaganju da demantuje navode i tog novinarskog komentara bez potrebe za suvišnim sudskim procesom.

Zanimljivo, uz novu opomenu Misimović je putem svog advokata ovaj put tražio da novinari portala ****.ba stanu iza mišljenja da izneseni navodi i kvalifikacije o g. Misimović Senadu i njegovom radu u Fudbalskom klubu Željezničar ne odgovaraju činjeničnom stanju, a taj prijedlog je naravno odbijen.

Obzirom da novinari portala ****.ba stoje iza onog što je izneseno u navedenom komentaru, g. Misimoviću smo i ovaj put predložili da svoje viđenje stvari formuliše onako kako želi, te ćemo ga u cjelosti objaviti na stranicama portala, dok ćemo mi zadržati pravo na sopstveno mišljenje.
Jesu se usrali, cuj "bez potrebe za suvisnim sudskim procesom" hahhahahha
Yebo li vam NK Željezničar sve živo, mrtvo i retardirano u svim porodicama, stoko govnasta. Nepismeni stvorovi. Onda se pitate šta vas je zadesilo. Govnari.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

struja
Kontakt:

DR.HOUSE je napisao/la:
joj kako mi je drago sto ih je dobio hahahah :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :11: :11:
a sta ovaj fkz1921 sad hoce pokupio se s ovog foruma i sada se vratio nesto da on istrazuje pa pitaj onog ko ti je davao informacije kada si glumio insajdera
Ne treba mu niko davati informacije kad ih ima

DR.HOUSE
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:46 pm

struja je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
Ne treba mu niko davati informacije kad ih ima
ma iskreno briga me covjek se pokupio odavde i sada dosao ovdje on nesto pitat kao :guz:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

FKZ1921
Kontakt:

struja je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:25 pm
FKZ1921 je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:07 pm
Ja postavio pitanja i,koristeći sluzbene podatke kluba,odgovorio na njih.
Evo ponovo pitam?
Kad je tacno fk Zeljeznicar bio u stečaju? Koje godine,u kojem periodu?
U cemu se ogledao taj stečaj? Kako se izaslo iz tog stečaja,kojim potezima,koji ljudi,kojim parama?
Mozemo u nedogled vrtiti pausalnu pricu o stecaju,o tome kako za boziju zehru nismo tavrsili kao kk Bosna i slicne nebuloze...Upravo su takve pausalne i manipulatorske price dovele do ovog stanja u i oko kluba.
Ja iznesem zvanicne podatke koje je skupština kluba javno objavila,iz kojih se vidi sve, ali to ispade doljevanje ulja. Ne! Vatru su zapalile te price kako ih pricas ti slični.
Neka pa Štope sad ćeš ponovo u klub pa pitaj.Samo pripazi malo.Ovaj put si pod lupom
Pitam one koji tri godine lažu navijače ovog kluba da objasne to oko stečaja. Dakle,javno pitam. Pri tom ne iznosim svoje stavove,iznosim samo cinjenice koje je vec klub objavio putem skupštine.
Dakle,nisam ja iznio svoje mišljenje pa se neko slaze ili ne slaze s njim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:47 pm

BlwD je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:18 pm
Amidza je napisao/la:
sri dec 19, 2018 3:51 pm
Priznajem da moj um nije dorastao da shvati ovako vrhunske tekstove. Pitacu Culica da mi pojasni. 8-)
Hoces reci da ti treba
Spoiler:
slika
?

:D
:placeodsmijeha:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

avlami97
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:50 pm

DR.HOUSE je napisao/la:
Pusti Peštu. Koga yebe. Valjda se nada da opet bude Predsjednik Skupštine, a ne zna ko jednom izda, izdat će i drugi put. Sada će ga odyebati skroz ovi novi ili će ga ostaviti da ga handre.
Tako je jedan moj kolega, kada je izabran na funkciju, svima onima koji su glasali za njega dao otkaz, a one koji su bili protiv ostavio da ih karindža.

avlami97
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:55 pm

FKZ1921 je napisao/la:
struja je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:07 pm
Ja postavio pitanja i,koristeći sluzbene podatke kluba,odgovorio na njih.
Evo ponovo pitam?
Kad je tacno fk Zeljeznicar bio u stečaju? Koje godine,u kojem periodu?
U cemu se ogledao taj stečaj? Kako se izaslo iz tog stečaja,kojim potezima,koji ljudi,kojim parama?
Mozemo u nedogled vrtiti pausalnu pricu o stecaju,o tome kako za boziju zehru nismo tavrsili kao kk Bosna i slicne nebuloze...Upravo su takve pausalne i manipulatorske price dovele do ovog stanja u i oko kluba.
Ja iznesem zvanicne podatke koje je skupština kluba javno objavila,iz kojih se vidi sve, ali to ispade doljevanje ulja. Ne! Vatru su zapalile te price kako ih pricas ti slični.
Neka pa Štope sad ćeš ponovo u klub pa pitaj.Samo pripazi malo.Ovaj put si pod lupom
Pitam one koji tri godine lažu navijače ovog kluba da objasne to oko stečaja. Dakle,javno pitam. Pri tom ne iznosim svoje stavove,iznosim samo cinjenice koje je vec klub objavio putem skupštine.
Foto: Ilustracija / Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba
27.09.2015.
Almir Gredić podnio neopozivu ostavku

Almir Gredić podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika FK Željezničar.

– Nakon tri godine provedene na poziciji predsjednika Kluba, podnosim neopozivu ostavku. Klub je konsolidovan i finansijski stabilan, očito kao takav postao je interesantan mnogima. Tek kada je uslijedila potpuna finansijska stabilizacija, počeli su se pojavljivati problemi, od raznih dušebrižnika (istih onih koji su doveli Klub pred gašenje, sa 8 miliona KM duga), kojih nigdje nije bilo kada su se nagomilani problemi (dugovi) rješavali. Zbog privatnih i poslovnih obaveza nisam više u mogućnosti maksimalno se posvetiti vođenju Kluba, kazao je Almir Gredić dodavši:

– Zahvaljujem se svojim saradnicima i želim im sve najbolje u daljem radu. Do naredne Skupštine koja je u decembru, prvi čovjek Kluba će biti potpredsjednik Skupštine i član UO, Ermin Pešto.

– Klub ima postavljen sistem i definisane procedure. Svjesni smo problema u sportskom segmentu, koje ćemo prebroditi kao i ostale izazove do sada. U decembru ćemo imati izbornu skupštinu gdje ćemo odabrati novu skupštinu i novi UO koji će klub voditi naredne četiri godine, rekao je Ermin Pešto.

Mi smo Željini, Željo je naš!

FK Željezničar

Ko su isti oni koji su doveli Klub pred gašenje?
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u sri dec 19, 2018 5:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

option1921
Kontakt:

sri dec 19, 2018 4:56 pm

Samo da znate oni ce biti novi medijski partner kluba 100% . Amarovi prijatelji iz tuborga .

PratimsamoPlave

sri dec 19, 2018 4:57 pm

FKZ nekad sam strasno volio citat tvoje postove, bukvalno sa postovima bokaca, sergejevica i superovih "bombi" jedva cekao citat.
Sta ti se desilo, o cemu raspravljas, s kim, mislim da ove informacije na pogresnom mjestu trazis.
Vjerovatno zelis da nam dokazes da ovi nisu ti spasioci, za nas jesu jer poreska uprava za vrijeme njihove vladavine nije nasla dodatne dugove sto je odmah plus nad predhodnicima.
Meni kao laiku prije cak i u Gredicevo vrijeme dobijanje licence se smatralo necim velikim, sad se oko toga i ne raspravlja sto je dodatni plus za ove.
Trebalo je Zuji, Amaru koje vec upravlkao spomenik dici jer su nas zaduzili, sto nisu sposbni bili naci par sponzora, bar uredjivati infrastrukturu da nam krov ne propadne. Pa da te sportske uspjehe i financije isprate..I treba ih prozivati, ne prozivati nego tuziti sve odgovorne! Da mi je otac treba ga tuziti. Nanijeli su stetu mom klubu, nisam covjek koji zivi os nekih proslava titule zadovoljan sam bio sa onim sto je u Gredicevo vrijeme drugo mjesto, lijepo igrali par nasih juniora..
Jos koliko je vecina vas dvolicna stabilizacija je krenula od Gredica a lutanje u ss od Misimovica. Zar bespotrebno tjeranje Hasanovica, Colica, Memica, Tomica nije indirektno pljuvanje predhodnog alfe i omege kluba Amara Osima?
Samim tim kad spomene dugove, a spominjao ih je indirektno pljuvao po predhodnicima.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

PratimsamoPlave

sri dec 19, 2018 4:59 pm

avlami97 je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:55 pm
FKZ1921 je napisao/la:
struja je napisao/la:

Foto: Ilustracija / Damir Hajdarbašić, fkzeljeznicar.ba
27.09.2015.
Almir Gredić podnio neopozivu ostavku

Almir Gredić podnio je neopozivu ostavku na mjesto predsjednika FK Željezničar.

– Nakon tri godine provedene na poziciji predsjednika Kluba, podnosim neopozivu ostavku. Klub je konsolidovan i finansijski stabilan, očito kao takav postao je interesantan mnogima. Tek kada je uslijedila potpuna finansijska stabilizacija, počeli su se pojavljivati problemi, od raznih dušebrižnika (istih onih koji su doveli Klub pred gašenje, sa 8 miliona KM duga), kojih nigdje nije bilo kada su se nagomilani problemi (dugovi) rješavali. Zbog privatnih i poslovnih obaveza nisam više u mogućnosti maksimalno se posvetiti vođenju Kluba, kazao je Almir Gredić dodavši:

– Zahvaljujem se svojim saradnicima i želim im sve najbolje u daljem radu. Do naredne Skupštine koja je u decembru, prvi čovjek Kluba će biti potpredsjednik Skupštine i član UO, Ermin Pešto.

– Klub ima postavljen sistem i definisane procedure. Svjesni smo problema u sportskom segmentu, koje ćemo prebroditi kao i ostale izazove do sada. U decembru ćemo imati izbornu skupštinu gdje ćemo odabrati novu skupštinu i novi UO koji će klub voditi naredne četiri godine, rekao je Ermin Pešto.

Mi smo Željini, Željo je naš!

FK Željezničar

Ko su isti oni koji su doveli Klub pred gašenje?
Jos prvi odvoji "sportki segment" od fudbalskog kluba.

PratimsamoPlave

sri dec 19, 2018 5:01 pm

Reha1921 je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:42 pm
O majku im ***** ruke se osusile onom ko dozvoli da ovo smece od portala pridje blizu Grbavice na 100 metara
Nemoj da nam se Amaru ruke osuse..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri dec 19, 2018 5:01 pm

i definisa "procedure" :ganja:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

sajo10
Kontakt:

sri dec 19, 2018 5:02 pm

option1921 je napisao/la:
sri dec 19, 2018 4:56 pm
Samo da znate oni ce biti novi medijski partner kluba 100% . Amarovi prijatelji iz tuborga .
Mislim da je vecina ovdje toga svijesna. I zato je dobro neko (nemogu se sjetiti) napisao, to ce biti ogroman autogol za "novu" upravu odma u startu. A to dovoljno govori i o pascadi sa SS koja tako brzo mijenja retoriku i ideale, da me nebi cudilo da pocnu hvaliti Zelju a blatiti anamo one s kobilje glave.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u sri dec 19, 2018 5:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

sri dec 19, 2018 5:03 pm

Trazili ste gledajte !

A ovi sto su trazli ce prvi da yebu sve zivo i mrtvo ovima koje su tazili.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], pestabudimpesta, Sky1 i 42 gosta.

Prijava