Mahala, Harem,Diman ili Naša kuća?FaraonTM je napisao/la:Kad smo kod šiše vidio sam neku noć Beganovića ovdje kod sebe, noć dvije pred Široki tačnije, ušao u nargila bar a prema mojim izvorima pio je samo Cedevitu
ImpresivnoJaozinho22 je napisao/la:Mahala, Harem,Diman ili Naša kuća?FaraonTM je napisao/la:Kad smo kod šiše vidio sam neku noć Beganovića ovdje kod sebe, noć dvije pred Široki tačnije, ušao u nargila bar a prema mojim izvorima pio je samo Cedevitu![]()
@tm8782![]()
![]()
Hajde pa da i ja idem po prvo zlato za našu repku na ovim olimpijskim igramaTryg je napisao/la:Joj oca mi sjetio sam se, od zenine jaranice sestra crvena, BOMBASTICNA! cekaj minut i odo
nek ti bude badzoTryg je napisao/la:Joj oca mi sjetio sam se, od zenine jaranice sestra crvena, BOMBASTICNA! cekaj minut i odo
hahahahahahahashzna je napisao/la:Hajde pa da i ja idem po prvo zlato za našu repku na ovim olimpijskim igramaTryg je napisao/la:Joj oca mi sjetio sam se, od zenine jaranice sestra crvena, BOMBASTICNA! cekaj minut i odo
NikadTryg je napisao/la:Odoh fakat, al minjore kakav si shou propustio, ne znam kad ce opet biti
Buraz, bil ti mene ugostio kod sebe nekad da prodivanimo sa ovom po koju...Tryg je napisao/la:https://www.instagram.com/marielle0103/
Prekljucer je bila crvena, znaci sad idu slike, jos malo. Budi strpljiv
Samo rep da svežemTryg je napisao/la:Ti napravi stream i to ujutro da me ceka, ili ce biti svega po skandinaviji vjeruj mi.