Slazem se sa tobom oko toga da mediji jedva cekaju da nesto objave, ali brate mili ovo nije normalno. Jedan dan clanak protiv Misimovica, jedan dan protiv Osima. Stvarno izgleda kao da i jedan i drugi preko medija zele da kupe navijace i da imaju vecu podrsku i na kraju da mozda smijenili jedan drugog, opet kazem nadam se da grijesim i da nisam u pravu. Najvise bih volio da sam se pravo zajebao i da na kraju Osim bude trener, Misimovic ostane i da se svak bavi svojim poslom. Ali ovo mi sve vise izgleda kao rat izmedju dva covjekastorm_raider je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:53 pmJa nemam dokaza, niti vala nekog misljenja da je ista naruceno, Zeljo je najveci klub, prirodno je da se mediji interesuju. A mi smo svakako bara. Mozda je do mene, ali vodim se nekom logikom.Zeljo je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:41 pmMa nisam rekao da su cekali sad namjerno da objave, nego opcenito mislim, na sve tekstove koji su objavljeni protiv Misimovica i protiv Osima. Imam osjecaj da je sve ovo naruceno sa obje strane samo da bi dobili svoju korist. Nemoguce je da u par dana izlaze tekstovi i protiv jednog i protiv drugog. Ma fuj sta se desavastorm_raider je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:39 pm
FK Željezničar obavještava bh. javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom FK Željezničar u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini.
Pa ovo je reakcija na "danasnju" akciju, nije valjda UO cekao da objavi nesto ovakvo, nego je neko nesto prvo uradio. Pogresna ti je logika.
Ovo da je dva puta naplacen isti dug od 72 000 KM, dakle 144 000 KM, ne bih komentarisao. Ako je posao za tuzilastvo, drzava je pravna, neka se ispita. Zeljo je najbitniji. Ali, ovom kamatom je sebi dao autogol.
Edit: Ne mogu ovo vise da gledam, unistava me ovo. Ne pamtim kad se nesto ovako desavalo nasem Zelji i kad smo se dijelili ovoliko radi nekih ljudi koji za par godina sigurno nece biti tu, a mi cemo i dalje biti na sjeveru, istoku, jugu ili zapadu. Ne ide ovo ovako, moramo se ujediniti. **** uprav, **** Amara, samo je Zeljo bitan. Nadam se da ce svi doci pameti na vrijeme i da cemo jako brzo svi zajedno ovako pjevati.
https://www.youtube.com/watch?v=UxvhBAlHJ7o