Tesko brate moj, vidis da dusmana nikada vise.
Tako i treba, preispitati sve."Klub će iskoristiti sve mogućnosti da zaštiti svoj interes, jer smatra da je navedeni dug regulisan, a sve transakcije između gospodina Amara Osima i Kluba će biti ponovo preispitane".
U bilo kojoj ulozi sav teret bi bio na njemu. Cak i daleko veci nego sto je sad na Misimovicu. Da Klopa dovede za trenera a Bila Gejdsa za Predsjednika opet je on TAJSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 10:49 pmTo sam ja davno nekada napisao. On zeli da bude SD i da on dovede trenera.Velahalve je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 10:47 pmAmar ne želi da bude trener, već SDSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 10:43 pm
Ko god da dodje bit ce u belaju (osim Amara), jer ocito da niko drugi ne moze imati podrsku na duze staze.
Ja mislim da je on svjestan da nema sanse da uzme tituli i da je pritisak ogroman, pa ovako bjezi od te pozicije.
FK Željezničar obavještava bh. javnost da je danas pokrenuta prinudna naplata nad računom FK Željezničar u iznosu od 128.000 KM na ime zateznih kamata po pravosnažnim presudama iz 2006. i 2008. godine, a na ime plata i bonusa za gospodina Amara Osima u 2002. i 2003. godini.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:02 pmA opet mi je sumnjivo da se i ova priča aktivira baš 10.dana pred skupštinu, gdje većinski bi podržali "Amarovu stranu"..
Ma niko ovdje nije čistog obraza ja to garantujem.
Mute svi, a sve preko Željinih leđa
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:02 pmA opet mi je sumnjivo da se i ova priča aktivira baš 10.dana pred skupštinu, gdje većinski bi podržali "Amarovu stranu"..
Ma niko ovdje nije čistog obraza ja to garantujem.
Mute svi, a sve preko Željinih leđa
Frka je njima mnogima jer u martu porezna izbacuje cifre do 2015. a svi znamo ko je tada bio u klubu, vjeru ti meni da im je velika frka svima pa i Amaru.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 10:39 pmZivim za taj dan kada ce SIPA upasti u nasi klub i preispitati sve transakcije do 2015, bog samo zna sta se tada radilo.
Najgore mi je kad neki pojedinci za ovo krive Misimovica ....Ma hajte molim Vas.
Amare ovo ti nije trebalo, sta je fali para? Kako to da ne mozes naci neki ino angazman? Barem Austrija ili Japan, tamo si barem poznat po ocu.
Kolega moram se sloziti sa tobom.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet dec 13, 2018 11:10 pmI onda neko kaže ne treba snimati skupštinu.
Pa ja bih LED panele ispred sjevera postavio pa da svi vidimo na čemu smo..
Ovako svi samo lupamo, pušimo ga i Željo i mi navijači svo ovo vrijeme a morala čista nigdje.
Nabijem vas kolektivno na ku.rac.